Opublikowano 26 lutego 20187 l W podsumowaniu roku 2017 zabrakło jakiejś wzmianki o przenośnych konsolkach. Chociaż z drugiej strony na vitę, czy 3dsa w 2017, nie wyszło za dużo tytułów.
Opublikowano 26 lutego 20187 l A i tak czytam, to Rozbo dał ciała z embargo na Destiny 2. Może ktoś wyjaśnić bardziej?:) Coś na PPE wrzucił, czy jak? Przyznam, że nie słyszałem o tym. W sumie @Rozbo może sam odpiszesz?
Opublikowano 26 lutego 20187 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: A i tak czytam, to Rozbo dał ciała z embargo na Destiny 2. Może ktoś wyjaśnić bardziej?:) Coś na PPE wrzucił, czy jak? Przyznam, że nie słyszałem o tym. W sumie @Rozbo może sam odpiszesz? Ach, szkoda gadać. Wstyd i kompromitacja, to się chwalić nie będę :-P W dniu 19.02.2018 o 21:14, Kuba_Sobek napisał: Panowie, dziękuję. To prawda, że te teksty powstają długo i przeciągam terminy - Roger potwierdzi. Ale dodam, że gdybym miał napisać o np. o Remember Me i życiu kulturalnym Paryża, byłoby mi znacznie trudniej. Po prostu kulturą "hameryki" czy przemianami społecznymi w USA, interesuję się od zawsze, a w domu mam tonę literatury o Stanach Zjednoczonych. Ot, cała magia Przyznaj, że ghost writer Ci pisał ;-)