Skocz do zawartości

Mario Kart Tour

Featured Replies

Opublikowano

Trafi na rynek w ciągu roku. W zasadzie tyle wiadomo
http://www.nintendol...nto_mobile_soon

Super. Mario Run było bardzo dobre, więc i tu pewnie bez wtopy. Niech uśmiercą wreszcie 3DSa i skupią się na Switchu plus mobilki. Bardzo mi to pasuje i czekam na mobilną Zeldę

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

pisze aplikacja, a nie gra

Opublikowano
  • Autor

Każda gra jest aplikacją. Zobaczymy. Aplikację do gier na Switcha już mają, nie sądzę, że zrobią specjalnie nową dla kilkuletniej gry

Opublikowano
  • Autor

Conquest wie tyle co przeczyta na necie

• 1 rok później...
Opublikowano

Mocno weszły te narkotyki coś XD

Opublikowano

Słabo to wygląda, do tego z tego co pisali ludzie grający w bete, gra jest mocno p2w.

Opublikowano

Boty bazujące chyba na istniejących graczach. Ewentualnie z jakiegoś powodu zawsze jestem na pierwszym miejscu mimo, ze nie wydałem grosza na lepszy kart

Opublikowano

Fajnie panowie, ale czemu nikt sie nie podzielil wrazeniami z rozgrywki? Jest MK8D killer?

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano

Pograłem kilka wyścigów. No to może od najbardziej kontrowersyjnej rzeczy, sterowania. Nie podpasowało mi zupełnie. Na standardowym ciężko driftować, na tym driftującym ciężko ogólnie jeździć. Sam kart jest ciężki do opanowania i za mało imo przyczepny. Dziwne to, bo Mario Run ma świetne sterowanie i responsywność, Mario Kart 8 tak samo. W każdym razie subiektywnie gra się średnio. Grafika ładna, ale sama animacja przycina mi sporo na iPadzie 2018, w którym PUBG Mobile chodzi bez zająknięcia na high wyglądając lepiej. Ogólnie nie spodziewałem się wiele, więc i zawiedziony nie jestem, ale do tego Mario Karta się nie przekonałem i grać w niego nie będę