darkos 4 295 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 J.J Abrams Universum Cloverfield Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 uuuuuuuuuuuu, dziś będzie oglądane <3 moja tajemnica, lubie jedynkę z 2008 i line 10 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Rano obejrzałem. Tragedia. Fajnie zapowiadało się do około 25. minuty, ale późniejszy natłok głupot i klisz sci-fi całkowicie niszczy ten film. Na plus efekty. Edytowane 5 Lutego 2018 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Metka jakości Netflixa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 XD no nie wiem co tak słabo, efekty specjalne do pochwalenia, obsada tez fajna, ale scenariusz XD głupota i sztampa, ekipa kosmonautów to większa grupa debili i nieogarów niż ekipa z prometeusza i obcego convenant, no to "ten rodzaj" filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak nawet krasć sie nie opłaca, to wiedz że coś sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Netflix;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 1 minutę temu, gekon napisał: Netflix;/ jak skończą bojacka to będę mógł oficjalnie hejtować Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 a nie no, seriale spoko, ale filmy to im nie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To nie jest film wyprodukowany przez Netflixa. Paramouth słusznie puścił ten film Netflixowi bo w kinach to byłaby porażka biorąc pod uwagę opinie i recenzje. W sumie ciekawa premiera. Reklama na Super Bowl i od razu można film obejrzeć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 poprzednie filmy z tego uniwersum były co najmniej dobre, a ostatni genialny szkoda, że zyebali Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 13 godzin temu, gekon napisał: a nie no, seriale spoko, ale filmy to im nie wychodzą oj tam co 5 film daje radę. Najpierw zabili mojego ojca, mudbound, nasze noce czy pusty i głupi gest - to przykłady pierwsze z brzegu filmów dobrych które niedawno obejrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 2 godziny temu, blantman napisał: oj tam co 5 film daje radę. Najpierw zabili mojego ojca, mudbound, nasze noce czy pusty i głupi gest - to przykłady pierwsze z brzegu filmów dobrych które niedawno obejrzałem. No Mudbound to tez nie jest ich film jesli chcemy być dokładni . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 511 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Akurat ten film nie Netflix robił, tylko podobno wykupił w zasadzie gotową produkcję. Nie mniej faktycznie, o ile seriale często mają wyborne, tak filmy z reguły słabe (chociaż Bright nie był zły, przy czym w kinie gdybym obejrzał, to pewnie bym żałował kasy). Co do Cloverfield, to niestety zawód straszny. Wizualnie bardzo ładnie zrobiony, natomiast wszystko inne leży Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 W dniu 2/5/2018 o 18:01, gekon napisał: a nie no, seriale spoko, ale filmy to im nie wychodzą Ostatnie adaptacje Kinga (Gerald's Game, 1922) były całkiem dobre. Mudbound to też dobre kino, chociaż troche przegadane. Jeszcze jakiś pseudo scifi film wydali jakiś czas temu, ale nie pamiętam tytułu. Co jakiś czas coś przyzwoitego wydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 No wydawać to oni sobie mogą co chcą, ale robić dobre kino już nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (pipi)a a na wieczór miałem zaplanowany seans tego, albo planety singli na showmax. I co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Planeta singli bardzo fajna komedia, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Nie widziałem Planety Singli, ale widziałem Cloverfield 3 i tego żałuję. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Film to typowy straight-to-vhs niestety. Koło Cloverfield i późniejszego spin-offu to nie stało. Brakowało tam tylko Karolaka, wtedy byłby już uber-cringe. Jedyny plus to, że można to obejrzeć od razu na premierę na N, taka przyszłość kina mi się podoba. Ale niestety póki będą puszczać crapy to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Cloverfield 4 podobno ma się dziać gdzieś w czasach II Wojny Światowej więc nieźle mieszają z linią czasu i to Naziści będą się szarpać z potworami. Brzmi ciekawie o ile to potwierdzone plotki. A Ten Paradox to rzeczywiście niezłe 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Co najlepsze to ta część miała być pomostem i wytłumaczeniem dwóch poprzednich części, a tak naprawdę Paradox zrodził tylko więcej pytań. Część z Goodmanem była bardzo dobra, ale to nie było dobre w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 511 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dla mnie wyjaśnienie skąd się wzięły te potwory na ziemi jest mocno od czapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 imo sposob w jaki to podali widzowi jest slaby, a powod jak powod xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi