Shen 9 610 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ogladalem na przewijaniu takie to bylo slabe, wiec nawet nie wiem skad sie ten powtor wzial Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja ogladalem tylko trailer w kinie wiec moge powiedziec, ze wzial sie z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Obejrzałem, przysnąłem przy okazji. Film kompletnie bez sensu, wizualnie bardzo dobrze, ale scenarzysta sam do końca nie wiedział co chce osiągnąć, czy Interstellar, czy też Event Horizon. skąd się wzięły próby "ataku" stacji na naukowców, dlaczego ręka "wiedziała", że żyroskop siedzi w ciele jednego z astronautów co to za powtór Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi