Opublikowano 5 marca 20187 l 32 minuty temu, Kyokushinman napisał: Wpierw to kup tv. Wiadomo jakiej marki. Ale może chociaz inni użytkownicy forum mają tv Sony i z miła chęcią skorzystają z twoich ustawień poprawiających tekstury. Wiesz jeśli te ustawienia okażą się tak rewolucyjne, to kupie od razu chyba ze dwa takie tv. A jakby co to dalej czekam na jakiś dowód na to, jak ustawiasz pilotem od tv taki obraz jak po modach
Opublikowano 5 marca 20187 l Słyszałem, że telewizor Sanyo po ustawieniach Kyokushinmana deklasuje GTX 1080 w SLI. Ponoć przy tej konfiguracji wystarczy Intel HD5000.
Opublikowano 5 marca 20187 l Ja mam telewizor SAMSUNG 32" z 2010 roku. Proszę o wskazanie ustawień by zwiększyć rozdzielczość do 4K bo mi zależy.
Opublikowano 5 marca 20187 l Ciekawe jaki model tv ma ten cały Ukanio ? A tak w ogóle za chwile będzie Bloodborne w Plusie, więc poprosze dokładną procedure jak ustawić tv 4K i wyostrzyć tekstury pilotem od tv, tak żeby nie było róznicy między natywnym 4K i teksturami ultra. I oczywiście poprosze od razu ustawienia upłynniacza na 60fps. Domyślam sie też, że bede musiał usiąść odpowiednio daleko od tv żeby rozkoszować sie w pełni obrazem po takim "upgrejdzie", dlatego mile widziany będzie jakiś wzór matematyczny według ktorego mam odsunąć fotel od tv (oby starczyło mi przedpokoju). Edytowane 5 marca 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 5 marca 20187 l Ukanio jest jak żona detektywa Colombo, wszyscy wiedzą ze jest ale nikt jej nie widział.
Opublikowano 5 marca 20187 l Autor 5 godzin temu, Shagohad napisał: Ciekawe, czy za każdym razem jak chcą zagrać w inną grę, to najpierw spędzają milion godzin na zmianie ustawień pod konkretny tytuł xD To pytanie pojawiało się już nie raz. Piotruś znowu zaśmiecasz temat swoimi urojeniami i dyskutowaniem sam ze sobą. Weź jakieś leki, bo od czasu twoich kolejnych kompromitacji np z input lagiem w xf90 i upłynniaczem, twoja choroba przybrała na sile. Edytowane 5 marca 20187 l przez wulfen
Opublikowano 5 marca 20187 l 28 minut temu, wulfen napisał: Piotruś znowu zaśmiecasz temat swoimi urojeniami i dyskutowaniem sam ze sobą. Ot po prostu w ramach odpowiedzi wrzuciłem screen z twoimi efektami pracy na pilocie od tv z battlefronta. No i drugi z tego sławnego zdjęcia z gejonly wykonanego telefonem na którym tak sie zarzekałeś że widzisz jakość jak po modach. Nie wiem , czy widziałeś, ale zamieściłem tez screeny w 4K z tego moda Real Life który był tworzony z myślą o 4K, bo tak sobie coś dziwnie ubzdurałeś, że screenik w 1600x900 oddaje jego jakość. No i tak czekam aż Ziarenko pokaże jak ustawia pilotem od tv taka grafike jak na tym modzie. Ale chyba sie chłopak wykruszył, bo coś tak zamilkł dziwnie. Także może ty dasz tutaj pokaz próbki swojego talentu i wesprzesz kolege jakimiś dowodami na to jak ustawiasz pilotem grafike jak w modach? PS Wulfi opowiesz jeszcze raz tą historyjke jak to podobno ludzie dziekują ci w mailach za te twoje świetne ustawienia do XE93 PS 2 Złożyłeś już doniesienie do prokuratury na tego oszusta Kopra, który tak obiecywał że OLEDy miały sie nie psuć, a tu po roku na jednym zrobiły sie przepalenia ? Edytowane 5 marca 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 5 marca 20187 l Ale po co dyskutujecie o 4K za pomoca malych obrazkow na forum ? Zreszta za wklejanie takich kobyl podobno moderacja pozytywnie wibruje, tak slyszalem. edit - dobra sprawdzilem, 13.5 MB czyli lecik warnik. 2 godziny temu, Kyo napisał: Czy TV od Sony poprawia też draw distance? Nie. Edytowane 5 marca 20187 l przez aphromo
Opublikowano 5 marca 20187 l Witajcie drodzy Forowicze entuzjaści gier video.. Ci wierzący i niedowiarki To ja ukanio..pojawiłem się tu na chwilę ale niebawem napisze więcej i dłużej z Wami pobędę aby mówić prawdę taka jaką się widzi.. bez zakłamań, oszczerstwo i plugastw .
Opublikowano 6 marca 20187 l 7 godzin temu, ukanio napisał: Witajcie drodzy Forowicze entuzjaści gier video.. Ci wierzący i niedowiarki To ja ukanio..pojawiłem się tu na chwilę ale niebawem napisze więcej i dłużej z Wami pobędę aby mówić prawdę taka jaką się widzi.. bez zakłamań, oszczerstwo i plugastw . Powiało chłodem...
Opublikowano 6 marca 20187 l 13 godzin temu, ukanio napisał: Witajcie drodzy Forowicze entuzjaści gier video.. Ci wierzący i niedowiarki To ja ukanio..pojawiłem się tu na chwilę ale niebawem napisze więcej i dłużej z Wami pobędę aby mówić prawdę taka jaką się widzi.. bez zakłamań, oszczerstwo i plugastw .
Opublikowano 6 marca 20187 l 13 godzin temu, ukanio napisał: Witajcie drodzy Forowicze entuzjaści gier video.. Ci wierzący i niedowiarki To ja ukanio..pojawiłem się tu na chwilę ale niebawem napisze więcej i dłużej z Wami pobędę aby mówić prawdę taka jaką się widzi.. bez zakłamań, oszczerstwo i plugastw . Pojawił się na chwilę bo musi się przelogować na profil Kyokushinmana "bez zaklamań, oszczerstw i plugastw" Typowy wyborca pis
Opublikowano 6 marca 20187 l @ukanio daj screeny z until dawn porównujące twoje ustawienia i defaultowe chce tej magii u siebie zaznac
Opublikowano 6 marca 20187 l @Kyo Mam nadzieję, że twoje systemy namierzające są gotowe do akcji i przy najmniejszym podejrzeniu multikonta nie zawahasz się ich użyć.