Opublikowano 8 marca 20187 l czy mi się tylko wydaje, czy gdyby im poświecić jakimś reflektorem w oczy to by się spuścili z wrażenia?
Opublikowano 8 marca 20187 l a co oni muszą przeżywać jak w realu jadą nocą np autostradą albo ekspresówką na kliszy realna rzeczywistość +10
Opublikowano 8 marca 20187 l Ejj on tak serio pisze? Czy to trolling? Jarać się oślepianiem w SDR i grać w SDR na takim TV w Horizon? WTF?
Opublikowano 8 marca 20187 l Jego turbo ustawienia czyli tryb dynamiczny/żywy + maks jasność + upłynniacz 100ms na telewizorach Sony dają lepszy obraz niż OLEDy i HDR xD
Opublikowano 8 marca 20187 l Ja pier*dole, jak można grać z taka jasnością? Przecież to jak postawienie latarni w pokoju! O zmierzchu katatsrofa, trzeba nie mieć szacunku dla swoich oczu i zdrowia... Przyjomność z grania żadna. Ten koleś powinien mieć zakaz udzielania się w temacie "Jaki TV kupić"
Opublikowano 8 marca 20187 l Ja tam jestem ciekawy co będzie kiedy te tajemnicze ustawienia pójdą do szerszej wiadomości publicznej. Koncerny przestaną wypuszczać nowe modele telewizorów bo nie będzie to miało żadnego sensu.
Opublikowano 8 marca 20187 l Kierea, nie karmicie już trolla. Na początku było nawet zabawnie, ale teraz widzę że ordynarny sonowski troll.
Opublikowano 8 marca 20187 l jesli to troll to wytrwaly troll bo trwa to dobre kilka lat, migracji po forach z prawda objawiona mial od groma, na kazdym bylo to samo - totalna beka z typa, nawracal na gameonly, nikogo, jakis blacharskim chyba tez ,pewnie bluber jak zwykle wystalkuje xd
Opublikowano 8 marca 20187 l 2 godziny temu, Kyokushinman napisał: Dla niego ten tv to jakiś fenomen i sam się zastanawia czy nie brać zamiast XE85 właśnie XE93. Wczoraj w nocy jak pojawiło się tylko białe tło na całym ekranie to obaj mimowolnie rękami zasłanialiśmy oczy a tv rozświetli cały pokój jakby ktoś światło zapali Mój XE93 widać jakiś zepsuty... Nie muszę zasłaniać rękami oczu, a i w pokoju nadal potrzebuję żarówki...
Opublikowano 8 marca 20187 l Te uniesienia z mitycznym Ukanio brzmią jak scenariusz do starych dobrych epizodów "Podrywaczy" #pdk Ciekawe jak się akcja rozwinęła?
Opublikowano 8 marca 20187 l 2 godziny temu, Ficuś napisał: jesli to troll to wytrwaly troll bo trwa to dobre kilka lat, migracji po forach z prawda objawiona mial od groma, na kazdym bylo to samo - totalna beka z typa, nawracal na gameonly, nikogo, jakis blacharskim chyba tez ,pewnie bluber jak zwykle wystalkuje xd Czekam na fotki razem z ukanio podczas testów bo jak na razie to nadal wyglada na urojenia i piardy mózgu kolejnego z zakonu sony.
Opublikowano 8 marca 20187 l 3 godziny temu, hennepin napisał: Ejj on tak serio pisze? Czy to trolling? Jarać się oślepianiem w SDR i grać w SDR na takim TV w Horizon? WTF? Daj spokój, ja tu wchodzę żeby się pośmiać. To jak dyskusja ze zwolennikiem płaskiej ziemi. Żadne argumenty nie przekonają, bo albo troll, albo chory fanboy. Rozumiem utrzymywanie, że coś jest lepsze w jakimś wiarygodnym/racjonalnym stopniu, ale nie na zasadzie "to elektroniczne objawienie świata" a to "(pipi) jakich mało". Takie skrajności nie trafiają do racjonalnie myślącej osoby, no chyba, że też ma tv danej marki i takie "rewelacje" podobają się jej fanboyskim zapędom. Słabo jedynie, że takie osoby udzielają rad, no ale dzbany są wszędzie, tego nie przeskoczysz i po prostu trzeba reagować.
Opublikowano 8 marca 20187 l 2 godziny temu, dee napisał: Te uniesienia z mitycznym Ukanio brzmią jak scenariusz do starych dobrych epizodów "Podrywaczy" #pdk Ciekawe jak się akcja rozwinęła? Bardziej jak Mister Testosteron z forum.o2.pl. Kyokushin = Mister Testosteron Ukanio = Michu Wulfen = Wolfgang Google search: "mister testosteron site:forum.o2.pl" Niesamowity facet...
Opublikowano 8 marca 20187 l A gdzie jakieś zdjęcia z testów? przed i po ustawieniach turbo? ile wyszło nitów w turbo? Kciuk, znaczek jakości i wpis Ukanio? Co jeszcze mówił Ukanio? Nie wierze, że to już koniec legendy? miało być wszystko bardzo się zawiodłem
Opublikowano 8 marca 20187 l Pewnie zasneli oglądając Koronę królów z włączonym upłynniaczem obrazu w trybie kinowym.
Opublikowano 8 marca 20187 l 48 minut temu, Fanek napisał: A gdzie jakieś zdjęcia z testów? przed i po ustawieniach turbo? ile wyszło nitów w turbo? Kciuk, znaczek jakości i wpis Ukanio? Co jeszcze mówił Ukanio? Nie wierze, że to już koniec legendy? miało być wszystko bardzo się zawiodłem Spokojnie wszystko w swoim czasie. Na obecną chwile nadal siedzę nad ustawieniami. Już prawie gry od 1440p do 2160p mam ogarnięte, jeszcze zostanie później 1080p, 720p i 480p. Zdjęcia będą z turbo SDR vs HDR. Jednak ciężko to będzie pokazać. Ukanio dzisiaj też mnie nawiedzi. Z tego co wczoraj gadał cholernie zawiódł się hdr bo chciał to co w turbo sdr z punktowymi zaletami hdr a otrzymał obraz bez kolorów.
Opublikowano 8 marca 20187 l Godzinę temu, Kyokushinman napisał: Z tego co wczoraj gadał cholernie zawiódł się hdr bo chciał to co w turbo sdr z punktowymi zaletami hdr a otrzymał obraz bez kolorów. Specjalnie odpalilem wlasnie U4 w HDR na moim TV, wiadomix zadna potega to to nie jest ale wrazenia b.pozytywne, swiatla lamp, kolory itp zywe i atrakcyjne wizualnie. Pozniej moze do Tlou siade, Horizon musze odzyskac od kolegi.
Opublikowano 8 marca 20187 l 1 godzinę temu, Kyokushinman napisał: Ukanio dzisiaj też mnie nawiedzi. wrzucicie na forum fotki we dwóch czy nic?
Opublikowano 8 marca 20187 l 2 godziny temu, aphromo napisał: Specjalnie odpalilem wlasnie U4 w HDR na moim TV, wiadomix zadna potega to to nie jest ale wrazenia b.pozytywne, swiatla lamp, kolory itp zywe i atrakcyjne wizualnie. Pozniej moze do Tlou siade, Horizon musze odzyskac od kolegi. No ja nie wiem gdzie większość z Was widzi te kolory. Dla mnie obraz w takim Uncharted 4 jest niemal bezbarwny względem sdr a mam nasycenie 70/100 w hdr. Mało tego podkręciłem nawet na maxa i nadal do sdr cholernie dużo brakuje. Sprawdzałem na wszystkich trybach i jest tak samo. Edytowane 8 marca 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 8 marca 20187 l 17 minut temu, Kyokushinman napisał: No ja nie wiem gdzie większość z Was widzi te kolory. Dla mnie obraz w takim Uncharted 4 jest niemal bezbarwny względem sdr a mam nasycenie 70/100 w hdr. To niezły gniot ten XE93 skoro obraz w SDR jest na nim lepszy niż w HDR. A Wulfen tak sie rajcował HDRem w tym tv, a tu Kukuryku niespodziewanie go zaorał
Opublikowano 8 marca 20187 l 34 minuty temu, Kyokushinman napisał: No ja nie wiem gdzie większość z Was widzi te kolory. Coz, sprawdzilem z i bez i moim zdaniem roznica na korzysc hdr jest oczywista. No nic, lets agree to disagree.
Opublikowano 8 marca 20187 l A tak z ciekawości, Ziarenko wrzuć swoje ustawienia tego tv. Ja serio aż rusze z konsolą pod pachą do jakiegoś salonu RTV i zobacze na tej Sonówce jak te gry wyglądają na tym turbo SDR.