Opublikowano 9 marca 20187 l hahahahaha te screeny z horizon to identyko ta sytuacja z screenem z laska co dal ins xdddddddddddddddddd
Opublikowano 9 marca 20187 l Zaraz wrzucę. Tak kibicujesz insowi ficuś a ten materiał mówi co innego. Co do tego już się nie odniesiecie? Tylko odwracacie kota ogonem aby nie przyznać mi racji co do hdr w grach? XD Edytowane 9 marca 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 9 marca 20187 l 26 stron (pipi)enia o niczym podpierane filmami z kamerki przeglądanymi najczęściej w pracy na kiepskich wyświetlaczach LCD.
Opublikowano 9 marca 20187 l to tak jak wybieranie aparatów lustrzanek przez amatorów na forach a potem robienie zdjęć na AUTO
Opublikowano 9 marca 20187 l 31 minut temu, _Be_ napisał: Kyokuszyn ale daj screeny z gry a nie z menu HDR SDR
Opublikowano 9 marca 20187 l Chętnie wymienię swoje 65b7 na telewizor kyokuskusa. Bo po tych zdjęciach widzę ze u mnie bieda na tym oled straszna.
Opublikowano 9 marca 20187 l Cholera ja chyba też wymienię swojego 65B7, ale wstrzymajmy się chwilkę ... tadaaa: Dostałem te ustawienia od tajnego klubu posiadaczy OLED'ów. Nie chcą się nimi dzielić bo są zbyt magiczne ale dla mnie zrobili wyjątek.
Opublikowano 9 marca 20187 l Przypominam, że zdjęcie różnych trybów pracy TV powinno być robione na tych samych ustawieniach aparatu zlokalizowanego w dokładnie tym samym miejscu z wyłączoną wszelką automatyką i wyłączonym autofocusem (czyli ostrością ustawioną ręcznie), tak aby pomiar wizualny był miarodajny.
Opublikowano 9 marca 20187 l Żadne trollololo, ale rozczarowujące jest to, że po 26 stronach nakręcania hype'u okazuje się, że OLED generuje jednak lepszy obraz niż LCD kyokushina (swoją drogą gunwo rozmazane i obrzydliwy bloom), nawet na turbo ustawieniach. Dzięki ins, teraz wiem że tylko OLED <3 Edytowane 9 marca 20187 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 9 marca 20187 l 5 minut temu, Ins napisał: Cholera ja chyba też wymienię swojego 65B7, ale wstrzymajmy się chwilkę ... tadaaa: Dostałem te ustawienia od tajnego klubu posiadaczy OLED'ów. Nie chcą się nimi dzielić bo są zbyt magiczne ale dla mnie zrobili wyjątek. Jeden szot z oleda i już widać masakryczne obwódki na ekranie po podciągnięciu ostrości xd
Opublikowano 9 marca 20187 l Teraz, Kyokushinman napisał: Jeden szot z oleda i już widać masakryczne obwódki na ekranie po podciągnięciu ostrości xd Co widać?
Opublikowano 9 marca 20187 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Żadne trollololo, ale rozczarowujące jest to, że po 26 stronach nakręcania hype'u okazuje się, że OLED generuje jednak lepszy obraz niż LCD kyokushina (swoją drogą gunwo rozmazane i obrzydliwy bloom), nawet na turbo ustawieniach. Dzięki ins, teraz wiem że tylko OLED <3 Mam bardzo słaby aparat w tel. O to cała przyczyna. Szot tylko miał pokazać hdr vs sdr a nie jakość obrazu, która zjada oleda z miejsca. Edytowane 9 marca 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 9 marca 20187 l Jestem pod wrażeniem dogłębnej analizy obrazu zrobionego pod kątem na odpier.dol. Jakie okulary, taki wzrok.
Opublikowano 9 marca 20187 l Kyokushinman czy ja dobrze widzę że robiłeś zdjęcia z użyciem lampy błyskowej?
Opublikowano 9 marca 20187 l Teraz, Kyo napisał: Kyokushinman czy ja dobrze widzę że robiłeś zdjęcia z użyciem lampy błyskowej? Właśnie miałem o to pytać
Opublikowano 9 marca 20187 l Na uwagę pana ziarno, zwróciłem się do klubu i dostałem zaktualizowane ustawienia. Tamte poprzednie były stare i przez pomyłkę mi je wysłano: Oczywiście ma słaby aparat i w rzeczywistości wygląda to milion razy lepiej. Tylko tryb dynamiczny, tylko SDR, tylko 100ms laga !!!
Opublikowano 9 marca 20187 l Oversaturated czyli to samo co z niebieskimi zębami. Jak komuś się to podoba to ok w sumie, ludziom różne debilne pomysły przychodzą do głowy.
Opublikowano 9 marca 20187 l 10 minut temu, Kyokushinman napisał: a nie jakość obrazu, która zjada oleda z miejsca. No i nie pokazał. Bo nie zjada.