Opublikowano 12 marca 20187 l Panie prokuratorze @Kyo wnoszę o lustrację adresów IP @ukanio @Kyokushinman
Opublikowano 12 marca 20187 l Takie same. Pytanie tylko czy podejrzani naprawdę się spotykają późno w nocy czy jednak alter Kyokushinmana zrobił sobie alterkonto.
Opublikowano 12 marca 20187 l DZIWNYM PRZYPADKIEM XDDDDD 4 minuty temu, Kyo napisał: Takie same. Pytanie tylko czy podejrzani naprawdę się spotykają późno w nocy czy jednak alter Kyokushinmana zrobił sobie alterkonto. To co fotka z kartką z nickami albo ban?
Opublikowano 12 marca 20187 l Spokojnie - jak byśmy banowali za takie same IP to "paru" userów też by nie było.
Opublikowano 12 marca 20187 l 45 minut temu, ragus napisał: Panie prokuratorze @Kyo wnoszę o lustrację adresów IP @ukanio @Kyokushinman 28 minut temu, Kyo napisał: Takie same. Czyli chłopaki mają te same modele tv (W828), widzą ten sam wyblakły jak szmata HDR i mają to samo IP. To jakieś bliźniaki jednojajowe Czekam na jakieś oficjalne oświadczenie Ukanio w tej sprawie. No i na jakiś turorial którymi suwakami w grze przestawić HDR z wyblakłego jak szmata do takiego co wygląda jak powinien. To może być bardzo pomocne na przyszłość dla tych co kupią XE93, podłaczą i ustawią wszystko jak należy, a HDR dalej będzie wygladał jak SDR na LG 43UH6100 A podobno według tych miszczów, to Koper nie zna się na ustawianiu telewizorów Edytowane 12 marca 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 12 marca 20187 l Godzinę temu, _Be_ napisał: No to wrzucacie tutaj fotke we dwóch na tle telewizora i zamykacie usta hejterom, proste nie? Bo jakimś dziwnym trafem obaj macie profile na psnie takie, że ty grałeś w BF 4 w 2014 https://psnprofiles.com/Sajmon85Kyo a ukanio również w 2014 https://psnprofiles.com/Ukanio81 i do tego Far Cry 4, AC Unity, Mortal Kombat X dziwnym trafem macie dokladnie takie same gry, no ale można sobie wytłumaczyć, że jeden drugiemu pożyczał albo kupiliście żeby grać razem, wiadomo. Ale to, że w BFie o przed 6 rano zdobyta trofka na jednym profilu żeby potem to samo zrobić o 11 na drugim tego samego dnia - ku,rwa niesamowita telepatia jak rano sobie graliscie w te same misje w BF 4 w singlu To akurat brzmi bardziej rozsądnie, niż teoria o tym, jakoby Kyokushinman od lat prowadził drugie konto PSN i wbijał to samo. Może panowie mieszkają razem i po prostu półka z grami jest wspólna?
Opublikowano 12 marca 20187 l 12 minut temu, asax napisał: Ja tam nic nie mam do homosiów Avatar Kukuryku z gejonly Ktoś tam jeszcze z forumowiczów wrzucił jego przeróbke w turbo SDR, ale ja obstawiam że na tym zdjęciu to może być Ukanio. Edytowane 12 marca 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 12 marca 20187 l 22 minuty temu, ping napisał: To akurat brzmi bardziej rozsądnie, niż teoria o tym, jakoby Kyokushinman od lat prowadził drugie konto PSN i wbijał to samo. Może panowie mieszkają razem i po prostu półka z grami jest wspólna? No więc nie wiem czemu nie wrzucą wspólnego zdjęcia?
Opublikowano 12 marca 20187 l Nie każdy lubi świecić ryjem w internecie. Kyokushin już wrzucał swoje foto, a może Ukanio nie ma takiej potrzeby.
Opublikowano 12 marca 20187 l Teraz, ping napisał: Nie każdy lubi świecić ryjem w internecie. Kyokushin już wrzucał swoje foto, a może Ukanio nie ma takiej potrzeby. Nie musi ryjem przecież swiecić od tego są telewizory sony
Opublikowano 12 marca 20187 l 7 minut temu, ping napisał: Nie każdy lubi świecić ryjem w internecie. Kyokushin już wrzucał swoje foto, a może Ukanio nie ma takiej potrzeby. a kolega to po której stronie barykady jest?
Opublikowano 12 marca 20187 l 1 minutę temu, ragus napisał: a kolega to po której stronie barykady jest? Poglądy nakazują mi bronić uciskanej mniejszości Czekam na rozwój tematu, za wcześnie na ban.
Opublikowano 12 marca 20187 l @_Be_ Jakie dochodzenie prowadzi, aż plusika dałem Wczoraj ten temat cały przeczytałem i co sie uśmiałem to moje
Opublikowano 12 marca 20187 l 3 godziny temu, Kyo napisał: Takie same. Pytanie tylko czy podejrzani naprawdę się spotykają późno w nocy czy jednak alter Kyokushinmana zrobił sobie alterkonto. Że co? Jaj sobie teraz nie rób bo za stary na to jestem. Wulfena lepiej odblokuj bo tylko tyle dobrego zrobiłeś dla płaczącego forum. Łatwo się broni kupy? Wiem, jednak nie na tym rzecz polega. Bo zazwyczaj te nieliczone osoby mają rację niż 95% bandy. @Piotruś Przełączyłem na hdr 10 w tv i pobawiłem się trochę suwakami i mam hdr taki jakiego chciałem a nie mleko. Cała filozofia. @Be Akurat obaj zamówiliśmy w tym samym czasie dwie konsole. On dla siebie i ja dla siebie z podobnymi grami. Wymiana nie problem ponieważ Ukanio to mój sąsiad. Mieszka hmm 35m ode mnie. Edytowane 12 marca 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 12 marca 20187 l 2 godziny temu, Kyokushinman napisał: Przełączyłem na hdr 10 w tv i pobawiłem się trochę suwakami A jak przełączyłeś w tv na "HDR 10" ? Ktoś coś wie na ten temat, jak ręcznie "przełączyć" na HDR10 w XE93 ? Co on w ogóle majaczy... No i jakimi suwakami się pobawiłeś ? Bo chyba od spodni. Edytowane 12 marca 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 12 marca 20187 l No to chyba koniec beki. Kyo się nad nim zlitował. Edyta. Pezepraszam nimi, bo jeszcze Ukanio Edytowane 12 marca 20187 l przez Absolem
Opublikowano 12 marca 20187 l 2 godziny temu, PIOTR8642 napisał: A jak przełączyłeś w tv na "HDR 10" ? Pilotem
Opublikowano 12 marca 20187 l 36 minut temu, Kyokushinman napisał: Pilotem Ale śmieszne Widze że trzeba jak do dziecka...to gdzie w opcjach telewizora to przestawiłeś ?