Opublikowano 31 marca 20187 l 15 godzin temu, Kyo napisał: Jak nie skończycie wzajemnych podjazdów i pomówień to daję słowo - zamknę temat i nie pozwolę na kontynuowanie rozmów w innym. Wesołych Świąt! No kur.wa już myślałem, że nigdy tego nie zaproponujesz. Nie podpuszczam cie, ale nie zrobisz tego co w cytacie.
Opublikowano 31 marca 20187 l A tobie o co znów chodzi. Masz posta daj minusa jak ci pomoże to w czymś Możesz tak codziennie minusować
Opublikowano 31 marca 20187 l https://hdtvpolska.com/aktualizacja-oprogramowania-wybranych-modeli-telewizorow-sony-dla-dolby-vision/
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l Autor W końcu. Niektórzy mówią że jest duża różnica na korzyść dolby vision.
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, wulfen napisał: Niektórzy mówią że jest duża różnica na korzyść dolby vision. Mam taką nadzieje. Jest HDR 10 (można się pobawić ustawieniami w grach), HLG (do gier się nie nadaje) a teraz Dolby Vision. A poza tym Wulf pisz tam gdzieś, może być na prywatę o kolejnych wrażeniach z gier na Koksa. Far Cry 5 chodzi w natywnym 4k na Koksie. Może namieszać wizualnie w szeregach.
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, Kyokushinman napisał: Far Cry 5 chodzi w natywnym 4k na Koksie. Może namieszać wizualnie w szeregach. No i co że w natywnym 4K, wielkie rzeczy...to nie wiedziałeś że "znafcy" już od dawna ustawiają sobie pilotem od tv z szachownicowego natywne (i nie widzą różnicy) ?
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, Kyokushinman napisał: Jest HDR 10 Jest też tryb Kliszy i inne śmieszne nazwy. Ale wiesz, w tv Sony pewnych nazw nie należy traktować dosłownie. Ktoś dawno temu przy tłumaczeniu menu dał tyłka i niektórzy mniej "yntelygentni" jak widać sie na to złapali.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Tryb Kliszy to dawne Tryb Filmu a że ktoś sobie tak przetłumaczył to nic nie poradzę. Ważne, że za(pipi)iście działa i z upłynniaczem w ustawianiach max jednego i drugiego, robi z gier 30fps gry w 60fps
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l 30 minut temu, Kyokushinman napisał: Tryb Kliszy to dawne Tryb Filmu a że ktoś sobie tak przetłumaczył to nic nie poradzę. Ważne, że za(pipi)iście działa i z upłynniaczem w ustawianiach max jednego i drugiego, robi z gier 30fps gry w 60fps
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Bosko. Ja takiego upłynniacza używam na co dzień, choć nie ukrywam, że po którymś z kolei spada jednak nieco frame rate.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Shagohad napisał: Tutaj się nie ma co śmiać na TV Sony w tej konfiguracji gry działające w 30fps, które nie maja skopanego fream pacingu jak np. BB ruszają się jakby miały 60fpsów. W takim XE93 daje się na tryb custom gładkość 5 czystość 0 oraz tryb kliszy duża i to wszystko. Zero smużenia, migotania, ultra płynność, mega ostrość w ruchu itd. Wszystko to przekłada się na niebywałą ucztę dla oczu. Widać doskonale, że chłopaki nigdy nie mieli do czynienia z tv Bravia. 6:33:6:37 Dygotanie Panie Soul to nie wina gry tylko marki tv oraz jego ustawień.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Kyokushinman napisał: Zero smużenia, migotania, ultra płynność, mega ostrość w ruchu itd. Wszystko to przekłada się na niebywałą ucztę dla oczu. To całkiem jak po koksie.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l DZIEKI UPLYNNIACZOWI ZROBIL 60FPS Z 30FPS. TWORCY KONSOL GO NIENAWIDZA. [ZOBACZ ZDJECIA] Edytowane 4 kwietnia 20187 l przez Gość
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l proponuje spisek i by gry wychodzily w 15fps by dopiero na braviach osiagnac 30fps
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Proponuję spisek, olewajmy te jego imaginacje bo jeszcze mu sie pogorszy i wydłubie sobie oczy.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Od 48 stron piętnujecie, jak widać ze średnim skutkiem. Dalej jest silna w kukusimanie. W dodatku rozlewa się na inne tematy Edytowane 5 kwietnia 20187 l przez Hum
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Spokojnie siły mam dużo, w sumie to nawet nie zacząłem. Nie mówię już o ustawieniach obrazu jako estetyki, ale może chociaż kogoś do ultra płynności nakłonię. To jest wszystko w dobrej wierze.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Dobrze nie zacząć, a już się skończyć, to też trzeba mieć pewnego rodzaju talent.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Byłem tylko na forum gameonly. Na nikogo mam konto, ale tam bardzo mało się udzielam.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 8 minut temu, Kyokushinman napisał: Na nikogo mam konto, ale tam bardzo mało się udzielam. Dziękujemy.