Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 5 minut temu, Hum napisał: Odpisywanie na każdy post wcale nie sugeruje słabej psychiki. Ciesz się, że w ogóle piszę. Niedługo kończy mi się urlop i zastępcy niestety dla Was raczej nie będzie.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l On to powiedział poważnie? Naprawdę są tacy ludzie? Kyo coś wspomniał o osobistych pojazdach, więc sobie daruję, choć i tak miałoby to odpowiednią formę. Niemniej, no cóż, kiokusikumiku, jesteś głupi. Nadto wręcz, aby przykleić tobie cokolwiek więcej. Gdybyś jeszcze miał cokolwiek do powiedzenia, w obojętnie jakim temacie, to być może dałoby się ratować cię sprytnymi haczykami, na jakie pozwala dzisiaj zjawisko, szeroko rozumiane jako zachowanie się w sieci. Ale nie. Ty wdepnąłeś w takie wielkie gówno, że sam tyranozaur by nim nie pogardził. I próbujesz wyciągnąć jedną nogę, potem drugą, potem obie, ale to na nic. Tkwisz, tkwisz. I będziesz tkwił. I mam nadzieję, że się w końcu utopisz. W nieczystościach własnych, chujowych pomysłów. Edytowane 5 kwietnia 20187 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Niby sobie darujesz osobiste podjazdy a jednak nie. Xd Zdecyduj sie na przyszłość co chcesz napisać.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Tam nie było osobistego pojazdu, tylko stwierdzenie faktu, panie kolego. Jeżeli cię obraziłem, to to zgłoś, ale przestań przynajmniej pierdolić głupoty i uśmiechać się jak murzyn do blaszki.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Mam dobrą radę dla ciebie jak masz jakiś skryty problem do mnie to tutaj nie zaglądaj. Sam temat został odpowiednio zatytułowany więc chyba wiesz że wypowiedzi, teksty będą kontrowersyjne. Nie warto się za bardzo tutaj angażować jak ty to robisz. Po co niby? Nagrody i tak nie dostaniesz a tylko ucierpisz.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 5 minut temu, Kyokushinman napisał: Nie warto się za bardzo tutaj angażować jak ty to robisz. Po co niby? Nagrody i tak nie dostaniesz a tylko ucierpisz. W takim razie po co od początku napyerdalasz tutaj średnio 5 postów na stronę?
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Ok, właśnie się dowiedziałem, że za bardzo się tutaj zaangażowałem Ucierpię, mówisz? No, wybornie. Na czym? Na śmianiu się z ciebie? Więc chcę jak najwięcej. Przynajmniej tak długo, jak mi się nie zacznie nudzić. Póki co niezły kabaret odpierdoliłeś, z tym że bardziej w stylu Benny'ego Hilla, i choć szanuję człowieka i uważam, że na swój prześmiewczy sposób był dobry, to jednak jestem zmuszony wtrącić nieprzyjemną uwagę w twoje dokonania, bowiem nie masz startu nawet do źle uszytej pacynki, a co dopiero do człowieka, który wkłada w nią dłoń. Jeszcze jakieś przemyślenia fachowe masz, zbawco świata?
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 18 minut temu, Okie from Muskogee napisał: Ok, właśnie się dowiedziałem, że za bardzo się tutaj zaangażowałem Ucierpię, mówisz? No, wybornie. Na czym? Na śmianiu się z ciebie? Więc chcę jak najwięcej. Przynajmniej tak długo, jak mi się nie zacznie nudzić. Póki co niezły kabaret odpierdoliłeś, z tym że bardziej w stylu Benny'ego Hilla, i choć szanuję człowieka i uważam, że na swój prześmiewczy sposób był dobry, to jednak jestem zmuszony wtrącić nieprzyjemną uwagę w twoje dokonania, bowiem nie masz startu nawet do źle uszytej pacynki, a co dopiero do człowieka, który wkłada w nią dłoń. Jeszcze jakieś przemyślenia fachowe masz, zbawco świata? Wystarczy to co ci napisałem. 21 minut temu, Hum napisał: W takim razie po co od początku napyerdalasz tutaj średnio 5 postów na stronę? Bo się nudzę.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Gosc napyerdala jakies wlasne wizje 50 stron i imputuje innym, ze sie angazuja. xddd
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Prawdziwy HDR w Sony XE93 to mleko. Turbo SDR rządzi. Kukuryku na prezydenta.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 37 minut temu, PIOTR8642 napisał: Prawdziwy HDR w Sony XE93 to mleko. Turbo SDR rządzi. Kukuryku na prezydenta. Dopisz jeszcze, że HDR 10 z tv niszczy ten pseudo hdr z gry oraz, że Bravia z 30fps robi 60fps
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Nie dzięki. Skończę jeszcze Far 5 oraz GOW i odcinam się od gier, forum growych itd.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Tutaj jeszcze taki piękny filmik na temat motion flow. Krótki, ale jakże treściwy. Po lewej (od 0:21) ja, ukanio i wulf a po prawej tak gra jakieś 95% graczy xd Różnica Kolosalna Nawet pan upskaler zaczyna odkrywać zalety motionflow w tv Bravia. Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, Kyokushinman napisał: prawej tak gra jakieś 95% graczy xd ale wiesz, że ogladanie meczu =/= granie w gry xD
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: ale wiesz, że ogladanie meczu =/= granie w gry xD Tym bardziej pasuje do gier bo gry są jeszcze szybsze niż mecz. Np. PES jest szybszy nie prawdziwy football.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Nie rozumiesz. Gdyby interpolacja nie dokładala inputlaga to ok, ale w takiej formie kiedy masz laga na padzie, telewizorze plus połączeniu sieciowym dodatkowe opóżnienia to overkill.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Motion flow ma masę ustawień. Nikogo nie zmuszam od razu na start do ustawienia największej płynności. Wystarczy chociaż dać sobie MF standard i zlikwidować chociaż w drobnym stopniu te cholerne drgania, smużenia itp.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Może kup sobie porządnego PC-ta to wtedy płynność i wygładzanie krawędzi będziesz miał w pakiecie, zamiast osiągać to jakimiś lichymi sztuczkami przepreślającymi szansę na komfortową grę po sieci.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Ja nie gram po sieci i z pewnością jest tutaj masa graczy co też tego nie robi a blokuje sobie dostęp do czegoś dużo lepszego.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Po co oszukane 60 klatek i ostry obraz skoro można osiągnąć to sprzętowo?
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l A po co wydawać kase na mocarnego kompa jak niektóre rzeczy można osiągnąć dzięki Tv Bravia Mało tego teraz nawet kable odpowiednie są co polepszają znacznie obraz likwidując zęby. Do PS3, Xboxa 360, Switcha jak znalazł.