Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, wulfen napisał:

Kyo dał bardzo dobrą analogię.

Nie dałem żadnej analogii. I nie życzę sobie przypisywania mi słów których nie wypowiedziałem. Więc łaskawie skończ.

Albo naucz się porządnie pisać ksywki na forum.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano
  • Autor

Ty jesteś pseudo Kyo. A jak ci się nie podoba to zacznij najpierw pouczać tych co do prawdziwego Kyo piszą kukuryku, ziarno itp.

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

Co przepraszam jestem? Nie podoba mi się że mi przypisujesz słowa których nie powiedziałem - zostałeś ostrzeżony.

I nie będę się powtarzać a tym bardziej komuś która nie umie porządnie ksywki napisać bo mu się nie chce. I ja dobrze wiem co mam robić na tym forum. Jak Ci się nie podoba to możesz sobie iść i nie wracać.

A jak Kyokushinman ma z tym problem to może to zgłosić jak ktoś go obraża. Adwokata chyba nie potrzebuje.

Opublikowano
  • Autor

Możesz od razu dać bana na zawsze.

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

Kyo, ale weź to tak zrób, żeby jeszcze kukuszaman dostał rykoszetem :oh_you:

Spoiler

AoYjv_f-maxage-0.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano
36 minut temu, Kyo napisał:

Co przepraszam jestem? Nie podoba mi się że mi przypisujesz słowa których nie powiedziałem - zostałeś ostrzeżony.

I nie będę się powtarzać a tym bardziej komuś która nie umie porządnie ksywki napisać bo mu się nie chce. I ja dobrze wiem co mam robić na tym forum. Jak Ci się nie podoba to możesz sobie iść i nie wracać.

A jak Kyokushinman ma z tym problem to może to zgłosić jak ktoś go obraża. Adwokata chyba nie potrzebuje.

Luz.

Kyo to skrót. Lepiej tak pisać niż całość nazwy. Wiesz chociaż co to słowo znaczy? Bo ja wiem co cała nazwa mojej ksywy znaczy i na pewno nie ma nic wspólnego z jakimś randomowym gostkiem z gry snk.

Po co ta agresja? Logiczne też jest, że Wulf miał mnie na myśli ponieważ znamy się kilka lat z innego forum a Ciebie praktycznie nie zna.

Jest dużo użytkowników co ma podobne ksywy Ukyo, OldKyo, Kyokushinman, Kyo, ShinKyo itd.

Nie potrzebuje adwokata , ale na obrażanie jako admin w pewien sposób pasowałoby reagować a nie czepiać się takich bzdetów jak wyżej.

Za dobrze to o tobie nie świadczy bo wychodzisz na osobę nieneutralną a taką admin nie powinien być.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

@Kyo na moje to dobry powód do bana. 

Opublikowano
6 minut temu, wulfen napisał:

Możesz od razu dać bana na zawsze.

Bany nie daje się za byle co na tym forum. Proponuję sprawdzić jak funkcjonuje a nie się tylko wymądrzać. 

3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Po co ta agresja? Logiczne też jest, że Wulf miał mnie na myśli ponieważ znamy się kilka lat z innego forum a Ciebie praktycznie nie zna.

Jaka agresja? Uprzedziłem go i ostrzegłem. Nie dotarło? No trudno - to będą konsekwencje następnym razem :)  Fajnie że się znacie z innego forum. Ale piszecie na TYM forum. A ja sobie nie życzę aby mi przypisywać słów których nie powiedziałem bo ktoś gotów pomyśleć że to moje zdanie.

Szczególnie że to nie pierwszy raz :lapka: 

Opublikowano

Przecież tutaj się nie udzielasz praktycznie a mój post jest akurat nad Wulfem? Wulf użył skrótu Kyokushinman. 

Jak tak aż ci przeszkadza to wyślę dzisiaj jeszcze i poproszę o zmianę ksywy na ShinKyo wówczas wątpią aby ktoś poźniej do mnie zwracał się Shin xd.

Także nadal nie rozumie twojego zachowania:unknown:

10 minut temu, Maus napisał:

@Kyo na moje to dobry powód do bana. 

Ok.

Czyli co mam wszystkie twoje obelgi i wyzwiska świadczące o totalnej dziecinadzie w moim kierunku wysłać do modera?

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale ja skończyłem dyskusję :)

Opublikowano

co to za random ten kyo i czemu podszywa sie pod ziomka ukanio?

Opublikowano
Cytat

Nie wiem czy zauważyłeś ale ja skończyłem dyskusję :)

To bardzo dobrze bo ja też.

Opublikowano

dalej sie pytam bo ostatnuo nie dostalem odpowiedzi co jest obrazliwego w kukuryku? masz farme?

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

dalej sie pytam bo ostatnuo nie dostalem odpowiedzi co jest obrazliwego w kukuryku? masz farme?

Farmę nie, raczej zespół.

Opublikowano
23 minuty temu, Ficuś napisał:

Rusz trochę głową i sam pomyśl.

Jak masz powyżej 100 IQ to nie powinno być to dla ciebie problemem:lapka:

Opublikowano

Dokładnie. 

Opublikowano
34 minuty temu, Maus napisał:

Farmę nie, raczej zespół.

Jednoosobowy duet, kukukanio. 

Opublikowano

TV Wars :))))))))

No w sumie dopiero teraz ta nazwa, a już tyle czasu trwa wojna!!!1111

Opublikowano

Kolejna wojna, znowu trzeba sie ustawic w jakims obozie #teamLG #teamOLED #teamHDR

Opublikowano

Tym razem chcę wybrać obóz który ma szansę na wygraną, więc muszę zapytać:  która marka najlepiej rokuje i ma największe szanse za zwycięstwo?

Edytowane przez asax