Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno nie ta z hdr, bo sdr lepsze. Sprawdź też proszę ilość ziarna w swoim odbiorniku, to ważne.

jak to Mejm mawiał, nowa strona, więc sami wiecie

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano

ja kupie tv od sony, male prawdopodobieństwo zeby telewizory tez robili słabe

Opublikowano

szybko poszło 

Opublikowano

@asax

Cytat

jak marka najlepiej rokuje

Jest tylko jedna jedyna i od ponad 10 lat króluje.

Jej nazwa to oczywiście Sony Bravia.

Przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej.

Nie polecam obozu szajsunga bo to zawód niemal na każdym kroku.

Wiem, że posiadaczy tej marki to zniesmaczy, ale niestety tak jest.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Ja mam Samsunga i jest tak zayebisty, że nie wymieniałem go od ośmiu lat

Opublikowano

To ten o przekatnej jak ekran switcha?

Opublikowano

@Yakubu

To dobrze jest w końcu jakaś zaleta (chociaż mój W5500 ma już prawie 9 lat i zero problemów).

Jednak zapytaj posiadaczy ks 7000 jak to im się obudowa odklejała.

Opublikowano

Ja mam bravie z 2013 roku. Czy jestem jak Mendrek? :frog:

Opublikowano

Tez mam bravie z 2013 xD ale juz jutro leci na śmietnik i wjeżdża król Oled
#umarlkrolniechzyjekrol

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

Tez mam bravie z 2013 xD ale juz jutro leci na śmietnik i wjeżdża król Oled
#umarlkrolniechzyjekrol

A na który smietnik bo chętnie zrobie przesiadke z samsunga z 2009 XD

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Tylko tv marki naughty dog od czeskiego

Opublikowano
2 godziny temu, Kyokushinman napisał:

chociaż mój W5500 ma już prawie 9 lat i zero problemów

Gość, który ma TV wyglądający mniej więcej tak:

$_86.JPG

Wraz ze swoim wyimaginowanym koleżką z neonetu czy innego gównosklepu chciał wyjaśniać całe forum konsolomaniaków jak używać i jak konfugorwać najnowsze telewizory. Czujecie to? :yao:

Opublikowano

Masz raptem od 2 tygodni XE93, a wczesniej grałeś na starym badziewiu od sony więc tak na dobrą sprawę  Hum ma racje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe dlaczego raven  i  be nie mają dzikiej lewackiej cioty jak czytają w którymś temacie o  plastiku  z deawoo xD

Znaczy wiem, ale mam beke.

Opublikowano
15 minut temu, Ins napisał:

Masz raptem od 2 tygodni XE93, a wczesniej grałeś na starym badziewiu od sony więc tak na dobrą sprawę  Hum ma racje.

Kolejny oczytany xd

Miałem kilka tv Bravia.

Na chwile obecnie na chacie mam nie tylko W5500, ale także W829.

XE93 oddałem bo za mały, ale kto wie czy na premierę GOW wersji 65 calowej nie kupie.

Opublikowano
Teraz, Kyokushinman napisał:

ale także W829

19 minut temu, Ins napisał:

a wczesniej grałeś na starym badziewiu od sony

Wszystko się zgadza. Ten śmieszny telewizorek to niezły kupsztal w porównaniu do mojej plazmy Panasa z tamtego okresu.

Opublikowano
10 minut temu, Kyokushinman napisał:

XE93 oddałem bo za mały, ale kto wie czy na premierę GOW wersji 65 calowej nie kupie.

Lepiej kup sobie taki na którym HDR nie wygląda jak mleko. Na youtubie chyba jakiś czas temu taki wypatrzyłeś...ten LG 43UJcośtam. Sam stwierdziłeś przecież że na nim jest lepszy HDR niż na twoim XE93:D

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
W dniu 05/04/2018 o 13:46, Kyokushinman napisał:

Sam temat został odpowiednio zatytułowany więc chyba wiesz że wypowiedzi, teksty będą kontrowersyjne. 

Nie warto się za bardzo tutaj angażować jak ty to robisz.

Po co niby? Nagrody i tak nie dostaniesz a tylko ucierpisz.

Tak sobie przeglądam ten temat i myślę, że masz szczęście. Masz szczęście, że nie było cię na forum, jak zamykali bluzgownicę. Kontrowersyjne teksty. Kontrowersyjny tekst to by był, gdybym ci wypomniał, że w tym Brzozowie to nikt nie ma prawa się znać, bo tam jest tylko jeden sklep, jeden bar i jeden burdel. Twoja stara musiała mieć ciężko pracując na 3 etaty. W sumie to jest jak Bravia, każdy na niej grał, ale nikt nie chce jej mieć w domu, oprócz ciebie i ukanio. *majk drop*

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Lepiej kup sobie taki na którym HDR nie wygląda jak mleko. Na youtubie chyba jakiś czas temu taki wypatrzyłeś...ten LG 43UJcośtam. Sam stwierdziłeś przecież że na nim jest lepszy HDR niż na twoim XE93:D

No nie wygląda jak mleko baa wręcz lepiej niż na oledzie lg.

Na oledzie bardziej mlecznie i kolor gorszy. Co o tym panie piotrusiu sądzisz? 

Szkoda tylko, że ten kolor to tylko na offscreenie z yt w hdr z gry jest możliwy bo rzeczywistość jest dla owego trybu niestety, ale brutalna.

Niezależnie od posiadanego tv.

Opublikowano

Przecież ty nie masz pojecia jak to wygląda na oledzie, to po pierwsze , pp drugie sam pisałeś ze chvjowo to wygląda na XE93 xD Specjalnie robisz z siebie pośmiewisko czy jednak naprawdę taki z ciebie nieogar ?

No i do tego wrzucanie filmików z jutuba xD Trzeba być niezłym deklem myśląc, że to jest miarodajne porównanie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
17 minut temu, Kyokushinman napisał:

Raczej na oledzie bardziej mlecznie piotruś nie sądzisz?

Ależ oczywiście, wyraźnie widoczne mleko na filmiku YT...mhmmm. Tu nawet nie ma co dyskutować :facepalm:

17 minut temu, Kyokushinman napisał:

Szkoda tylko, że ten kolor to tylko na offscreenie z yt w hdr z gry jest możliwy

Przecież twoje ostatnie profesjonalne testy na KS7000/XE85/XE93 dobitnie udowodniły wszystkim niedowiarkom , że ten oszukańczy HDR wygląda o wiele lepiej na filmiku YT, niż na żywo :D

Edytowane przez PIOTR8642