Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Co za różnica jaki jest ping? Doleje się upłynniacza i będzie śmigało jak ta lala.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Widzę, że jajko usilnie próbuje być mądrzejsze od kury. Nawet znalazło sobie kolegów i tak sobie żyli w tej błogiej nieświadomości. Przyszedl Kyo, zrobił jajecznicę, i wszyscy sie zajadają ze smakiem xD
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 6 minut temu, eX4cT_PL napisał: Bo bzdury ludziom wmawiasz, pokazujesz mi jakieś filmiki z Pro Evo gdzie ważniejsza jest sekwencja wciśnięcia klawiszy a nie refleks, jest tak jak myślałem, nie masz pojęcia czym jest inputlag. Domyslam się ze internet tez masz radiowy bo 200 pingu czy 20 nie robi dla Ciebie znaczenia. Lag jest zawsze i lag będzie. A że ty sobie nie potrafisz z tym większym radzić to nie znaczy, że ktoś inny temu nie podoła. Jest to też przyzwyczajenie, kwestia indywidualna (każdy reaguje na to inaczej) itp. Wypróbowałeś raz a może pasowałoby więcej? Opóźnienia w postaci 80ms to nie dramat.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Kokoszman już pisał, że on jest na poziomie Goku z Dragon Ball Super. On tak jak Goku potrafi przewidzieć ruchy o 0,5s do przodu czy ile tam było, więc input lag mu nie straszny. Trenowalibyście Karate Kyokushin to może byście weszli na jego poziom.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 26 minut temu, Kyokushinman napisał: Lag jest zawsze i lag będzie. A że ty sobie nie potrafisz z tym większym radzić to nie znaczy, że ktoś inny temu nie podoła. Jest to też przyzwyczajenie, kwestia indywidualna (każdy reaguje na to inaczej) itp. Wypróbowałeś raz a może pasowałoby więcej? Opóźnienia w postaci 80ms to nie dramat. Czy ty teraz starasz się powiedzieć ze włączając MF niwelujesz „większy lag”? Przeciez lag u typowego konsolamaniaka jest ju duży, ty go tylko pogłębiasz. Zrozum ze masz lag pomiędzy padem a konsola, masz lag na łączu + lag wynikający z połączenia wifi, lag na telewizorze i lag wynikający z naturalnego odruchu jakim jest czas reakcji, wiesz co ty robisz? Mnozysz ten najwyższy Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l eX4cT, witamy w TV Wars, gdzie nie pierwszy raz ktoś uważa, że dodając dwa lagi je sobie niweluje, już był tutaj taki jeden magik (na szczęście sobie poszedł już)
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l @ Extrakt Naturalnego odruchu hehe. Sam zaprzeczasz temu co piszesz. Lag po połączeniu tego wszystkiego to coś koło lub lekko poniżej 200ms. Co jest wynikiem i tak bardzo dobrym. Neta nie liczę bo to jeden wielki lag dlatego też nie gram po sieci. Tam masz opóźnienia liczone w sekundach xd a tutaj offline jest w moim przypadku zaledwie 200ms czyli tylko 1/5 sekundy. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Mam dwa lagi, mmm to już było, to na mej psychice bardzo się odbiło. Więc posłuchaj dziewczyno, co chcę powiedzieć ci, żaden input lag i ping, nie jest straszny mi. Kyoukidoo ya, kyouki doki buja.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 5 minut temu, Kyokushinman napisał: @ Extrakt Naturalnego odruchu hehe. Sam zaprzeczasz temu co piszesz. Lag po połączeniu tego wszystkiego to coś koło lub lekko poniżej 200ms. Co jest wynikiem i tak bardzo dobrym. Neta nie liczę bo to jedne wielki lag dlatego też nie gram po sieci. Tam masz opóźnienia liczone w sekundach xd a tutaj offline jest tylko w moim przypadku zaledwie 200ms. Jak będziesz kiedyś uprawiał seks z kobieta to mam nadzieje ze lubi dzieci, przy Twoim podejściu do laga będziecie mieli wesoła gromadkę.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 9 minut temu, Kyokushinman napisał: Neta nie liczę bo to jedne wielki lag dlatego też nie gram po sieci. Tam masz opóźnienia liczone w sekundach xd Można wiedzieć skąd wziąłeś te dane? Chyba że to z własnego doświadczenia to nie było pytania. Edit: jestem w stanie w to uwierzyć przy założeniu że ktoś ma ujowego neta i łączy się z USA/Kanadą/Australią że lag może być "kilka sekund" ale UE?
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Że też wam się chce obalać jego mity i głupotę to trza mieć zdrowie. Typ piszący, że 200 ms jest dobry wynikiem, no tutaj to już momentalnie wysiadłem i rynce opadły.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l @ extrakt No widzisz jakoś seksu uprawiam pół życia bez zabezpieczenia (co to za seks z prezerwatywą xd oj extrakt hehe) i nie było nic nieplanowanego. @Faka Wpierw doczytaj. https://hdtvpolska.com/input-lag-co-to-za-diabel-i-jak-duze-ma-rogi/ Cytat Swojego czasu serwis eurogamer zbadał, że lag całego systemu tzn. zsumowany z konsoli, wyświetlacza i wszystkiego po drodze zaczyna mieć wpływ na rozgrywkę gdy wynosi więcej jak 200ms. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l No i całe szczęście, że bozia obdarzyła cię bezpłodnością, bo więcej kukuryków ziemia by nie zniesła.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Poczytajcie sobie artykuł. Z tabelki wynika też, że niektóre tv mają z upłynniaczem laga na poziomie tylko 50ms (nawet 27ms jest np. w szarpie hehe) Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l ja nie potrafilem sie przyzwyczaic z poczatku do przesiadki z crt na moj pierwszy plaski tv z powodu laga nawet teraz widze roznice w graniu po przesiadce z vity na ps4 lub z switcha w trybie przenosnym na tv, a ten (pipi), ze lag 200ms to nic xdddddddd
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Tak jak pisałem, dla niedzielniaka który pokazuje tylko jak wyglądają gry osobom które nie stać na konsole to może i 200ms nie robi różnicy, ale osoby które zmieniają bezprzewodowe pady na przewodowe w celu redukcji laga to wypociny kury są jak dobry kabaret.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Input lag jak już. Mieszkasz w Londynie a nawet podstaw języka ang nie znasz? xd