Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Kyokushinman napisał:

Ponad 50 stron już to Wam do głowy z Wulfem wbijamy a Wy nadal swoje.

xD

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 39,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano

dajesz kukuryku, nie poddawaj sie, z jezusa tez sie smiali poczatkowo i nie wierzyli

Opublikowano

Czy to już ta chwila z przeróbką Upadku jak w cw? Mazeo?

Opublikowano

Nie no, ja słyszałem w radiu, że Cirque du Soleil przyjeżdża do Polski, ale że jeden z ich klaunów zajrzy do nas na forum, to się nie spodziewałem.

Opublikowano
2 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Ponad 50 stron już to Wam do głowy z Wulfem wbijamy a Wy nadal swoje.

:dynia:

W dziale HD ten wątek to była porażka i byłem za jego zamknięciem. Po trafieniu do betoniarni zasługuje na drugie życie :obama:

Opublikowano

No ale piszecie to tak, że było to rozmowy niepoważne w dziale HD, aż w końcu wylądowało w śmieciach, czyli w betorniarni gdzie tu nikogo i to o 50 stron za dużo.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja tylko napisze ze mam Bravie XD85 i jest to najgorsze moje doświadczenie z Sony w życiu, Android w tym telewizorze to jest jakiś śmieszny żart programisty z pierwszego roku informatyki.

Najzabawniejsze jednak w tym wszystkim jest to ze telewizory Sony są głównie polecane w necie za niski input lag, jakość obrazu czy ficzery zazwyczaj są daleko za konkurencja.

Co wiec robi kukuryku? Pie.rdoli już spie.rdolony telewizor podnosząc mu Input laga.

Jest jednak cień prawdy w tym co pisze, kiedy na rynek wchodziły pierwsze TV LCD które były dostępne dla masy to procesory w Braviach były najlepsze w obróbce obrazu i zapewniały najlepsza jakość na rynku, nie wiem co się z kukuryku stało od tamtej pory, może Bravia mu na głowę spadla, ale oczywiście już tak nie jest.

Opublikowano
17 minut temu, Kyokushinman napisał:

No tak lepiej hihy, śmiechy zamiast coś sobie do głowy w końcu wbić z tego co piszemy.

a co se wbić, że granie na lagu to debilizm? ja już rozumiem czemu nie chcesz grać online, tam od wszystkich wciry dostajesz więc zostaje ci ogrywanie komputera

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

a co se wbić, że granie na lagu to debilizm? ja już rozumiem czemu nie chcesz grać online, tam od wszystkich wciry dostajesz więc zostaje ci ogrywanie komputera

zaraz kolega wstawi ci po raz 18 link do filmiku, na którym strzela lutę przeciwko CPU w PESie i zamknie ci gębę

Opublikowano

A ja 18 raz zminusuję. :v

Opublikowano
9 minut temu, ragus napisał:

zaraz kolega wstawi ci po raz 18 link do filmiku, na którym strzela lutę przeciwko CPU w PESie i zamknie ci gębę

i jeszcze kozaczy w drifcie w driveclubie :notbad:

Opublikowano
19 minut temu, _Be_ napisał:

Wyślij zaproszenie to zobaczymy.

W week możemy pograć w pes 17, 18.

Jednak jeden warunek grasz na mojej kamerze. Wide 5 10 4 (w sumie to custom jest).

Lag vs upłynniacz? Wówczas się przekonamy co lepsze.

Cytat

i jeszcze kozaczy w drifcie w driveclubie

Nie grałem ponad rok, ale spokojnie wrzuć wyzwanie namiar na trasę itd.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Ja nie gram w Drivecluba xd to expert ci proponował wyzwanie czasowe to zbyłeś go jakimś driftem. 

W Pesa mogę zagrać. 

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Ja nie gram w Drivecluba xd to expert ci proponował wyzwanie czasowe to zbyłeś go jakimś driftem. 

W Pesa mogę zagrać. 

Piszę w tym w czym jestem dobry, dlatego już wielokrotnie proponowałem drifta. Czasówki mnie nudzą.

W tego pesa tak gdzieś w nocy w sobotę.

Opublikowano

Z ciekawości: dlaczego mu narzucasz swoją kamerę? Dlaczego u siebie ma nie grać na takiej, jaką lubi?

Opublikowano

tez nie kumam, ze wymaga od gracza z drugiej strony kabla by ten gral na jakiejs kamerze (a niby jak to zweryfikuje co wybierze bluber?)

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

tez nie kumam, ze wymaga od gracza z drugiej strony kabla by ten gral na jakiejs kamerze (a niby jak to zweryfikuje co wybierze bluber?)

Pewnie w TV ma jakąś mityczną funkcję, która pozwala podejrzeć ustawienia przeciwnika :obama:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Chodź, pogramy w grę, ale będziesz grał na moich ustawieniach, zasadach i tak jak ja chcę i wtedy zobaczymy cwaniaczku kto jest lepszy.

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

Ja nie wiem jak to działa online bo nigdy nie grałem. Może grać na jakiej chce.

Opublikowano

Zróbcie tego strima na Twitchu, chętnie obejrzę.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja pier.olę Kyoku, masz o sobie tak niskie mniemanie, że walka w imię Sony jest ważniejsza, niż opinia o Tobie na forum? :/ 

Opinie jeśli chodzi o to co tutaj napisze to zdaje sobie sprawę, że mogę mieć tylko gorszą.

Nie przeszkadza mi to jednak bo nikt nie zna mnie osobiście jaką jestem osobą. 

Na Sony tak naprawdę mam wy(pipi)ane i nie jestem zadnym fanobojem, klapem itp.

Bravie bronie dlatego, że są to świetne tv i nic więcej.