Opublikowano 10 kwietnia 20187 l No nie wiem, z tego co pisałeś nowym Soniakom daleko do swietnsci, nie dość że (pipi)owy tryb gry, słaby HDR, wyblakle kolory, to jeszcze po 2 tyg się zepsuł i musiałeś zwrócić do sklepu... Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez easye
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l proszę o wytłumaczenie jakie znaczenie ma kamera na której gra przeciwnik w pesa przez sieć xD
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l @Kyokushinman Ok niech będzie sobota xd chce zobaczyć tylko czy kukuryku jest takim kozakiem jak na filmikach no, jak zgarne w(pipi) to zdejme kapelusz w gescie uszanowania. Możemy streamować na twitchu najlepiej jakieś ppv z zbiórką na leki
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: @Kyokushinman Ok niech będzie sobota xd chce zobaczyć tylko czy kukuryku jest takim kozakiem jak na filmikach no, jak zgarne w(pipi) to zdejme kapelusz w gescie uszanowania. Możemy streamować na twitchu najlepiej jakieś ppv z zbiórką na leki Proszę o numer rachunku na przelew.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: z zbiórką na leki zależy dla kogo, nie wiem czy chcę opłacać leczenie oświeconych
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, easye napisał: Bartek, ale Ty też Pesa średnio umiesz! Nigdy nie mówiłem, że jest inaczej xD
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Teraz, easye napisał: Bartek, ale Ty też Pesa średnio umiesz! na dodatek walczy z czworka przeciwnikow: ukanio,kuku, lagiem i uplynniaczem
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Teraz, Ficuś napisał: na dodatek walczy z czworka przeciwnikow: ukanio,kuku, lagiem i uplynniaczem Nie zapomnij o Wulfenie. Będzie 5 razem.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: @Kyokushinman Ok niech będzie sobota xd chce zobaczyć tylko czy kukuryku jest takim kozakiem jak na filmikach no, jak zgarne w(pipi) to zdejme kapelusz w gescie uszanowania. Możemy streamować na twitchu najlepiej jakieś ppv z zbiórką na leki Ok spoko wyślij mi tylko zaproszenie na psn albo daj swoje dane. @ Wezyr Mam pytanko. bartezoo na nikogo forum to ten sam gość co tutaj od 0:44 tj. Soul (Bartek)?
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l czyli bedzie 200ms MF, 200ms laga szarych komórek kokoszamana, 200ms laga neta z neostrady... blubi skończy mecz a koko dalej bedzie ustawiac wyjściowy sklad
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Nie moglibyście się założyć, choćby o to, że jak koko przegra, to usunie stąd konto? W sumie gdyby bartek przegrał, to też koko mógłby usunąć. Chyba uczciwy układ, nie?
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Kukuryku, jak walczysz w te swoje sztuki walki to tez narzucasz im swoje zasady? Maja się nie ruszać, nie używać prawej ręki i tylko z opaska na oczach?o Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Kukuryku, jak walczyć w te swoje sztuki walki to tez narzucasz im swoje zasady? Maja się nie ruszać, nie używać prawej ręki i tylko z opaska na oczach?o Jakie sztuki walki? Założę się, że był 2 razy na obozie dla 12 latków i to wszystko.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 6 minut temu, eX4cT_PL napisał: Kukuryku, jak walczyć w te swoje sztuki walki to tez narzucasz im swoje zasady? Maja się nie ruszać, nie używać prawej ręki i tylko z opaska na oczach?o Nie, jak już to sobie narzucam np. nie walczę nogami aby kogoś nie uszkodzić.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Miał się przecież z kimś bić, ale strima z chęcią zobaczę, wierze w Ciebie bluber.