Opublikowano 10 kwietnia 20187 l podejrzewam, ze juz tyle razy w leb dostales i widziales jasne swiatlo w ciemnym tunelu, ze otozsamiasz to juz z dzialaniem hdru
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, Kyokushinman napisał: Nie, jak już to sobie narzucam np. nie walczę nogami aby kogoś nie uszkodzić. Pozwalaja Ci z dziećmi trenować?
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 2 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Pozwalaja Ci z dziećmi trenować? Dzieci też szkole.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l A co mogą powiedzieć jak by im kura moglaby naklepac bez używania nóg. Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: a co se wbić, że granie na lagu to debilizm? ja już rozumiem czemu nie chcesz grać online, tam od wszystkich wciry dostajesz więc zostaje ci ogrywanie komputera No przecież pisał że nie gra online bo tam lagi mogą mieć i kilka sekund! Zapytałem się skąd ma te dane to zero odpowiedzi. Nie obrażając nikogo jak się mieszka na zadupiu i ma ujowy net z pingiem jak z Polski do Australii do tego mnoży się i tak powstającego laga na sprzęcie przez opóźnienie wyświetlania na TV to potem takie rzeczy się właśnie wypisuje. Amen. 1 godzinę temu, Kyokushinman napisał: Bravie bronie dlatego, że są to świetne tv i nic więcej. Co do tego że to świetne TV to się zgodzę ale nic więcej. Robisz z tych TV mesjaszy poprawiających obraz, grafikę, dodających mityczne klatki poprzez upłynniacz i przebijające inne topowe TV które na necie i w prasie branżowej mają nienaganne opinie a Twoim zdaniem w porównaniu do TV Sony to szmaciane obrazy i inne takie tam.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Kukuryku niezły mitoman. W brzezińskiej szkole kyokushin nigdzie nie figuruje. Żaden z niego sensei, nigdy nie był na zawodach, ale nie używa nóg podczas walki. Ja używam tylko penisa podczas zapasów. Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez Gość
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Przeglądam sobie hd tv forum a tutaj takie coś w temacie XE93. Cytat Aktualizacja DV wgrana włączam film Anihilacja na Netfliksie i automatycznie film odtwarza się w nowym trybie obrazu "Dolby Vision". Nie da się trybu zmienić np na Kino Pro. teraz mam pytanie czy ten nowy tryb obrazu Dolby Vision jest już optymalnie skonfigurowany czy trzeba sobie go samemu skonfigurować bo jak na razie to wygląda jak by to był tryb obrazu " Żywy " czyli jest bardzo jaskrawy. Brawo inżynierowie Sony, brawo Dolby Vision, w końcu trzeba lud wypuścić z jaskini na słońce. Kolejna moje wypociny w kwestii najlepszego obrazu się sprawdzają. Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Odkrywasz Dolby Vision ? xD Na B6 i B7 na Netflixie zawsze włącza się automatycznie i jest na połowie jasności i bez włączonego trybu dynamicznego. Sony pewmie jak zwykle coś spyerdoliło. PS. Wiesz, że ta aktualizacja do DV na Sony to tylko do aplikacji ? Filmów w DV już nie odtworzysz na odtwarzaczu odpowiednim xD Edytowane 10 kwietnia 20187 l przez Ins
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Nie wiem jak jest na Xe93. Jak jest możliwość z tego korzystać w jakiejś postaci to z pewnością to zrobię.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l kurde napisze tyle ale ten LG OLED ROBI ROBOTE, nie ma opcji powrotu do lcd, tym bardziej lcd z androidem
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l No ja współczuję tych Androidów na telewizorach, naprawdę . Nawet jeśli TV byłby świetny to nie wiem na ch,uj ktoś miałby się męczyć z tym systemem na sprzęcie za dobre parę klocków.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l To jest kompletne nieporozumienie co mi się na TV odp.ierdala przez tego Androida, nie miałem w ręku telefonu na Androidzie który by tak źle chodził jak to co jest na TV (a miałem nawet Samsunga Galaxy S3)
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Ja mam Bravię z Androidem i od jakiegoś czasu youtube po prostu nie działa. Przełączałem sieć, resetowałem ustawienia. Po prostu nie działa i chuj. Nigdy więcej, tylko webos
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Przechodziłem to, albo mi pomógł factory reset albo odinstalowanie aplikacji i zainstalowanie jej ponownie (nie pamiętam)
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l TV najprostszy jaki jest + pudełeczko za 300 zł. I styka. U mnie to tylko monitor.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 10 godzin temu, MaZZeo napisał: Ja mam Bravię z Androidem i od jakiegoś czasu youtube po prostu nie działa. Przełączałem sieć, resetowałem ustawienia. Po prostu nie działa i chuj. Ja nie mam Androida ale tez Bravia i musiałem z pendrive update zrobić telewizora bo nie chciał się połaczyć przez WIFI. Rozwiązania sieciowe w sprzętach to dno, ani PS4 ani TV nie smigają porządnie.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Wasze problemy wynikają z tego, że jesteście ż ó ł t o d z i o b a m i w temacie Bravii, kyoku naprawiłby to klikoma kliknięciami na pilocie. To jakbyście dali nowemu kierowcy prowadzić auto z WRC.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 12 godzin temu, _Be_ napisał: Ja nie mam Androida ale tez Bravia i musiałem z pendrive update zrobić telewizora bo nie chciał się połaczyć przez WIFI. Rozwiązania sieciowe w sprzętach to dno, ani PS4 ani TV nie smigają porządnie. To u mnie dodatkowo zawiesza połączenie wifi jeśli jestem podłączony pod 5Ghz, tylko na 2.4 jest ok.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Jak to dobrze, że nie wziąłem bravi Właśnie takich kwiatków się obawiałem. Miałem dobre przeczucie
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Kilka godzin z Oledem i już wiem że jestem zakochany Ten tv to jest koorwa mistrzostwo świata. Jakość obrazu, kontrast, hdr i ta czerń Jazda w nocy w FH3 jeszcze nigdy nie była tak wymagająca, aż muszę oczy mrużyć Nie mogę się doczekać State of Decay 2 gdzie sami twórcy mówili że w nocy będzie ciemno jak w doopie Gearsy czy ostatni TR wyglądają jak gry z innej generacji. Jak ktoś ma kasę i w planach zmianę TV to tylko Oled. Aż szkoda mi ludzi którzy mają środki, a i tak kupują lcdki i to jeszcze z androidem Może Owsiak zorganizuje w tym roku na nich zbiórkę to zrobię dobry uczynek i coś wpłacę a tym czasem HALA OLED. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Typowa i powszechna reakcja jak sie nie chce, bądź nie potrafi tv lcd ustawić. Podobnie było za czasów wymarłej już plazmy.