Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Nie jest tak jasny ale nadal wygląda lepiej niż to co serwuje wam wasza ukochana korporacja Walczcie dalej chłopcy, może uda się wam i ktoś sfrajerzy i kupi krawędziowca xD
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 55 minut temu, Ins napisał: Grasz w SDR ze sztucznie podbitą jasnością. To nie jest HDR, zrozum to wreszcie. Ja wiem, że pstrokate i świecące to twoja bajka, no ale daj pan spokój, nie rób z siebie idioty non stop powtarzając to samo. To jest hdr a co niby innego hehe. Masz piekny znacznik na tv to potwierdzajacy. Wszystkie parametry z automatu dostosowane do hdr itd. Jest dokladnie tym czym hdr ma byc. Z mlekiem to faktyczie nie ma oczywiscie nic wspolnego i nierelnym z innej planety sloncem ale U4 sie klania. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Autor 18 minut temu, Kyokushinman napisał: Zreszta i bez tego tryb gra Xe93 zamiata lg, który zyskal nowa funkcje tj. wygaszanie ale jasnosci xd Tak sobie patrzę na ten b7 i tam nawet z upłynniaczem obraz skacze 15:20 Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez wulfen
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l W ks 7000 dalem uplynniacz na maxa i bylo tak samo. Sony deklasuje uplynnieniem konkurencje. Takie sa fakty.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Tak sie czasem zastanawiam, czy są jeszcze jakieś fora w tym internecie na których ta dwójka pseudo ekspertow nie zrobiła jeszcze z siebie pośmiewiska...ale żadne nie przychodzi mi do głowy. Jeden twierdzi że SDR jest lepsze niż HDR. Drugi z braku poparcia musi udawać że nie widzi takich tekstów (choć kiedyś pisał eseje o tym jak to HDR dodaje detali i rozszerza zakres tonalny w porównaniu z SDR), byle tylko ten pierwszy przyklaskiwał mu o jego bredniach z upłynniaczem. Nawet na gejonly chłopcy zostali spuszczeni do kibla razem z tymi ich mądrościami. Ale zdaje sie że to jeszcze nie koniec, bo po osiagnięciu dna, chłopcy zaczęli ryć ponizej poziomu mułu i wcale nie zamierzają sie zatrzymywać.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Może kiedyś trafią w końcu na forum które nie będzie ich pompowało, zleje ich i skończy się ich kariera. Tutaj mają własne tematy.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Był tu kiedyś człowiek autoklasyka, expert w dziedzinie głośników, fan Playstation i Uncharted 4, czyli sprzętu dla prawdziwych pasjonatów. Razem z Kukuesdeerem i Ukanio dobrze by się uzupełniali. Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez Hum
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l A sprzęt który projektował i wykonywał własnoręcznie z udziałem bratem zdecydowanie deklasował to co można kupić w sklepach.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Lepsza czerń oleda nie czyni go panie lepszym tv. Poza tym całkiem możliwe że skończy niedługo tak jak plazma.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Plazma do dzisiaj ma obraz zjadajacy na sniadanie każdego lcd. Z jednym ale - tylko w zaciemnionym pomieszczeniu. I wlasnie dlatego tak skończył sie zywot plazm. W sklepie przy jasnym oswietleniu wypadala tragicznie. A klienci jak to klienci. Oczoje.bne musi byc i hu.j. Swiecic ma jak latarnia w centrum miasta. Im bardziej swieci w sklepie tym lepiej. Dlatego wymyslono takie cos jak tryb sklepowy, gdzie tv jest podkrecany do max wartosci aby swiecil lepiej a co za tym idzie sprzedal sie lepiej.W domu za to okazuje sie ze oczy wieczorem trzeba mrużyć Plazma wieczorem w warunkach domowych = szczeka na podlodze. Ofc jak piszę o plazmie to mam na myśli tylko i wylacznie produkty panasonica. Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez sajmon34
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Autor Wy to chyba w jaskini żyjecie i nigdy prawdziwego słoneczka nie widzieliście jak LCD są dla was za jasne i trzeba oczy mrużyć
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l A może to wynika z zachowania odpowiedniej odległości od ekranu, nie wpadłeś na to?
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ziarniak jaka piz,da xd Lepiej w pesa Bartek ćwicz bo oglądałem tego całego streama i niestety nie powalasz swoją grą. Ciesz się, że nie mogłem wtedy wstawić się na mecz :rower:
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: z czego to? na nikogoforum kozaczy? Tak xD
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l a tu pizdus nie potrafil odniesc sie do tego, ze nie zagral, zmienial temat albo pisal wszedzie tylko nie tu xddddd
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Oglądał i jednocześnie nie mogl się wstawić na mecz, dobry jest z niego herbatnik.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ty on nawet by mógł mnie pokonać bo nie utrzymuje, że jestem czampionem pesa ale ku,rwa xd być takim plastusiem?
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Wstawić? A nie czasem stawić? Na forum nikogo niech sobie pisze. Dawne forum neo+ o które nawet redakcja nie dbała i miała wyjepke. Człowiek ziarno....zakała konsolarzy.