Hum 3 699 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 (edytowane) 7 minut temu, Kyokushinman napisał: Przynajmniej tekstura dobra chociaż w niskiej rozdzielczości xd W majami to zlepek pikseli które tragicznie wyglądają na tv lcd. Na tv crt tak słabo gry 2dniestety nie wyglądały, jeżeli już mówimy o zachowaniu wiarygodności i klimatu starych automatów, konsol itd. @Ficuś Ty rozumiesz jego mowę? Może przetłumaczysz. Edytowane 3 kwietnia 2018 przez Hum Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 5 minut temu, Ficuś napisał: jak ty sobie radziles w czasach crt kiedy jedyne rzeczy jakie mozna bylo ustawic w tv to byla glosnosc, jasnosc i nasycenie? Nie musiałem ponieważ każdy tv crt radził sobie z grafiką 2d. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 a 3d? czasy psx lub ps2? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Mad Max - gra często była w promocji ale skoro pojawiła się w Plusie to postanowiłem zaczac. Niby jest powtarzalna ale poki co mnie wciągnęła. Klimacik jest, brutalna walka i fajny model jazdy. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) Rozpocząłem grę Doshin the Giant na konsoli Nintendo Gamecube. Przed pierwszym odpaleniem miałem obawy czy mi podejdzie z racji niezbyt przychylnych opinii o tej gierce na świecie. Moje wątpliwości okazały się niepotrzebne , gdyż to bardzo przyjemny sim w którym kojarzysz ludki w pary, by zbudowały wioskę, a następnie sadzisz drzewka oraz manipulujesz terenem obniżając go lub podwyżając w celu rozbudowy wioski przez ludki. W konsekwencji budują one dla ciebie jeden z 16 dostępnych w grze obiektów kultu. Na początku gry masz do dyspozycji jedynie cztery wioski, które musisz rozwijać wykonując wspomniane wcześniej czynności. Jeśli chcesz zbudować kolejne, aby czczący cię tubylcy mogli zbudować nowy pomnik kultu, musisz tworzyć wyspy i sadzić na nich drzewka, które są elementem życiodajnym. Rozgrywka dzieli się na dni, które trwają około pół godziny realnego czasu. Po tym czasie twoje dokonania są podsumowywane i Doshin wraca do morza na zasłużony odpoczynek. Progres zostaje jednak zapisany i można kontynuować zabawę podczas kolejnych 24ech godzin. Odstraszać może ślamazarne tempo poruszania się olbrzyma oraz pewna powtarzalność zadań ( zbuduj wyspę, przenieść babę i chłopa w nowe miejsce, zasadź drzewka itp) ale mi specyfika produkcji przypadła do gustu. Poza tym Gigant majestatycznie maszerując wzdłuż brzegu, cudownie odbija się na tafli wody co wywołuje łzy w oczach co bardziej wrażliwych fanów mocy przerobowej Gacławskiego (tak, proszę szanownego państwa - kiedyś na konsolach Nintendo też grało się w grafikę!!!). Po 9 godzinach kontaktu z jedyną słuszną japońską szkołą gamedevu, której owoce z zadziwiającą regularnością są wyposażone w magiczny pierwiastek zwany duszą, raczej 8/10. Edytowane 8 kwietnia 2018 przez ciwa22 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Horizon ZD Complete Edition - ladne to to. Chce komplet trofeow wiec troche czasu spedze przy grze. Oby kontynuowala moja przeudana przygode z PS4. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Horizon Zero Dawn. Trzy godziny za mną i jakoś tak yyy... eee.... Ale gram dalej może się rozkręci. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 25 minut temu, chris85 napisał: Horizon Zero Dawn. Trzy godziny za mną i jakoś tak yyy... eee.... Ale gram dalej może się rozkręci. Powiem tak, początek odrzuca w chooy. Po 7h gdzieś tam wyjdziesz z 'białego sadu' i wciągnie cię warstwa fabularna to nawet można pograć, ale jakoś szału nie stwierdzono, ale walki z wielkimi dinobotami warto przeżyć, fajna sprawa. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Jest dokładnie odwrotnie do tego co bluber mówi. Pierwsze godziny są najlepsze. Potem jest już ubisoftowy schemat, tragiczne zadania poboczne i powtarzalne walki z dinusiami. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2018 Początek czy koniec cały czas jest tak samo. Albo się wciągniesz @chris85 albo nie, dla ciekawej historii i kilku pojedynków warto się przemęczyć. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Oczywiście skończę Horizon, ale na pewno nie na 100%. Pogralem, jeszcze trochę i jest lepiej ale, żaden to Mesjasz. A mam platyne w Assassins Creed Orgins, więc otwarty świat i misje poboczne mi nie straszne Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Ja tam żałuje że się męczyłem i grałem w to do końca. Jednak mogłem na jutubku zobaczyć czemu po świecie latają robozaury Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Horizon? Dla mnie wyje.bista giera, choć jak u bluberka siadło dopiero po paru h. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Trochę brakło w tej grze dosadnej przemocy i konkretniejszego bohatera. Chomikówą grało mi się słabo całą grę, zwłaszcza gówniakiem. Btw całość i tak wyszła rewelacyjnie. Brakło może możliwości sterowania maszynami po zhakowaniu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2018 39 minut temu, chris85 napisał: Oczywiście skończę Horizon, ale na pewno nie na 100%. Pogralem, jeszcze trochę i jest lepiej ale, żaden to Mesjasz. A mam platyne w Assassins Creed Orgins, więc otwarty świat i misje poboczne mi nie straszne Misje poboczne w Horizonie to taki balas że (pipi). Niby jakaś historyjka jest, ale sprowadza się głównie do pójścia do danego miejsca, wy(pipi)ania robotów i powrót do zleceniodawcy. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Jestem w trakcie i im dalej w las tym lepiej. Żadna to rewolucja, ale można się dobrze bawić. Denerwuje mnie to, że to otwarty świat. Dobrze przynajmniej, że jest na czym oko zawiesić. Jeśli chodzi zaś o gameplay to jedyne dwa elementy, które wyprowadzają mnie z równowagi to wspinaczka na autopilocie i mozolne wstawanie bohaterki po otrzymaniu obrażeń. Nie wspomnę, że uniki nie mają (jak dla mnie) nic wspólnego z timingiem. Jeśli jakiś blaszak ma cię dziabnąć to dziabnie. Gram na hard'zie, ale na razie nie wyobrażam sobie zdobycia dzbana za ubicie ultra hard. Może kiedy odblokuję całe drzewko plus dodatkowe skille z dodatku. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2018 Pucharek za ultra hard? Na szczęście nie wlicza się do platyny 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Prawda, tyle ze ja celuje w calaka. Czy platyna w Bloodborne znaczy cokolwiek bez trofeow z dodatku? No tak niebałdzo. Nawyk wyniesiony jeszcze z PS3 i 360ki. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 To polecam zacząć Ultra NG+ dopiero po skończeniu Frozen Wilds, będziesz miał sporo łatwiej. 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Opublikowano 22 kwietnia 2018 Taki wlasnie mam zamiar. Zalozylem, ze w dodatku sa nowe i lepsze stroje, bron i inne (pipi)y. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Właśnie rozpocząłem Deus Ex: Mankind Divided. Zapowiada się, że będzie sztywno do konća. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Zaczęty The Evil within 2. Co tam za akcje, czajenie się za autami zupełnie, jab bym grał jakąś Ellie. Tylko żyrafy brakuje. Generalnie fajny szpil się zapowiada. Oj, zapowiada. /jefynka nie tkniętka jak by co, czyli gram bez spojlerów / 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Odpaliłem Dooma na blaszce, trochę pozno, ale gra jest za(pipi)ista. Ta muza i czysty roz.(pipi). Na padzie chyba bym nie dal rady. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi