Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l 19 minut temu, blantman napisał: Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto. chyba domyślam się co chciałeś przekazać, ale spróbuj napisać to po polsku blant, a nie jak Yoda
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l 31 minut temu, ASX napisał: chyba domyślam się co chciałeś przekazać, ale spróbuj napisać to po polsku blant, a nie jak Yoda
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, blantman napisał: Gwarancją jakości to jest i teraz po gorszym okresie. A wtedy też nie wszystko co ubi to było złoto Nie zgodzę się. Myślałem, że po Origins coś się zmieni w moim postrzeganiu tej firmy, ale niestety nie. Zbyt bezpieczne, zbyt podobne do siebie - tak można opisać ich gry. Siege jest wyjątkiem. A kiedyś? Seria Splinter Cell, Beyond Good & Evil, seria Prince of Persia, Brothers in Arms, XIII, King Kong, ehhhhhhhhh. O wiele lepsza firma, każda gra miała coś unikalnego.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Brothers in Arms co to była za seria :banderas: wciaz mam nadzieje na 4 odsłone z ofensywą w Ardenach i oblężeniem Bostogne, ale jestem prawie pewny że nigdy nie doczekam kolejnej klasycznej odsłony, prędzej Ubi przerobi to na coś w stylu mulitplayerowej gry usługi w stylu Siege
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Godzinę temu, ASX napisał: prędzej Ubi przerobi to na coś w stylu mulitplayerowej gry usługi w stylu Siege Był pomysł już żeby zrobić z tego co-op wyrzynkę, którą mocno bazowała na Inglorious Bastards Tarantino, ale zaginęło w akcji. Mieszane odczucia miałem wobec tego bo o ile rozrywkowy koncept zabijania nazistów wydawał się bardzo dobry, tak zrobienie z tej serii jakiegoś slapstickowego shootera to Już Hell's Highway był mało taktyczny (ale nadal świetna gra to była) tak tutaj chcieli chyba zrobić zbyt na siłę i wymieszać markę z jakimś "jajcarskim" podejściem jakie póżniej prezentowali w Borderlandsach.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Ok ale King konga bym wybitną grą nie nazywał. Dla mnie to był przeciętny średniak lepszy od innych kinówek ale nadal nie za dobra gra:) Sprinter cell tu też ubi różnie się wiodło. Jedynka miała efekt wow ale dwójka to był pakiet misji do jedynki. Dopiero trójka to była nowa jakość i dla mnie najlepsza część.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Jeszcze Cold Fear - świetny survival horror na statku - wciąż liczę na UBI, że wskrzesi markę, albo jakiegoś remake'a zrobią (kij, niech mi dadzą remastera chociaż).
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Dead Cells - miodzik, ostatnim razem tak dobrze się bawiłem przy Rogue Legacy. Acz tutaj rozwój postaci ma mniejszy wpływ, raczej skill i szczęście w dropach. Tak mi się wydaje. Fajne, intuicyjne, rozbudowane. The Messenger - bez kija w dupie gra o ninja w 2d, humor i responsywność w ruchach postaci czyni tę grę mega satysfakcjonującą. Póki co dość prosta, ale pewnie poziom wzrośnie, na to liczę
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Shadow Tactics jenysiu ale nostalgia i feeling Commandosow uderza od samego poczatku Wjechalem wlasnie do 4 misji, sztosik. Ale jednak ogrywanie tego na padzie to lipa Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez Grabek
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l serio aż tak źle na padziku? zastanawiałem się czy nie kupić ale właśnie o sterowanie się trochę cykam
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l @Pupcio mowie oczywiscie o porownaniu do k+m, oblozenie pada nie jest najgorsze i dzieki shadow mode mozna kilka akcji na raz wykonac takze mozliwosci sa. Za 35ziko od pana czezkiego to zal nie sprobowac
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ja grałem troszkę w demko i było całkiem ok, ale @XM. przeszedł całe na padziku więc oddaję mu głos.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Rise of the Tomb Raider. Póki co, widać, że nieco zgapia z serii Uncharted, ale dam szansę. Wygląda super.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Skończyłem Shadow Tactics na padzie i dla mnie sterowanie nie sprawiało żadnych problemów, szybko się z nim oswajamy. Śmiało uderzać, bo gra jest tego warta.
Opublikowano 5 września 20195 l Wygrzebalem gdzies odpowiednio dlugi kabel hdmi i podpialem sobie kompa pod tivika i zaczalem Nier:Automata, zobaczymy czy taki mesjasz jak go forumek kreuje
Opublikowano 7 września 20195 l 13 minut temu, Afroman napisał: Ja również. Ja również Spoiler bym chciał ale sprzętu odpowiedniego brak...