Figaro 8 204 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Jezu jakie to strzelanie w tej grze jest okropne. Aż w szoku jestem. Ta szkocja faktycznie się przedłuża. Powiedzcie mi, czy serio dużo jest w grze przesuwania skrzyneczek i wózków? Bo wprost rzygać mi się chce na ten "innowacyjny" patent. Ale graficzka za to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Zaraz skończą się skrzynki i zaczną się linki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Pierwszy raz jest okej strzelanie więc znowu coś pyerdolisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Ćpa jakieś kiszone gunwa i coś mu się we łbie wykiełkowało to piedoli trzy po trzy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 ku.rwa jednak mieli rację z tymi psychofanami sony ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Lost Legacy jest dobre anczarted raider, 4 męczy strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Ciężko się patrzy na to shopenhauerowanie Figara. No mejtem5 to ty nigdy nie byłeś i nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 39 minut temu, messer88 napisał: Lost Legacy jest dobre anczarted raider, 4 męczy strasznie. No właśnie, Lost Legacy było zayebiste, skondensowane, zapewniające swobodę, z jedną misją, której zadania mogłeś kończyć w różnej kolejności. Tam to się czułem jak Indiana idący w nieznane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Figaro napisał: Jezu jakie to strzelanie Gunplay najlepszy z numerowanych odsłon, nie przesadzaj. No i linka jest tak prostym acz za(pipi)istym bajerkiem, że człowiek się zastanawia dlaczego od razu jej nie było. Edytowane 1 lutego 2020 przez aph 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Pierwsza część, w której gunplay jest zayebisty (w poprzednich pełna zgoda - kapiszony), a ten tu narzeka - to tak, jak ktoś ostatnio psioczył na model jazdy w Mafii III, gdzie akurat to jeden z niewielu elementów gierki, który był świetny. No po takich wpisach ciężko traktować opinię Figaro poważnie, a minusy nie mają nic wspólnego z jakimiś urojonymi "psychofanami sony" - po prostu pyerdolisz jak potłuczony 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 2 minuty temu, Wredny napisał: No po takich wpisach ciężko traktować opinię Figaro poważnie, a minusy nie mają nic wspólnego z jakimiś urojonymi "psychofanami sony" - po prostu pyerdolisz jak potłuczony Nie, mam do czynienia z psychofanami, skoro nie potrafią przyjąć, że komuś nie podoba się jakiś element gry. Faka w kolejnym poście pewnie pojechałby mi po matce, bo nie czuję strzelania w gierce video xd Kamera podczas celowania jakoś lata, nie czuć w ogóle ciężaru strzałów, a przeciwnicy jakoś słabo reagują na pociski. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 O! I za tak przedstawioną opinię (merytorycznie) mogę dać plusika, choć nie do końca się zgadzam Może faktycznie nie jest z tym gunplayem najlepiej, na tle typowych gierek akcji TPP jak Gearsy np, ale jak ktoś ma w bani kapiszony z U-U3 to jakoś tak automatycznie człowiek ustawia myślenie, że U4 ma zayebisty gunplay... Może tak być, nie przeczę 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) W sumie to jest turbodzban z fagaro. Z tą matką to nieźle pojechał. Nigdy na forum nie wyjeżdżałem z personaliami na temat bliskich. Edytowane 1 lutego 2020 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 4 godziny temu, Faka napisał: Ćpa jakieś kiszone gunwa i coś mu się we łbie wykiełkowało to piedoli trzy po trzy. Takiej chamówy, to nawet w CW nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Figaro napisał: Nie, mam do czynienia z psychofanami, skoro nie potrafią przyjąć, że komuś nie podoba się jakiś element gry. Kamera podczas celowania jakoś lata, nie czuć w ogóle ciężaru strzałów, a przeciwnicy jakoś słabo reagują na pociski. Przeciwnicy reagują na pociski, a z tym lataniem kamery to chyba musisz jakiegoś gifa wkleić żeby wyjaśnić ocb. Ciężar strzałów/recoil jest w porządku. Edytowane 1 lutego 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, chris85 napisał: Takiej chamówy, to nawet w CW nie ma. Niepotrzebnie poruszył temat kiełków, są pewne granice. 47 minut temu, aph napisał: Przeciwnicy reagują na pociski, a z tym lataniem kamery to chyba musisz jakiegoś gifa wkleić żeby wyjaśnić ocb. Ciężar strzałów/recoil jest w porządku. Cieszę się, masz prawo do swojej opinii. Gif nic nie da, tu chodzi o feeling. Edytowane 1 lutego 2020 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 2 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2020 Dla mnie Uncharted 4 to najlepsze doświadczenie z tą serią. Zayebiste miejscówki, dużo fajnej eksploracji, do tego historia przedstawiona w iście filmowym stylu, grafika zjada na śniadanie nie jeden tytuł AAA wydany później no i oczywiście temat piratów, który idealnie trafił w moje gusta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 569 Opublikowano 2 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2020 Po calaku w DQXI zastanawiałem się chwilę nad jakim tytułem przysiąść konkretnie. Wybór padł na "Lary Cień będę grau w grę". Wredny tak nasłodził o klimacie gry, że w końcu zdecydowałem się odpalić. No i podeszła mi już na samym początku, bez etapu oswajania się. Dzięki za rekomendację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 5 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 Zacząłem wczoraj remaster bioshocka. Rapture dalej piękne i klimatyczne ale to drewniane strzelanie i hakowanie co 10 metrów denerwują. No i gra się zawiesiła i 1,5h grania poszło się yebać xD mogłem sobie nie psuć wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 5 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 W Bajoszokach zawsze gameplay był najgorszy. Klimat, fabuła i oryginalny setting, to co innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 no chyba w trójce te jazdy na haku i nudne walenie do hord przeciwników w 1/2 nawet dzisiaj przyjemnie się gra, używanie pułapek, plasmidów, rewolwer + shotgun daję radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 BioShock 1 i 2 zawsze były w jakimś stopniu drewniane, ale miały na siebie fajny pomysł jeśli chodzi o rozgrywkę. Trójka natomiast przytłaczała zbyt dużą liczbą pojedynków z hordami przeciwników. No było tego zwyczajnie za dużo, tak jak w reboocie TR. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 (edytowane) Rdzeń tych gier, to strzelanie, które jest zrobione słabo, więc ciężko z tego elementu czerpać frajdę. Taki Doom może jest gorszy po wieloma względami, ale gdyby nie mięsisty gunplay, to straciłby większość uroku. Edytowane 7 lutego 2020 przez SlimShady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Bioshock 2 xD nie znam bardziej niepotrzebnego sequela Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Wkrótce to zweryfikuję po latach ale gameplayowo 2 to najlepszy bajoszok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi