Homelander 2 030 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 On 9/15/2022 at 6:20 AM, Pupcio said: Zacząłem cyberpunk, miło się gra, największa zaleta zdecydowanie miasto. No zobaczymy co z tego będzie Też dziś zaczynam, więc nie mogę się doczekać Twoich postów o tym jak bardzo spierdolona jest ta gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 No tak bo ja narzekam na gry dla narzekania jak coś mi się nie podoba albo nie działa to o tym pisze. Co prawda zazdroszczę twojego podejścia że wszystko Ci się podoba i ignorujesz wady jak w tlou czy filmach nrgeeka ale ja po skończeniu 14 lat już nie posiadam tej zdolności. ps. gra po 4 godzinach mi się podoba chociaż wciąż jest zabugowanym gównem nawet 2 lata po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 to twoje pierwsze przejście Cybera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 yess Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 to zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 9 minutes ago, Pupcio said: No tak bo ja narzekam na gry dla narzekania jak coś mi się nie podoba albo nie działa to o tym pisze. Co prawda zazdroszczę twojego podejścia że wszystko Ci się podoba i ignorujesz wady jak w tlou czy filmach nrgeeka ale ja po skończeniu 14 lat już nie posiadam tej zdolności. ps. gra po 4 godzinach mi się podoba chociaż wciąż jest zabugowanym gównem nawet 2 lata po premierze Ja po skończeniu 14 lat przestałem przejmować się pierdołami typu dziura w scenariuszu giereczki czy babol w filmiku youtubera Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 14:26, Homelander napisał: Ja po skończeniu 14 lat przestałem przejmować się pierdołami typu dziura w scenariuszu giereczki czy babol w filmiku youtubera Moim zdaniem jak komuś się coś nie podoba czy to w grze/filmie/filmiku na YT to chyba jest normalne, że może to swobodnie powiedzieć. Przecież to oczywiste, że są gry gorsze i lepsze, każdy ma swój gust i nie każdemu Twoja ulubiona gra musi się podobać. Tak samo ja mam swoje ulubione gry i jak czytam, że według kogoś to jest totalne dziadostwo 1/10 to ok, jego zdanie. A co do tematu - właśnie zacząłem Mass Effect: Andromeda. Czytając opinie spodziewałem się, że ta gra będzie o wiele gorsza. Tymczasem nie jest to poziom trylogii Mass Effect z Shepardem ale też nie jest to jakiś totalny crap. Aczkolwiek dialogi są czasami naprawdę słabo napisane i brzmią sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 W dniu 15.09.2022 o 12:20, Pupcio napisał: Zacząłem cyberpunk, miło się gra, największa zaleta zdecydowanie miasto. No zobaczymy co z tego będzie Dales 100zl (sto złotych) w cyfrze (w cyfrze) to nie dziwne, ze ci sie milo gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Nie jestem typem gracza który zakłamuje rzeczywistość i udaje że się dobrze bawie bo wydałem na coś pieniądze. + na pc są zwroty konsolorzu Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Final Fantasy VII Remake - zacząłem, ale huj wie kiedy skończę. Nie wiem czy tylko ja jestem tak zjebany, czy ktoś jeszcze choruje na takie coś. Jestem w 3 czapterze, w slumsach tam gdzie spotykamy pierwszy raz Tifę i z racji tego, że to otwarta lokacja i każda grupka ludzi rozsiana po lokacji ma swoje dialogi, które rzucają jakieś tam światło na to co myślą o wysadzeniu reaktora itd. to zamiast po prostu iść do kolejnego znacznika i po prostu przechodzić grę, muszę podejść najpierw do każdej grupki ludzi, żeby posłuchać co tam gadają. Kurwa. Edytowane 17 Września 2022 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 6 hours ago, KJL said: Moim zdaniem jak komuś się coś nie podoba czy to w grze/filmie/filmiku na YT to chyba jest normalne, że może to swobodnie powiedzieć. Przecież to oczywiste, że są gry gorsze i lepsze, każdy ma swój gust i nie każdemu Twoja ulubiona gra musi się podobać. Tak samo ja mam swoje ulubione gry i jak czytam, że według kogoś to jest totalne dziadostwo 1/10 to ok, jego zdanie. No ja za moje opinie jestem mocno hejtowany i minusowany, więc chyba nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 17 godzin temu, tjery napisał: Final Fantasy VII Remake - zacząłem, ale huj wie kiedy skończę. Nie wiem czy tylko ja jestem tak zjebany, czy ktoś jeszcze choruje na takie coś. Jestem w 3 czapterze, w slumsach tam gdzie spotykamy pierwszy raz Tifę i z racji tego, że to otwarta lokacja i każda grupka ludzi rozsiana po lokacji ma swoje dialogi, które rzucają jakieś tam światło na to co myślą o wysadzeniu reaktora itd. to zamiast po prostu iść do kolejnego znacznika i po prostu przechodzić grę, muszę podejść najpierw do każdej grupki ludzi, żeby posłuchać co tam gadają. Kurwa. Ależ oczywiście. Od kiedy pamiętam w każdym rpg po wejściu do miasta musiałem najpierw pogadać ze wszystkimi by ruszyć dalej. I zostało mi tak to dziś, trzeba wysłuchać co każdy ma do powiedzenia i można kontynuować fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 20 godzin temu, tjery napisał: Final Fantasy VII Remake - zacząłem, ale huj wie kiedy skończę. Nie wiem czy tylko ja jestem tak zjebany, czy ktoś jeszcze choruje na takie coś. Jestem w 3 czapterze, w slumsach tam gdzie spotykamy pierwszy raz Tifę i z racji tego, że to otwarta lokacja i każda grupka ludzi rozsiana po lokacji ma swoje dialogi, które rzucają jakieś tam światło na to co myślą o wysadzeniu reaktora itd. to zamiast po prostu iść do kolejnego znacznika i po prostu przechodzić grę, muszę podejść najpierw do każdej grupki ludzi, żeby posłuchać co tam gadają. Kurwa. Nie grałem w Final Fantasy (ani w żadnego jRPGa) ale to według mnie jest kwintesencja i podstawa gier RPG to co mówisz. Ja tak samo w każdym RPG po wejściu do nowego miasta zaczynam rozmowę ze wszystkimi na każdy temat - bo tak można uzyskać informacje o misjach pobocznych, jakie panują nastroje i opinie, można też lepiej poznać świat gry, trafić na rozwiązanie problemu itd. 17 godzin temu, Homelander napisał: No ja za moje opinie jestem mocno hejtowany i minusowany, więc chyba nie Raczej plusowany - jak na razie to masz sporą liczbę plusów, więc nie wiem w czym problem. Ja tam bym się nie przejmował kilkoma minusami, przecież nie wszyscy muszą się z Tobą zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Lubicie mapy? Lubicie zarządzanie terenem? Planowanie przestrzenne? Zagrywacie się w Carcassonne? Tak? No to mam coś dla Was. Dorf Romantik, niepozorna gra, w której za pomocą heksagonalnych kafelków układamy krajobraz. Nudy? No nie, bo w trakcie gry otrzymujemy zadania - ułóż wiatrak w otoczeniu 4 pól, utwórz rzekę długą na przynajmniej 10 pól, wybuduj miasteczko z co najmniej 50 domków. Za wykonywanie celów dostajemy punkty i dodatkowe kafelki, żeby jeszcze bardziej śrubować rekord; dostajemy też nowe kafle z łódką (która pływa!), zaporą bobrów, czy z innym biomem, za zrobienie ukrytych zadań. W grze mamy różne tryby, m.in. klasyczny, opisany wcześniej, ale też tryb kreatywny, gdzie po prostu budujemy krajobraz, czy tryb szybki - mamy ograniczoną liczbę kafelków i staramy się wyżyłować najlepszy rekord. Tryb trudny też jest, a jak. I tak sobie budujemy. Nie goni nas czas, nic nas nie goni. Plumka relaksująca muzyka, a my tworzymy, planujemy, myślimy wprzód, bo łatwo jest się tutaj zablokować głupimi decyzjami i stracić upragnione punkty. Mój rekord to 7600. Gram sobie w to na Switchu i nie mogę się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) The Last of Us Part I Grałem kiedyś na PS3, po jakiejś chwili stwierdziłem, że nie porywa i dałem sobie spokój. Nie dawno skończyłem tLoU2, czyli najlepszą grę w kosmosie. I w moim przypadku przyszło na ogranie Part I jako prequela, jest wpyte Edytowane 1 Października 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Prodeus - hoho, indie to się nie patyczkuje. Doom z 2016 był po prostu kompletnie dobry, ale zmusił twórców do eksperymentowania w kolejnej cześci. Prodeus po prostu wziął z Dooma to co najlepsze i wkleił w specyficznie retro-oprawę. W sumie ona nie jest retro, jest w stylu retro. Tak jakbym grał w grę z 2005 roku, a nie z 1995 roku. Niesamowicie mięsista gra, w której w żyłach przeciwników z krwią plyną ładunki wybuchowe. I choć ich ciała po chwili znikają, tak posoka zostaje. Oj, z mopów to chyba zejdzie cała paleta, żeby to potem domyć. W zasadzie formuła jest dobra, wykonanie spoko, może czasami klatkarz (gra powered by Unity) spada, ale kogo to obchodzi - liczy się rzeź, zdobywanie nowych broni i umiejętności, odkrywanie sekretów, znajdowanie kluczy i parcie naprzód 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 19 minutes ago, Mendrek said: Prodeus - hoho, indie to się nie patyczkuje. Doom z 2016 był po prostu kompletnie dobry, ale zmusił twórców do eksperymentowania w kolejnej cześci. Prodeus po prostu wziął z Dooma to co najlepsze i wkleił w specyficznie retro-oprawę. W sumie ona nie jest retro, jest w stylu retro. Tak jakbym grał w grę z 2005 roku, a nie z 1995 roku. Niesamowicie mięsista gra, w której w żyłach przeciwników z krwią plyną ładunki wybuchowe. I choć ich ciała po chwili znikają, tak posoka zostaje. Oj, z mopów to chyba zejdzie cała paleta, żeby to potem domyć. W zasadzie formuła jest dobra, wykonanie spoko, może czasami klatkarz (gra powered by Unity) spada, ale kogo to obchodzi - liczy się rzeź, zdobywanie nowych broni i umiejętności, odkrywanie sekretów, znajdowanie kluczy i parcie naprzód Nie wiem na czym grasz że ci klatkarz spada ale z resztą się zgadzam, wyborny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Zacząłem sobie ogrywać shadow of mordor a.k.a 10/10 od zaxa. Po 2 godzinach bawie się dobrze i jeśli mi się nie znudzi to może nawet sobie skończe ubisofciaka. Tylko ta walka strasznie mało mięsista się wydaje. Niby nakurwiam te orki mieczem a czuje się jakbym grał batmanem i lał ich pięścią xD @Square weź proszę przenieś mi post bo znowu pojebałem tematy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 No ta gra to jest dokladnie Batman + AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Ale jest 10/10? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 nemesis/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 pan redaktor tak napisał i tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Dla mnie Shadow of Mordor był spoko, ale moim zdaniem był grą lekko niedokończoną. Fajny klimat i pomysł, ale potencjał seria odkryła w Shadow of War, gdzie doszło gromadzenie armii, oblężenia (plus ciekawy "multiplayer"), fabuła stała się bardziej spektakularna, a gra dostała nawet odważne zakończenie i w ogóle final bossa na miarę jej kalibru. No ale żeby cieszyć się Shadow of War wypada poznać Shadow of Mordor. Niektórzy wolą SoM i nienawidzą SoW, podobnie jak są fanatycy Arkham Asylum ponad Arkham City. Moim zdaniem powinieneś Pupcio ograć oba tytuły, a jak Cię wynudzi SoM, to przejdź szybko i idź od razu do SoW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Przestancie kusić diabły, bo przede mną jeszcze oba dlc w shadow of war i może ściągnę na dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Po Tomb Raider i Rise of Tomb Raider zacząłem ostatnią część tamtej trylogii, Shadow of Tomb Raider. Gdy ogrywałem ją pierwszy raz to jakoś słabo mi podeszła. Setting w Syberii bardziej mi się podobał ale teraz gdy zaczynam drugi raz to muszę to napisać. Jest zajebista. Jak wino z czasem dojrzała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi