Homelander 2 082 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 8 minutes ago, SnoD said: Pewnie mu chodzi o odpadające tynki. Przecież tam nie odpadały tynki tylko był taki efekt strzelania jakby odpadały. Fizycznie otoczenie się nie zmieniało. To już w Uncharted było tego więcej, bo niektóre murki się rozpadały lol A Gearsy 5 miazga. Też przechodziłem na Series X pierwszy raz Cytuj
suteq 183 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Pojebane to jest że minęło już prawie 6 lat od premiery 5 a oni nawet kolejnej części nie zateasowali. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Też czekam mocno, ale życzę ekipie nowego IP. Myślę, że wykazali się już wystarczająco. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 23 minuty temu, suteq napisał: Pojebane to jest że minęło już prawie 6 lat od premiery 5 a oni nawet kolejnej części nie zateasowali. Wszystko wskazuje na to, że zapowiedzą w czerwcu z premierą w przyszłym roku. Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia przydała się taka długa przerwa to ludzie zatesknili za najlepszym shooterem. Tak to było pieprzenie, ze za duzo jak wydawali co 3 lata. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Godzinę temu, messer88 napisał: Z pudzianów 5 dlc najlepsze. Generalnie to w serii te DLC były udane. Nie tylko do 5 ale do 3 Raams Shadow też. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 1 godzinę temu, Homelander napisał: Przecież tam nie odpadały tynki tylko był taki efekt strzelania jakby odpadały. Fizycznie otoczenie się nie zmieniało. To już w Uncharted było tego więcej, bo niektóre murki się rozpadały lol A Gearsy 5 miazga. Też przechodziłem na Series X pierwszy raz Godzinę temu, Mejm napisał: Efekty zniszczen na UE3, wat? Graliście w ogóle czy tak pierdolicie dla pierdolenia? Były elementy które się niszczyły, tynki odpadały i miejsce po walce wyglądało jakby ekipa do kucia tynków wpadła. Było o wiele więcej elementów otoczenia które się niszczyło jak krzesła, pudła, ławki, pomniki. To tworzyło świetny efekt pola walki, jak się strzela i wszystko się sypie. Gry na PS4 i One był przy tym tekturowe. Dużo śmieci się przesuwało pod nogami a na One tektura otoczenie zarówno w 4 jak i 5. Ogólnie ten temat dobrze wyjaśnia ten filmik punkt po punkcie z różnicami na gorsze: Kurde jak teraz oglądam to mi się złote czasy X360 przypomniały, ale te gry były ładne. Później za namową forum gameonly przesiadłem się na PS3 i kurwa jak tam multiplatformy wyglądały i chodziły xD i nie było mnie stać na powrót do X360 przez dłuższy czas xd dopiero na studiach kupiłem drugi raz. Peak branży kiedy konsole były technologicznymi potworami. Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 13 minut temu, Ukukuki napisał: Graliście w ogóle czy tak pierdolicie dla pierdolenia? Były elementy które się niszczyły, tynki odpadały i miejsce po walce wyglądało jakby ekipa do kucia tynków wpadła. Graliscie. Zapamietalem to tak jak na tym filmiku. Typ ostrzeliwuje murek i filar z tylu i jedynie co widac to czarne plamy po pociskach... Moze w ktoryms etapie tak bylo, nie wiem nie wrylo sie w pamiec. Wersalki czy krzesla faktycznie sie rozpadaly. Jeszcze pytanie Grega czy gral w girsy xD 1 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 4 minuty temu, Mejm napisał: Graliscie. Zapamietalem to tak jak na tym filmiku. Typ ostrzeliwuje murek i filar z tylu i jedynie co widac to czarne plamy po pociskach... Moze w ktoryms etapie tak bylo, nie wiem nie wrylo sie w pamiec. Wersalki czy krzesla faktycznie sie rozpadaly. Jeszcze pytanie Grega czy gral w girsy xD Zobacz sobie ten filmik który wrzuciłem, jest krótki i masz sporo różnic w tym te w fizyce. Sam murek jest w 3:10. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Przecież na tym polegają Gearsy żeby się chować za tymi bloczkami, jakby się rozpadały to byłoby bez sensu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Akurat w czwórce i piątce osłony często zmieniają się w czasie gry i jeśli szóstka sprawi, że w trakcie walki będziemy zmuszeni szukać cały czas schronienia to zahibernujcie mnie do dnia premiery tego cudu. Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Za czasów X360 nie cierpiałem girsów. Kiczowate, przerysowane pudziany dla typowych amerykańskich nastolatków. Po zakupie xboxa w zeszłym roku i rozczarowaniu Starfieldem postanowiłem ograć 4 i 5 część i się zakochałem. Czwórka do połowy jest średnia przez te walki z robotami i fragmenty ala tower defence ale piątka jest cudowna. A do tego to jedna z najładniejszych gier jakie widziałem. A grałem na ziemniaku. Nie mogę się doczekać szóstki. Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Fallout4, niech mnie cholera co to za diabelska gra z chujowym story ale genialną eksoloracją. Znowu odpaliłem, tym razem na PS5 po update. Update, który w zasadzie jest dobry choć wymaga poprawek bo niektóre dialogi w grze pierniczą się bez powodu. Trofiki nie przenoszą się z wersji na PS4 (jak np w przypadku Ghost of Tsushima) więc jak się chce mieć platynę - trzeba grać od nowa haha. Calaka raczej wbiję ale kiedyś tam, w nieokreślonej przyszłości bez pośpiechu bo nie mam wielkiej presji. Przygodę znam, wszystko pamiętam co gdzie jest zatem mam zamiar pobawić się eksploracją i grać nieco innym buildem niż na pastgenie (stealth assassyn morderca kameleon zamiast snajpera - comandosa a'la Rambo). Oczywiście cisnę najmocniej teraz w SR i Grounded ale i na pustkowia znajdę chwilkę bo serial i gry z serii mają teraz swoje pięć minut. 1 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Deliver as Mars w ramach abonamentu PS+ ogrywam zerkajac co chwila do tematu S.Blade. Gra sie rownie dobrze co w czesc pierwsza. Zobaczymy czy mnie wciagnie na dluzej bo jak nie to lece po Stellarka Cytuj
knotek 211 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Tak z zasady to nie gram w gry z early access, ale co poradzić, hype zwyciężył. I odpaliłem na stemie Manor Lords No i powiem wam, koledzy gracze, że dawno sie tak dobrze nie bawiłem 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Bardzo liczę na to, że tym razem się nie odbiję 2 1 Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Tak wogóle to ciekawe jest to że upgrade i wygląd motura w screenie tytułowym jest odzwierciedleniem ulepszenia go w samej grze. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja W dniu 1.05.2024 o 00:34, Homelander napisał: Bardzo liczę na to, że tym razem się nie odbiję Toyota? ps na SD to chodzi w 60ks? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 1 hour ago, balon said: Toyota? ps na SD to chodzi w 60ks? Honda Civic 2019. Nie wiem, pogram to odpowiem, póki co nie miałem czasu. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja MGS: The Twin Snakes Lecim dalej z giga maratonem staroci (blisko 50 tytułów do odświeżenia!) i po ograniu Silentów, Residentów, Onimush, Max Payne'ów oraz Bully tym razem padło na MGS1,2,3. Miałem pyknąć w klasyczną psx'ową wersję, ale ogarnąłem, że nigdy nie grałem w remake z GCN'a, toteż nadrabiam. Gra się cudnie, zwłaszcza że mało z tego hiciora pamiętam, na hardziku trochę ginę, ale to bardziej przez sterowanie. Ogólnie bardzo miło ponownie wskoczyć do tego świata, ale z lepszą grafą. 4 Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition [PS5] Naszła mnie ochota na jakiś fantasy RPG, bieganie po lasach, bicie potworów mieczem i takie klimaty. Już byłem zdecydowany pobrać Wiedźmina 3 ale przecież to nie jest RPG wszedłem w PS+ Extra i moją uwagę przykuło The Outer Worlds no ale to nie ten klimat. Padło na Skyrima, którego w okolicach premiery ogrywałem jak szalony na PC, wagarowałem, mało spałem, słuchałem OST z gry. No wtenczas można śmiało powiedzieć, że mnie pojebało od tej gry. Nawet wgrywałem mody, te poprawiające bumelanctwo i niezdolności bethesdy ale też takie dodające nowe przedmioty byle mój C2Q i GF9600 GT wytrzymał (nie było najgorzej ) lubię wracać tam gdzie byłem, ależ to jest miłe uczucie gdy niby ten początek pamiętam ale przykładowo miałem w głowie źle umieszczone lokacje tj. myślałem, że Wysoki Hrottgar jest bliżej Rzecznej Puszczy i kompletnie zapomniałem, że to trzeba dymać na wschód, obejść górę i dalej dymać. Grafika i 60 klatek na PS5 robią robotę. Zrezygnowałem z trofeów na rzecz modów i wgrałem sobie od początku kilka na bardziej naturalną pogodę, community patch, bardziej różnorodny wygląd podziemi. Ależ bym chciał być znowu nastolatkiem żeby tak od rana do nocy tłuc, nie iść do szkoły i nie ponosić żadnych konsekwencji swojej szajby 1 3 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Uwielbiam Skyrima, moje GOTY, tylko że żyćka całego 2 Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Wspaniała gra, to prawda. I chyba jedna z tych, które nigdy się nie kończą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi