tjery 1 236 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) W dniu 10.08.2024 o 17:46, Homelander napisał(a): Titanfall 2. O JA PIERDOLE!! Znaczy wiedziałem, że to fajna gra, dużo dobrego słyszałem. Ale jakoś tak... no meh. Kupiłem za 3$ na Steamie to gra zapowiada się absolutnie fantastycznie. Ma świetny model strzelania, jest megaresponsywna, bardzo fajne elementy platformowe. Do tego super oprawa (na Decku w najwyższych ustawieniach 60 klatek) i soczysty dźwięk. Ależ tytuł! Jak ktoś nie grał to bardzo polecam! TF2 to chyba jedną z najbardziej niedocenionych gier, single bardzo dobry, ale dopiero w multi pokazuje pazur. Świetna mechanicznie, feeling strzelania, responsywnosc, poruszanie się, to jakie akcje tam idzie robić to glowa mała. Do tego fajnie wprowadzone i wyważone tytany. Do teraz mnie zastanawia czemu multi w tej grze nie stało się klasykiem Edytowane 27 sierpnia przez tjery 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 3 hours ago, tjery said: TF2 to chyba jedną z najbardziej niedocenionych gier, single bardzo dobry, ale dopiero w multi pokazuje pazur. Świetna mechanicznie, feeling strzelania, responsywnosc, poruszanie się, to jakie akcje tam idzie robić to glowa mała. Do tego fajnie wprowadzone i wyważone tytany. Do teraz mnie zastanawia czemu multi w tej grze nie stało się klasykiem Już Kopernik twierdził, że pieniądz gorszy wypiera lepszy. W tym przypadku ten gorszy nazywa się Call of Duty i Battlefield Cytuj
Pupcio 18 427 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Porażka tej gry to tylko i wyłącznie wina ea i jej zajebistego pomysłu wydania jej między codem i bfem 1 Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Tf2 najlepsze multi ever, do dziś pykam. Żadna strzelanka po sieci nigdy nie dała mi tyle frajdy z epickich akcji. Kampania też świetna choć w przeciwieństwie do wielu - nigdy jej aż tak nie gloryfikowałem, do tego do dziś rusza i wygląda to wszystko zjawiskowo. Fajnie że na pc w zeszłym roku naprawili oficjalne serwery online. Cytuj
Pupcio 18 427 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Ja niestety dłużej w multi nigdy nie pograłem bo na ps4 już świeciło pustkami ale feeling był przyjemny więc pewnie można było tam sporo godzin nabić, mi jedynie nie podobało się że oprócz graczy po mapce latały też boty, nie cierpie tego motywu w multi. Singiel był fajny ale też nie czaje tych przesadnych spustów. Gdyby to wyszło przed wolfiem z 0k14 i doomem 2016 to możeee bo wtedy była tragedia na rynku singlowych fpsów Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia RDR2 zaczęty od nowa. Można powiedzić w końcu! Nie online bo tam mam trochę rozwiniętą postać ale single player. Nie przenosiłem swjwa z PS4 bo chciałem sobie przypomnieć wszystko od początku. Niby zacząłem tuż po premierze ale szybko odstawiłem bo to nie był dobry czas aby brać się za tak potężną grę. Teraz za to już tak, spokojniejsza praca, ogólnie mniej stresu i ganiania wszędzie. Poza tym oglądałem ostatnio "Za garść dolarów" i mam spowrotem zajawkę na Dziki Zachód. Gameplayów RDR2 nie oglądałem, spoilerów też nie więc będę grę (paradoksalnie) odkrywał na nowo. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Potrzebowałem w życiu trochę mangozjebowej gejozy, a Falcom odpowiedziało na moje prośby. Póki co dopiero godzinka za mną, widać że grafika dalej siedzi w czasach PS2, a system walki niepotrzebnie został udynamiczniony, ale i tak jestem dobrej myśli. 2 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia W domku przed cumsolą nowe Trailsy, a w pracy między zamówieniami Eternitowe Pilarsiki cRPG to gatunek, który zawsze mocno zaniedbywałem, więc teraz nadrabiam. W planach mam jeszcze drugą część, Divinity, Shadowruna i pewnie za jakiś czas Baldury. W Pillarsach jestem właśnie po zdobyciu warowni i jest w pytę, gra mi się dużo lepiej niż w Fallouta 2, chociaż swobody jest zdecydowanie mniej. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 2 minuty temu, Josh napisał(a): W domku przed cumsolą nowe Trailsy, a w pracy między zamówieniami Eternitowe Pilarsiki cRPG to gatunek, który zawsze mocno zaniedbywałem, więc teraz nadrabiam. W planach mam jeszcze drugą część, Divinity, Shadowruna i pewnie za jakiś czas Baldury. W Pillarsach jestem właśnie po zdobyciu warowni i jest w pytę, gra mi się dużo lepiej niż w Fallouta 2, chociaż swobody jest zdecydowanie mniej. Jak Ci się podoba to spróbuj potem jeszcze Pathfindery, szczególnie 2jka dobra była. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Wpisane na listę No to grania mam na najbliższe 2 lata. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 21 minutes ago, Josh said: W domku przed cumsolą nowe Trailsy, a w pracy między zamówieniami Eternitowe Pilarsiki cRPG to gatunek, który zawsze mocno zaniedbywałem, więc teraz nadrabiam. W planach mam jeszcze drugą część, Divinity, Shadowruna i pewnie za jakiś czas Baldury. W Pillarsach jestem właśnie po zdobyciu warowni i jest w pytę, gra mi się dużo lepiej niż w Fallouta 2, chociaż swobody jest zdecydowanie mniej. Uważaj chłopie, bo w Pillarsach są postacie LPGQ+. Jeszcze gra Ci się spodoba i bam! Propaganda chwyciła Cię w swoje szpony Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia W jedynce mam ponad 100h i nie zapamiętałem ani jednego wątku lgbt. Za to zapamiętalem zajebisty świat, questy i fabułę. Dla mnie konstrukcja tego wszystkiego, relacje bogów z ludźmi i cała reszta to jest dla mnie top i nawet trzeci Baldur narazie tego nie przebił. Walka z tym Concelhautem to jeden z bardziej satysfakcjonujących momentów;) Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Spokojna głowa, wystarczy że te postacie mają chociaż że dwie linijki jakiejś ckliwej historii w scenariuszu i wszystko jest git Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 1 minute ago, drozdu7 said: W jedynce mam ponad 100h i nie zapamiętałem ani jednego wątku lgbt. Za to zapamiętalem zajebisty świat, questy i fabułę. Dla mnie konstrukcja tego wszystkiego, relacje bogów z ludźmi i cała reszta to jest dla mnie top i nawet trzeci Baldur narazie tego nie przebił. Walka z tym Concelhautem to jeden z bardziej satysfakcjonujących momentów;) No to oznacza, że propaganda i przekaz podprogowy zadziałały. Kazuo Ci wyjaśni 1 minute ago, Josh said: Spokojna głowa, wystarczy że te postacie mają chociaż że dwie linijki jakiejś ckliwej historii w scenariuszu i wszystko jest git Mi tak. Ale Tobie, graczowi świadomemu, nie. Wiec uciekaj póki możesz. A do Baldura nawet nie podchodź, bo tam to już totalnie palpitacji dostaniesz Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia (edytowane) W tamtym okresie co 54 minuty temu, Josh napisał(a): W domku przed cumsolą nowe Trailsy, a w pracy między zamówieniami Eternitowe Pilarsiki cRPG to gatunek, który zawsze mocno zaniedbywałem, więc teraz nadrabiam. W planach mam jeszcze drugą część, Divinity, Shadowruna i pewnie za jakiś czas Baldury. W Pillarsach jestem właśnie po zdobyciu warowni i jest w pytę, gra mi się dużo lepiej niż w Fallouta 2, chociaż swobody jest zdecydowanie mniej. Ominiesz jeden z najbardziej niedocenianych ale najlepszych izometryków z tamtego okresu czyli Tyranny. Ona jest bardziej liniowa ale imo najbardziej miodna, ukończyłem 2 razy. edit: nie polecam tylko przechodzenia tego typu gier jedna po drugiej bo szybko można się znudzić formułą, najlepiej przeplatać z innymi gatunkami Edytowane 30 sierpnia przez GearsUp Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września MAD MAX Po raz drugi, tym razem na PC. Nie wygląda to źle po niemal 9 latach od premiery. Wiem że gameplay będzie na swój sposób monotonny, ale pewnie będę się dobrze bawił, jak na premierę na PS4. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): MAD MAX Po raz drugi, tym razem na PC. Nie wygląda to źle po niemal 9 latach od premiery. Wiem że gameplay będzie na swój sposób monotonny, ale pewnie będę się dobrze bawił, jak na premierę na PS4. Oczywiście pamiętamy o możliwości zaznaczenia miejscówek z częściami do ulepszenia bazy ? Przydatna rzecz. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września (edytowane) Ratchet and Clank: Rift Apart (PS5) Trochę zapomniałem, że w szufladzie leży płytka z tym tytułem. A poprzednią część scalakowałem przy współudziale syna No więc jak młody zaczął gadać, że chciałby zagrać w nowego Astro, to zaproponowałem, że zagramy najpierw w najnowszego Raczeta Dopiero godzinka minęła, ale widzę, że Insomniac dało radę Edytowane 12 września przez Paolo1986 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 7 hours ago, Paolo1986 said: Ratchet and Clank: Rift Apart (PS5) Trochę zapomniałem, że w szufladzie leży płytka z tym tytułem. A poprzednią część scalakowałem przy współudziale syna No więc jak młody zaczął gadać, że chciałby zagrać w nowego Astro, to zaproponowałem, że zagramy najpierw w najnowszego Raczeta Dopiero godzinka minęła, ale widzę, że Insomniac dało radę O tak, świetny jest ten Ratchet. Mi się kojarzył pod względem odbioru z Avengersami (tymi dobrymi). Czyli maximum zabawy, uciechy, wizualnej uczty. Bez zbędnego pierdolenia i udawania, że się jest czymś czym się nie jest Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Dokładnie, tak jak piszesz. Frajda z rozwałki, wizualnie topka. No i ten humor robi robotę przy tym pozytywnym odbiorze Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września The Evil Within 2 (PC) Leżało sobie dość długo, chyba z rozdawnictwa primegaming, bo mam to na gogu. W jedynkę grałem kiedyś tam, ale że niewiele pamiętałem zrobiłem sobie w necie szybkie przypomnienie. Dziwi mnie że w opcjach można sobie "kody" odpalić. Ciekawe kto na to wpadł. Póki co tylko liznąłem początek i jak zwykle wygodniej mi się w to na padzie gra. Zobaczę jak się rozwinie dalej ta historia. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Obie części dla mnie świetne. Jedynka cięższy klimat, w dwójkę lepiej się gra. Super wspomnienia. Singlowy horror-gra akcji z 10-12h kampanią i fajnymi walkami z bossami? Spencerze zawiodłeś mnie, nie dając szansy nawet na kontynuację Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września (edytowane) Mnie jedynka zawiodła, ale niedawno ugiąłem się i wziąłem za parę dyszek pudełko z sequelem na PS4, jakoś mi ta gra siedziała w głowie od przeczytanych w 2017 recek, najwyżej znowu przejdę na siłę xD. Akurat jesień idzie to będą okoliczności sprzyjające na horrory. Edytowane 14 września przez kotlet_schabowy Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Jedynka bedzie mi sie juz zawsze kojarzyla z forumowym c0r'em ktory robil platyne i skonczyl tryb akumu. 1 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Platynka w pierwszym TEW to jedna z tych, z których jestem najbardziej dumny. Zanim znerfili poziom trudności w TEW2, to też była bardzo trudna i przy premierze niewiele osób mogło się nią pochwalić. Obie gry rewelacyjne, ale pierwsza część lepsza, w czasach kiedy RE6 rozczarował fanów Mikami wyskoczył ze swoim horrorkiem, który pozamiatał konkretnie: klimat kładł na łopaty wszystko poza Silent Hillem, gameplay był soczysty i wymagający (pomijając nudny pierwszy chapter), nawet fabuła potrafiła wciągnąć. W dwójce już zabrakło tego elementu zaskoczenia, lokacje były bardziej "czyste" i sterylne, semi-open world i questy średnio mi pasowały, ale to dalej był zajebisty kawał survival horrorku, w którym dało się przestraszyć, a design przeciwników wskoczył na jeszcze wyższy poziom (Obscura, Anima). Gdybym miał do wyboru dostać kolejny remake któregoś RE albo odświeżone TEW to bez wahania wybrałbym to drugie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi