Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Josh napisał(a):

Przez chwilę myślałem, że to ten nowy Indiana i już się chciałem odpalić :balon:

Na telefonie mozna sie pomylić, miaałem pisać, żeby włączył jednak ten Path Tracing xD. 

• Haha 1
Opublikowano

Serce z kamienia oraz Krew i wino.

Dwa dodatki do Wieśka 3, na pierwszy rzut oka bardziej zaintrygował mnie KiW, nowa mapa nieco baśniowa;) Spotkałem nawet znajomego

Spoiler

Regisa:)

Ale postaram się je robić w miarę równolegle według poziomów questów. W SzK pierwsza walka 

Spoiler

z tym przerośniętym ropuchem w kanałach nie była taka łatwa:obama:

Pewnie czeka mnie kolejne kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy:banderas:No i nowa talia kart do gwinta:)

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Legend od Dragoon

Kiedyś jako dziecko pierwszy raz zagrałem w tę grę z płyty demo, mega mi się spodobała i szukałem okazji, żeby ją kupić, wtedy pan sprzedawca gier stwierdził, że to stara gra i nie ma jej w swojej ofercie. Kiedy więc zobaczyłem ją w promo na PS Store, musiałem nadrobić zaległości.

Z perspektywy PSXa musiała to być na prawdę rewolucyjna gra, niby zwykły, turowy RPG z transformacjami, jednak ma jeden bardzo fajny niuans - elementy zręcznościowe w systemie walki. Aby używać Skillsów nie wystarczy tylko wybrać pozycji z menu, system walki wymaga wciśnięcia odpowiedniego przycisku w określonym oknie czasowym, wtedy postać zamiast zwykłego ataku użyje wybranej umiejętności :D Bomba, bo walki dzięki temu są bardziej imersyjne!

Na razie jestem na początku, więc ciekaw jestem jakie jeszcze mechaniki mi umknęły z powodu braku znajomości języka. Fajnie powspominać, ale pewnie skończy się na tym, że pogram i porzucę. ;)

193d43365a19-screenshotUrl.jpg

193d433893868-screenshotUrl.jpg