dominalien 267 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Godzinę temu, Wredny napisał(a): Deadfall Adventures 14,99 na Steamie, no żesz kurna, jak tu nie brać? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Na klocku 10x tyle - całe szczęście, że miałem takie cudeńko w folii za 70zł Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia No, ale to pudełko i płyta. Zupełnie inna wartość. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Przez chwilę myślałem, że to ten nowy Indiana i już się chciałem odpalić 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 3 minuty temu, Josh napisał(a): Przez chwilę myślałem, że to ten nowy Indiana i już się chciałem odpalić Na telefonie mozna sie pomylić, miaałem pisać, żeby włączył jednak ten Path Tracing xD. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Wredny, wystrychnąłeś nas na dudka nicponiu! Na początku myślałem, że to wersja XSS, a i tak nie mogłem uwierzyć własnym oczom. 1 Cytuj
DarkStar 146 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Wyborny troll. Powiedziałbym, że trochę... wredny Właśnie na telefonie czytam i się nabrałem. Skrzywiłem się jak przeczytałem o mumiach. 1 Cytuj
suteq 203 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Dawałem tej grze dwie szanse, przeokrutny crap xD Nawet ja nie dałem rady. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 14 grudnia Opublikowano 14 grudnia WARHAMMER 40.000 SPACE MARINE Z Primegaming. Widać, ze ta gra ma 13 lat, ale przyjemnie sieka się orki. Dwójkę może kiedyś kupię za grosze na PS5 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano poniedziałek o 17:41 Opublikowano poniedziałek o 17:41 Serce z kamienia oraz Krew i wino. Dwa dodatki do Wieśka 3, na pierwszy rzut oka bardziej zaintrygował mnie KiW, nowa mapa nieco baśniowa Spotkałem nawet znajomego Spoiler Regisa Ale postaram się je robić w miarę równolegle według poziomów questów. W SzK pierwsza walka Spoiler z tym przerośniętym ropuchem w kanałach nie była taka łatwa Pewnie czeka mnie kolejne kilkadziesiąt godzin dobrej zabawyNo i nowa talia kart do gwinta 1 1 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano wtorek o 10:48 Opublikowano wtorek o 10:48 Legend od Dragoon Kiedyś jako dziecko pierwszy raz zagrałem w tę grę z płyty demo, mega mi się spodobała i szukałem okazji, żeby ją kupić, wtedy pan sprzedawca gier stwierdził, że to stara gra i nie ma jej w swojej ofercie. Kiedy więc zobaczyłem ją w promo na PS Store, musiałem nadrobić zaległości. Z perspektywy PSXa musiała to być na prawdę rewolucyjna gra, niby zwykły, turowy RPG z transformacjami, jednak ma jeden bardzo fajny niuans - elementy zręcznościowe w systemie walki. Aby używać Skillsów nie wystarczy tylko wybrać pozycji z menu, system walki wymaga wciśnięcia odpowiedniego przycisku w określonym oknie czasowym, wtedy postać zamiast zwykłego ataku użyje wybranej umiejętności Bomba, bo walki dzięki temu są bardziej imersyjne! Na razie jestem na początku, więc ciekaw jestem jakie jeszcze mechaniki mi umknęły z powodu braku znajomości języka. Fajnie powspominać, ale pewnie skończy się na tym, że pogram i porzucę. Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano piątek o 15:43 Opublikowano piątek o 15:43 Narzeczona kupiła mi na święta Wukonga, więc nie ma innej opcji niż rozpoczęcie dzisiaj przygód małpy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi