Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 299,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.

Też mam na ten rok zaplanowane ponowne przejście DMC V i Ninja Gaiden 2. Nie ma miękkiej gry.

Opublikowano

Screen na szybko z googli. Pardą, Szermac-senpai pechowiec

Opublikowano

Właśnie zacząłem Zelda Wind Waker HD na WiiU i dalej jest to świetny tytuł

Opublikowano
3 hours ago, Josh said:

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

Ja jebie. Ale combo sobie aplikujesz. Tyle oczojebnych fajerwerkow, ze mozna zmeczenie sensoryczne przedawkowac.

I nie rob smaku. Backlog czeka.

P.S.

No i chuj. NG 2 Black wlasnie wjechal w promocji. Dzieki @Josh CoolStoryBro

Opublikowano

giphy.gif?cid=6c09b9526b05xj13tdl4ktkjxp

Ghostrunner nagrzał mnie na oczojebne, turbodynamiczne giereczki.. Właśnie wjechało 10 misji Vergilem w trybie Legendary dark knight (areny zalane dziesiątkami wrogów), co za spektakl destrukcji i symfonia strzelających paców fsg

Opublikowano

U mnie The Last of Us Part 2. Można mieć zastrzeżenia (lub więcej) do fabuły, postaci i tak dalej. Ale kurde, gameplayowo i technicznie to jest absolutny majstersztyk. Do tego idealnie wygląda i działa na Decku

IMG_4649.jpeg

Opublikowano

Assassin's Creed® Syndicate_20250418193048.jpg

Moja ulubiona czesc Assassin's Creed czyli Syndicate

Powrot po latach, powrot do cudownego Londynu

Evie jaka usmiechnieta, jak ja gdy ja widze zawsze

Opublikowano

A DS3 skonczone? leo

Opublikowano

E: dsiii?

IMG_2201.jpeg

Zostalem cesarzem

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano

W sumie właśnie zacząłem to tak średnio tu pasuje bo powróciłem MGR REVENGEANCE po 10 latach. Wtedy grę skończyłem raz i odpuściłem, teraz odpaliłem VR Missions i zeszło mi się z 1,5h żeby w pierwszej misji zrobić złoto ale satysfakcja było spora. Co prawda na tę chwilę nie wyobrażam sobie zrobić wszystkich misji z S na poziomie Revengeance ale zobaczymy jak będzie szło.

Jeszcze w międzyczasie gram w Street of Rage 4, które ostatnio przeszedłem ze znajomym w co-op. Gra się dobrze tylko czasem denerwuje ten brak mobilności jak chce się uniknąć jakichś ciosów przeciwników.

Opublikowano
Godzinę temu, BRY@N napisał(a):

Jeszcze w międzyczasie gram w Street of Rage 4, które ostatnio przeszedłem ze znajomym w co-op. Gra się dobrze tylko czasem denerwuje ten brak mobilności jak chce się uniknąć jakichś ciosów przeciwników.

Są postaci, które mogą biegać lub robić dasha (Cherry, Adam). Polecam też mocno DLC, bo jest tanie i treściwe, a dorzuca Estela i Shivę jako dwie grywalne postacie i są to kozaki banderas Świetnie się nimi gra.