Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień. Edytowane wczoraj o 09:06 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień 2 minuty temu, Josh napisał(a):W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.Też mam na ten rok zaplanowane ponowne przejście DMC V i Ninja Gaiden 2. Nie ma miękkiej gry.
Opublikowano wczoraj o 09:54 1 dzień Właśnie zacząłem Zelda Wind Waker HD na WiiU i dalej jest to świetny tytuł
Opublikowano wczoraj o 12:22 1 dzień 3 hours ago, Josh said:W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.Ja jebie. Ale combo sobie aplikujesz. Tyle oczojebnych fajerwerkow, ze mozna zmeczenie sensoryczne przedawkowac. I nie rob smaku. Backlog czeka. P.S.No i chuj. NG 2 Black wlasnie wjechal w promocji. Dzieki @Josh
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ghostrunner nagrzał mnie na oczojebne, turbodynamiczne giereczki.. Właśnie wjechało 10 misji Vergilem w trybie Legendary dark knight (areny zalane dziesiątkami wrogów), co za spektakl destrukcji i symfonia strzelających paców
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. U mnie The Last of Us Part 2. Można mieć zastrzeżenia (lub więcej) do fabuły, postaci i tak dalej. Ale kurde, gameplayowo i technicznie to jest absolutny majstersztyk. Do tego idealnie wygląda i działa na Decku
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Moja ulubiona czesc Assassin's Creed czyli SyndicatePowrot po latach, powrot do cudownego LondynuEvie jaka usmiechnieta, jak ja gdy ja widze zawsze
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. E: dsiii?Zostalem cesarzem Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie właśnie zacząłem to tak średnio tu pasuje bo powróciłem MGR REVENGEANCE po 10 latach. Wtedy grę skończyłem raz i odpuściłem, teraz odpaliłem VR Missions i zeszło mi się z 1,5h żeby w pierwszej misji zrobić złoto ale satysfakcja było spora. Co prawda na tę chwilę nie wyobrażam sobie zrobić wszystkich misji z S na poziomie Revengeance ale zobaczymy jak będzie szło.Jeszcze w międzyczasie gram w Street of Rage 4, które ostatnio przeszedłem ze znajomym w co-op. Gra się dobrze tylko czasem denerwuje ten brak mobilności jak chce się uniknąć jakichś ciosów przeciwników.
Opublikowano Teraz1 min Godzinę temu, BRY@N napisał(a):Jeszcze w międzyczasie gram w Street of Rage 4, które ostatnio przeszedłem ze znajomym w co-op. Gra się dobrze tylko czasem denerwuje ten brak mobilności jak chce się uniknąć jakichś ciosów przeciwników.Są postaci, które mogą biegać lub robić dasha (Cherry, Adam). Polecam też mocno DLC, bo jest tanie i treściwe, a dorzuca Estela i Shivę jako dwie grywalne postacie i są to kozaki Świetnie się nimi gra.