Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 299,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

W oczekiwaniu na potężnie slasherowe uderzenie, które nastąpi pod koniec roku odświeżam DMCV i pierwsze Ninja Gaiden. Obie gry to absolutny top swojego gatunku po dziś dzień.

Też mam na ten rok zaplanowane ponowne przejście DMC V i Ninja Gaiden 2. Nie ma miękkiej gry.

Opublikowano

Screen na szybko z googli. Pardą, Szermac-senpai pechowiec

Opublikowano

Właśnie zacząłem Zelda Wind Waker HD na WiiU i dalej jest to świetny tytuł

Opublikowano
3 hours ago, Josh said:

GfDChKU.jpeg

w1b9G5F.jpeg

Ja jebie. Ale combo sobie aplikujesz. Tyle oczojebnych fajerwerkow, ze mozna zmeczenie sensoryczne przedawkowac.

I nie rob smaku. Backlog czeka.

P.S.

No i chuj. NG 2 Black wlasnie wjechal w promocji. Dzieki @Josh CoolStoryBro

Opublikowano

giphy.gif?cid=6c09b9526b05xj13tdl4ktkjxp

Ghostrunner nagrzał mnie na oczojebne, turbodynamiczne giereczki.. Właśnie wjechało 10 misji Vergilem w trybie Legendary dark knight (areny zalane dziesiątkami wrogów), co za spektakl destrukcji i symfonia strzelających paców fsg

Opublikowano

U mnie The Last of Us Part 2. Można mieć zastrzeżenia (lub więcej) do fabuły, postaci i tak dalej. Ale kurde, gameplayowo i technicznie to jest absolutny majstersztyk. Do tego idealnie wygląda i działa na Decku

IMG_4649.jpeg

Opublikowano

Assassin's Creed® Syndicate_20250418193048.jpg

Moja ulubiona czesc Assassin's Creed czyli Syndicate

Powrot po latach, powrot do cudownego Londynu

Evie jaka usmiechnieta, jak ja gdy ja widze zawsze

Opublikowano

A DS3 skonczone? leo

Opublikowano

E: dsiii?

IMG_2201.jpeg

Zostalem cesarzem

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano

W sumie właśnie zacząłem to tak średnio tu pasuje bo powróciłem MGR REVENGEANCE po 10 latach. Wtedy grę skończyłem raz i odpuściłem, teraz odpaliłem VR Missions i zeszło mi się z 1,5h żeby w pierwszej misji zrobić złoto ale satysfakcja było spora. Co prawda na tę chwilę nie wyobrażam sobie zrobić wszystkich misji z S na poziomie Revengeance ale zobaczymy jak będzie szło.

Jeszcze w międzyczasie gram w Street of Rage 4, które ostatnio przeszedłem ze znajomym w co-op. Gra się dobrze tylko czasem denerwuje ten brak mobilności jak chce się uniknąć jakichś ciosów przeciwników.