lysyolec 4 Opublikowano Sobota o 11:12 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:12 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): No Łom mi dwójke zarzucił, ale moja choroba która nie pozwala mi zaczynać gier nie od pierwszej części była silniejsza Ja za niedługo będę ogrywać właśnie dwójkę (w jedynkę nie grałem), nawet nie słyszałem o tej serii jeszcze parę miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano Sobota o 20:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:10 MAFIA DEFINITIVE EDITION (PC) Przeszedłem raz na PS5, teraz pora na drugi. Jak "za darmo" to można. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 256 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Może w praktyce jeszcze nie zacząłem, ale jestem tuż tuż. To będzie moje pierwsze podejście do tej polecanej przez wielu gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 367 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Dying Light po raz... sam już nie wiem który. Kurde, dla tej gierki praktycznie czas się zatrzymał - nadal brzmi i wygląda rewelacyjnie. Gameplay tak samo. IMO nieśmiertelny tytuł, praktycznie nie do zdarcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Shin Megami Tensei V Vengeance - moje pierwsze zetknięcie z tą serią, dużo o niej słyszałem dobrego, ale kurcze nie wiedziałem, że to aż tak. Po 5 godzinach bardziej mi tarmosi niż Personki Zajebiście angażujące, super gameplay loop, ekstra klimat. Zobaczymy czy dotrwam do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi