Uzytnik30 27 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) Resident Evil 4 (PS5) Dopiero wgryzam się w forumkowego mesjasza. Kiedyś poklikałem trochę w OG. Pamiętam ucieczkę przez jakimś głazem i QTE. Tu się kończy moja znajomość z tą odsłoną Tym bardziej byłem ciekaw remake’u i dalszej historii Leona, zwłaszcza po genialnym RE2R. Przez większą część dwójki towarzyszyła mi narzeczona, dzięki temu łatwiej było przetrwać ten koszmar, a tutaj póki co jeszcze noc nie zapadła, więc radzę sobie sam Edytowane 4 lutego przez Uzytnik30 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Cóż innego można dziś zacząć jak nie Henryczka bożego. 3 Cytuj
Mari4n 591 Opublikowano piątek o 11:55 Opublikowano piątek o 11:55 Jumping Flash (PS Classic) Będzie u Piechoty w podcaście, to sobie ogram zawczasu skoro i tak mam na konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi