oFi 2 597 Opublikowano niedziela o 20:16 Opublikowano niedziela o 20:16 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Saints Row The Third Remastered Z primegaming. Pobrałem i zacząłem grać. Szkoda, że dwójeczki nigdy nie odświeżą, bo to moja ulubiona część. Ale źle nie jest. Mi się podobało, ale pod koniec już byłem przemęczony tym klimatem. Cytuj
Josh 5 431 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Specjalnie kupiłem Plusa na miesiąc, żeby sprawdzić w akcji nowe Dragon Age'a. Beton w końcu został skruszony za sprawą słów Figaro, żeby nie oceniać gry bez uprzedniego zagrania w nią, tak więc odłożyłem wszelkie uprzedzenia na bok, uciszyłem swojego wewnętrznego transfoba i zatopiłem się w tym kolorowym świecie z czystym, niezmąconym umysłem licząc co najmniej na dobrą przygodę i konkretny erpegowy gameplay... Spoiler nie no, co Wy, aż tak mnie nie pojebało Plusa kupiłem, żeby odświeżyć serię God of War Szkoda, że jedyna opcja, żeby zagrać w starsze odsłony na PS5 to Plusowy streaming, no ale z braku lepszych perspektyw niech będzie, zwłaszcza że neta mam dobrego i wszystko śmiga zadziwiająco płynnie. Chodził za mną powrót do Grecji po gigantycznym rozczarowaniu jakim okazał się dla mnie Ragnarok, po prostu jakoś bardziej trafia do mnie klasyczny gameplay bez współczesnych udziwnień, ot nieskomplikowana i dynamiczna sieczka z eksploracją na drugim planie i bez ciągłego pieprzenia głupot w trakcie pokonywania kolejnych poziomów. Sekwencji z chodzeniem dwie godziny po lesie i zbieraniem chrustu jakimś obsranym rudzielcem też póki co nie stwierdziłem tak więc gram ostro, ginę często i bawię się niesamowicie. Jest coś pięknego w prostocie tych gierek z PS2. Na pewno po jedynce rzucę się jeszcze na GoW2 i 3, a może i na Ascension się połaszę. 2 Cytuj
DarkStar 201 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Kurde, a taki fajny wstęp zrobiłeś... Myślałem, że to na serio Weź zagraj chociaż godzinę! Cytuj
Mari4n 625 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu RoboCop Rogue City (PS5) Gierka siadła motzno. Jest kilka problemów technicznych, ale nic co by jakoś bardzo zepsuło odbiór gry. Za to odstrzeliwanie głów śmieciom to czysta przyjemność. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi