Pupcio 18 429 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 tak, ja pisałem trzymaj się z daleko od tego szrota. Z resistancem 3 miałem to samo, kompletnie mi nie podpasowała ta część Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 tu moja opinia o Golden Abyss, no nie było zbyt dobrze ale czwórka też mi się nie podobała więc może ze mną coś nie tak Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 "Napiszę tylko jeszcze, że jak ktoś posiada vitę i choć trochę lubi Uncharted to zdecydowanie warto zagrać" Ale kłamiesz dzieciaku serio na vituni może nie ma miliarda gier ale jest ich na tyle dużo że szkoda tracić czasu na tego balasa Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Golden Abyss to gra tak nudna i nijaka że niemal całkowicie uleciała z mojej świadomości i tylko to forum gdzie czasami jest wciąż wspominana ratuję ją przed całkowitym zapomnieniem. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Dark Souls Remastered - wersja na pastgeny to było zlagowana ślamazarne g****. W betonowych 60 fps w końcu wiadomo kiedy postać reaguje na komendy. Zupełnie inne wrażenia, a sterowanie i kiepską optymalizacja nie są dodatkowym przeciwnikiem Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 (edytowane) Ja mam zupełnie inne zdanie o GA mi się gra bardzo podobała może dlatego że to była moja pierwsza gra po długiej przerwie od grania i pierwsza gra na vite którą kupiłem jako lekarstwo na niegranie. Machnąłem z miejsca platynę zachwycając się grafiką ciekawym sterowaniem wykorzystującym ficzery psv nawet gampeplay w tym gunplay czyli sławetne kapiszony też mi bardzo przypasił. Potem ograłem wszystkie części trylogii i czwórkę która strasznie mnie zawiodła jakoś dziwnie nie klikała ze mną ta gra. W sumie od czwórki oczekiwałem więcej tego samego co bylo w poprzednich częściach czyli wartkiej akcji i momentów a dostałem nudnawą grę akcji, która w wielu momentach gdzie prosilo się o zrobienie rozpierduchy zmuszała do skradania w stylu tlou. LL ledwie skończyłem z odruchem wymiotnym i przesycony serią obiecałem sobie że dwa razy się zastanowię zanim sięgnę po kolejne Uncharted. Edytowane 16 lipca 2018 przez kes 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 God of War - zaczalem na Give me Challenge. Jak na razie ide jak po masle. System walki, kontry, uniki i caly ten kram opanowalem dosc szybko wiec pierwsi dwaj bossowie (o ile mozna tak ich nazwac) byli jednorazowymi igraszkami. Timing jest tu najwazniejszy moim zdaniem wiec ciosy nalezy zadawac z glowa. Setting i ogolny feeling gry sa przehooy. Gdzie gire postawie tam miod. Na Prosiaku w 4K nowy GoW wyglada oblednie. Oprawa, szczegoly-szczegoliki, wyrazistosc postaci, otoczenie...brak mi slow. Platyna to rutyna, ale glownym celem bedzie Give me God of War. Jak zawsze w GoWach. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 43 minuty temu, Pupcio napisał: "Napiszę tylko jeszcze, że jak ktoś posiada vitę i choć trochę lubi Uncharted to zdecydowanie warto zagrać" Ale kłamiesz dzieciaku serio na vituni może nie ma miliarda gier ale jest ich na tyle dużo że szkoda tracić czasu na tego balasa a nie wiem, to chyba było takie pier.dolenie i mechanizm wyparcia u mnie faktu że dałem za to coś pieniążki Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Ograłem demko Golden Abyss i kurde nawet mi się podobało, ale sterowanie ruchem....no nie wiem po co to żyje. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 bo to nie jest zła gra, pupcio jak zwykle hiperbolizuje, ot po prostu do bólu przeciętna Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 12 godzin temu, oni napisał: Golden Abyss to gra tak nudna i nijaka że niemal całkowicie uleciała z mojej świadomości i tylko to forum gdzie czasami jest wciąż wspominana ratuję ją przed całkowitym zapomnieniem. Rzeczywiście przeciętna to jest kampania w vitowym killzonie, golden abyss kuleje w każdej kwestii Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Killzone to nie byłem w stanie pograć więcej niż 3 misje bo framerate był tragiczny... Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Za(pipi)isty był ten Killzone i w końcu jakieś porządne multi na Vicie. Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 multi było świetne. kampania w killzonie? Tylko liberation Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Nie hejtujcie bo ja dzisiaj odbieram tego killzone'a. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Killzone całkiem spoko single player, na pewno nie ma tragedii jak oczekujesz solidnego fpsa na pięć godzin Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 No przeszedłem pierwszą misję i jak na razie jestem bardzo zadowolony z tego co widziałem. Gra jest śliczna, dobrze się strzela, historia trochę kuleje ale i tak się ją fajnie śledzi, ale najfajniejszą rzeczą są chyba punkty za różne akcje, które są automatycznie gotówką. Nie wiem czemu ale jakoś lubię takie rzeczy i gra mi się o wiele przyjemniej bo mam cel, żeby grać lepiej niż normalnie. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 kampania jest srednia ale hmmm chyba to i tak czolowka kampanii w serii, za to multi przesztos ale pewnie teraz juz martwe Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Ficuś napisał: kampania jest srednia ale hmmm chyba to i tak czolowka kampanii w serii, za to multi przesztos ale pewnie teraz juz martwe W multi grałem pare miesięcy temu i dało sie pograć bez problemów. Fabuła miała być oryginalna, ale wyszło jak wyszło, końcówka jest beznadziejna. Edytowane 18 lipca 2018 przez Plugawy Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 moze bardziej powinno pasowac "wlasnie się przekonałem"... dirt 4, wywalili cala ta redbullowa efekciarska gimbaze, mamy klasyczne rajdy, fajne efekty pogodowe, dobry model jazdy, ciekawe trasy, czuc ducha colinow sprzed dirtowej mutacji, jezdzi sie baaardzo przyjemnie kolejny uklon w strone gamepassa - nigdy bym tego nie kupil a bawie sie wyśmienicie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Dirt 4 to dalej chyba lekki arcade. Rally jest najlepszy z całej serii, ale to jednak już bardzo symulacyjne podejście i tam naprawdę trzeba nauczyć się jeździć, żeby osiągać jakiekolwiek wyniki. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Dirt 4 nawet na ustawieniu symulacja da się na luzie i przyjemniej przejechać na padzie. W Dirt Rally jest ciężko, to gra pod kierownicę. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 7 godzin temu, _Be_ napisał: A Rally nie jest lepszy? rally to takie rajdowe soulsy, dirt 4 to arcade jakim byly pierwsze 3 czesci klasycznego colina, prostszy model jazdy i mniejsza frustracja rally lepszy jesli chodzi o realizm ale jak chcesz sie poscigac dla widoczkow i hopek bez spiny to dirt 4 daje rade 2 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 (edytowane) The Swapper - gra którą bym pewnie ominął gdyby nie Game Pass (to chyba jedna z tych gier o których nikt nie słyszał). Ciekawa historia SF (opuszczona stacja kosmiczna) i gameplay, który opiera się na rozwiązywaniu łamigłówek z użyciem własnych klonów. Dodatkowo zbiera się ukryte terminale potrzebne do osiągnięć (ale tu bez samouczka się nie obejdzie, bo są tak ukryte, że nawet przypadkiem nie da się na nie natknąć). Edytowane 19 lipca 2018 przez Pacquiao Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi