kermit 6 998 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 na pc gra sie bardzo malo zestarzala, gra sie tak samo przyjemnie Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ciekawe czy mutli FEAR Combat jeszcze żyje? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 (edytowane) @Wiolku Sprawdziłem i, o kurła, żyje. I nawet jeszcze jest rozwijana. https://fear-community.org Oj, czuję, że będę łupał jak po(pipi)any. W samym oryginalnym FEAR już nie działa, no bo to jeszcze GameSpy.| Update: Jednak serwery puste. No chyba że to taka pora dnia Edytowane 25 lipca 2018 przez Frantik 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Trzeba sprawdzić wieczorem. Ostatni raz w to grałem chyba w liceum xd Combat jest darmowy? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Yup. Tylko trzeba założyć konto na stronie, którą dałem powyżej. Bez tego nie dostaniesz cd-keya, którego wymaga instalator. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Zacząłem grać w Ryse w ramach GamePassa... rany ale ta gra jest słaba, niby gdzieś tam drzemie potencjał w settingu, ale walka jest dramatycznie płytka, gameplay prawie nie istnieje, poziomy są zaprojektowane jak budżetowe gierki z PS2, kamera jest za blisko postaci, a całość jest okraszona naprawdę wyjątkowo idiotyczną fabułą No nie jest dobrze, chociaż mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 A co niby w tej fabule jest takiego idiotycznego? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 >wspaniały piękny dzień w Wiecznym Mieście, stolicy Imperium Rzymskiego u szczytu swej potęgi >(pipi) (pipi) >5 minut później barbarzyńcy wdzierają się do miasta i biegają po Forum Romanum nie chodzi mi o niespójności historyczne, bo te jestem w stanie zaakceptować. Ae moim zdaniem takie zawiązanie fabuły jest po prostu głupie Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2018 Mafia III początek fajny i klimatyczny, ale wiem że najgorsze jeszcze przede mną, chyba będzie trzeba to sobie dawkować, żeby móc naskrobać posta w innym temacie Cytuj
kebab 0 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Ale co to za bluźnierstwa pod adresem Ryse? Jasne, gra nie jest jakimś killerem, ale nawet dzisiaj graficznie robi dobrze bez gumy, a sam gameplay, choć powtarzalny i bez głębi, to efektowna i przyjemna rąbanka w kinowym stylu. Ot odpowiednik hollywoodzkiego blockbustera, tak 7/10. Zagrałbym chętnie w dwojeczkę w czasach wieków średnich o której plotkowano kiedyś tam, ale Crytekowi najwyrazniej śmierdzą pieniążki Microsoftu. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 AC Origins - ja pier.dole, co za czerstwe gunwo. Na(pipi)ane znaczków bez których nie idzie się odnaleźć, dialogi i misję to chyba ludzie po zawodowce wymyślili. Czemu tak piękny świat musi się marnować w tak hoiowej grze, zmuszam się do pchania fabuły bo widoczki super, ale no ostatni raz dałem się oszukać ze gra od ubi może być fajna. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 (edytowane) To uczucie gdy czytam podtytuł Asssassina i za chu,ja nie jestem w stanie powiedzieć bez patrzenia na okładkę, która to część xD to ten z kilkoma bohaterami? a egipt, <ok> Edytowane 20 sierpnia 2018 przez ragus Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 W dniu 14.08.2018 o 21:45, oni napisał: Zacząłem grać w Ryse w ramach GamePassa... rany ale ta gra jest słaba, niby gdzieś tam drzemie potencjał w settingu, ale walka jest dramatycznie płytka, gameplay prawie nie istnieje, poziomy są zaprojektowane jak budżetowe gierki z PS2, kamera jest za blisko postaci, a całość jest okraszona naprawdę wyjątkowo idiotyczną fabułą No nie jest dobrze, chociaż mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać W dniu 19.08.2018 o 12:46, MYSZa7 napisał: Mafia III początek fajny i klimatyczny, ale wiem że najgorsze jeszcze przede mną, chyba będzie trzeba to sobie dawkować, żeby móc naskrobać posta w innym temacie 3 minuty temu, XM. napisał: AC Origins - ja pier.dole, co za czerstwe gunwo. Na(pipi)ane znaczków bez których nie idzie się odnaleźć, dialogi i misję to chyba ludzie po zawodowce wymyślili. Czemu tak piękny świat musi się marnować w tak hoiowej grze, zmuszam się do pchania fabuły bo widoczki super, ale no ostatni raz dałem się oszukać ze gra od ubi może być fajna. A potem się dziwią, że pasja do grania zanika. Ja zacząłem Dragon Age Inkwizycję. Pograłem 2 godziny i akurat mam ochotę na takie offline mmo. Szkoda że gra nie ma większej swobody, bardziej skomplikowanych mechanik i większej kustomizacji drużyny, ale co poradzić. Na razie grę zostawiam i wrócę na jesień, wtedy takie tytuły smakują najlepiej. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 sporo osób je,bało DAI, ale moim zdaniem jak leci się z głównym wątkiem to jest całkiem spoko/10, chociaż za cholerę nie pamiętam o co tam chodziło Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 8 minut temu, dr skrzynia napisał: A potem się dziwią, że pasja do grania zanika Wisz kurła czasem trzeba sobie wyrobić zdanie. Ale faktycznie zarówno Mafia jak i Asasyn to takie parujące gó.wna, że ja nawet nie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 (edytowane) zacząłem 7 raz rdr, na 3 konsoli i no cóż powiedzmy, że nie opiszę wrażeń w temacie Właśnie Ukończyłem, z szacunku do miłośników tej pozycji Edytowane 20 sierpnia 2018 przez ragus Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Ale przyznasz że na koxie wyglada to cudnie. Mi szczena opadła. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 To fakt, gra wygląda fantastycznie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Napiszmi powody odbicia się, zamierzałem się zabrać ale może wolę poczytać ragusa Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 2 minuty temu, milan napisał: Napiszmi powody odbicia się, zamierzałem się zabrać ale może wolę poczytać ragusa gra jest nudna, the end. Tobie to już w ogóle się znudzi. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 a-a-a-ale pupcio mówił... Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Chu.jowa fabula, ch.ujowe misje, ch.ujowy bohater i jeszcze ch.ujowsze postacie drugoplanowe. Ale symulator kowboja i zabawy na prerii gites. Ach jak milo sobie rdr znow poobrazac. Ragus pisz swoje, porownamy. 1 2 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 I akt jest (pipi) tragiczny. Wyobraź sobie kilkanaście misji, gdzie bohaterowie są tak ujmujący jak Seth Bullock w Deadwood. Jednowymiarowe stereotypowe męczybuły. Och, dzielna kobieta prowadząca sama gospodarstwo, rozważny ale lekko zrezygnowany szeryf, dziadek oszust. Pierwszym bohaterem, jaki wywiera jakiekolwiek wrażenie jest Seth okradający mogiły, ale weź i do niego dojdź, najpierw trzeba przebrnąć przez morze nijakości. No i jazda koniem, o jezu. Najgorsza forma przemieszczania się w grach, człowiek zawsze stara się jej unikać jak może, a tutaj jest koniecznością. I jeszcze zamiast nie wiem, trzymać A żeby jechać, to trzeba rytmicznie walić w te je,bane A. A, A, A, A, A, A, A ,A A O (pipi) NIE MAM STAMINY TRZA POCZEKAĆ. A jak już przebrnę przez pierwsze 6 godzin, to dojeżdżam do meksyku i w tym momencie tak już rzygam tą grą, że je,bie mnie co jest dalej, mogłaby mi nawet loda robić, nie interesuje mnie to. A misje no to wiadomo, pif paf z celownikiem 1x1 piksel. Jak kogoś mocno jara dziki zachód, no to może. Skąd ta średnia na MC się wzięła. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Nie wiem kto to seth xD. Pamietam babke na poczatku bo byla pierwsza i szeryfa bo daje feczquesty z lapaniem bandziorow. Jezdzenie na wozie z punktu a do b i sluchanie smutnego pier.dolenia zeby za chwile jechac z punktu b do a i dopiero rozpoczac wlasciwa misje, takie to atrakcje. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Troche dziwi opinia ragusa bo po spustach w temacie botw wydawalo by sie ze chlop lubi gry gdzie jezdzi sie w kolko na koniu po pustym swiecie przepelnionym bezplciowymi bohaterami bez krzty charakteru 2 1 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi