Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj skończyłem pierwszą Bayo na switchu i od razu sięgnąłem po dwójkę ukończywszy póki co prolog.

SŁODKI JEZU CO TAM SIĘ WYPRAWIA :O  Początek dwójki już bije na łeb końcówkę jedynki pod względem epickości xdd grafika ostra, pełna kolorów (A nie szaro-bura jak jedynka), walka płynna jak nigdy wcześniej, Bayo z krótkimi włosami :wub: 

Gość _Be_
Opublikowano
W dniu 28.02.2018 o 08:59, Wiolku napisał:

I to w zasadzie koniec plusów tej gry, które można wymienić. 

OBJECTION

W dniu 28.02.2018 o 13:02, Nemesis napisał:

Bez przesady, gierka sztosik jak dla mnie. Tylko jest bardziej amerykańska i tyle.

hói, że zrobiona przez brytyjczyków ale amerykańska xd

11 godzin temu, MaZZeo napisał:

*R e s p o n s y w n e 

to akurat jest follow up do k l a s y k a w wykonaniu ficusia, który zawsze pisze responzywne

Gość _Be_
Opublikowano

Widziałem gdzie doszedłeś w tej grze także wisz, zero argumentów :kaz: 

Gość Rozi
Opublikowano

Biorę to Celeste niedługo, no i A Hat in Time, tylko mogliby z ceny zejść trochę :/ 

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Celeste warta każdej z tych 80 złotówek.

Po przejściu i tak wymagającego świata odblokowuje się B-Side, czyli nowe plansze w tej samej krainie trudne tak, że pot po du,pie leci. W B-Side wykorzystuje się mechanikę gry do granic możliwości, momentami robi się takie rzeczy, jak w jakichś speedrunach. Szok. Przysięgam, że pod koniec PIERWSZEGO B-Side kur,wiłem mocniej niż pod koniec Super Meat Boya. Boję się kolejnych B-Side, chyba zostawię je sobie po zakończeniu głównej kampanii.

Edytowane przez ragus
Gość _Be_
Opublikowano
13 godzin temu, Soban napisał:

Ludzie płaczący, że Soulsy są trudne

Zawsze śmieszy :usmiech:

NG wyciera mną jak szmatą bo jestem noskillem, poje.bana gierka

Opublikowano
2 godziny temu, Ficuś napisał:

Ori - jezus maria jak to brzmi i wyglada

mógłbym oglądać ten ekran godzinami :banderas: 

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano
14 minut temu, XM. napisał:

Ninja Gaiden jest banalne nawet na MN w momencie jak się ogarnie UT/ET poprzez wykorzystywanie esencji.

Nawet nie wiem o czym ty mówisz. 

Opublikowano

No, ja też. Ciekawe, czy wtedy już nie trzeba biegać po ścianach, aby te chu'jki przestali do mnie strzelać. NG wymaga rzeczywistego skilla, Soulsy wyłącznie cierpliwości.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, _Be_ napisał:

Zawsze śmieszy :usmiech:

NG wyciera mną jak szmatą bo jestem noskillem, poje.bana gierka

ja od solsow sie odbilem bo za trudne xD ale calkiem prawodopobne ze to wina defensywnego gameplayu i wyczekiwania na swoja kolej, nie mam cieprliwosci taki typ rozgrywki szybko mnie nudzi. NGB czy inne slaszerki nie sprawiaja wiekszego problemu, tak samo nie mam problemow z powtarzaniem danych czynnosci jesli jest to oprawione dynamicznym gameplayem tak jak Hotline Miami, Rogue Legacy, Ruiner, Cuphead itp 

a Ori to goty gierezka tak samo jak soundtrack :banderas:

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Tak jak DMC, Onimushe i Bayo przechodziłem na miętko, tak NG rozjeżdża mnie jak walec z pamiętnego freestylu eldoki.

Alma v2 ubita za pierwszym, ale potem zdechłem na trashu bez save'a :frog:Na kolejne 3 podejścia założyła stap-ona i na dziś mam dość.

Liczę mocno na NG2 we wstecznej, bo dawno temu doszedłem do przedostatniej misji i (pipi) corrupted save. Nie miałem cierpliwości jechać od nowa.

Gość suteq
Opublikowano

ale mogłeś chociaż ustawić tv, żeby była MIAZGA

Opublikowano

Widzę że kruk lubi życie na krawędzi  i gra w nielegalną na terenie RFN wersje gierki  przemyconą przez granice 

Opublikowano

Zacząłem wczoraj Mass Effect: Andromeda.

Po dwóch godzinach szału brak, postacie bezpłciowe, reżyseria do bani, uruchamiające się na oczach skrypty (tego nie było nawet w pierwszej części), pif-paf bez polotu, początek fabuły też taki sobie. Liczę, że się rozkręci. Jak sobie przypominam od jedynki za pierwszym razem też się odbiłem, ale dałem grze szansę.

Opublikowano

Nie rozkręci się, nie nastawiaj się na to, ta gra to gnój, idzie szybko popaść w rutynę. Ona nawet nie stała obok trylogii ME.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Nie rozkręci się, nie nastawiaj się na to, ta gra to gnój, idzie szybko popaść w rutynę. Ona nawet nie stała obok trylogii ME.

Potrafisz pocieszyć.

Nic to, dla widoczków pogram w odmóżdżacza ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Andreal napisał:

Potrafisz pocieszyć.

Nic to, dla widoczków pogram w odmóżdżacza ;)

Faka jak zwykle w typowy dla siebie sposób przesadza,

Andromeda jest w porządku, grze dostało się na premierę za bugi i słabą optymalizacje, ale teraz po wielu łatkach gra w to  naprawdę przyjemnie. Fabularnie jest średnio, questy poboczne z wyjątkiem misji lojalnościowych są słabe, czyli poziom ME3 i ME3 utrzymany.Ale dla samego klimatu kosmicznej przygody, eksploracji planet i naprawdę dobrze zrealizowanej walki (która początkowo wydaje się chaotyczna) warto w ten tytuł zagrać. 

• Plusik 2
Gość _Be_
Opublikowano
2 godziny temu, Ficuś napisał:

raven jak sie gra w fps na kierownicy?

model jazdy bja pewnie jak w grach ubi więc tylko na kierownicy trzeba sprawdzać