Boomcio 4 026 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Trójka nieprędko. Ale faktycznie druga część jest bardzo fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Age of Empires Definitive Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) CATHERINE : FULL BODY Zawsze chciałem w to zagrać, szarpnąłem się na promce i nie żałuje. Jeśli chodzi o gameplay to nawet te logiczne wspinanie się na coraz bardziej skomplikowane wieże jest rajcujące. Ale bardziej tu robi po prostu historia. Śledzi się jak spoko animca. Z bohaterem można się utożsamiać, jeśli miało się podobne rosterki i sytuacje Gościu ma nieźle przewalone xD Fajna mechanika z pytaniami o nasze podejście do życia, do związków, miłości itp itd. Po każdym takim pytaniu, które pojawia się po zakończeniu fragmentu wieży, mamy podgląd jak odpowiadali inni gracze, można się zdziwić nie raz ( jest podział na kobiety i mężczyzn - nie wiem jak to ogarnęli xD ). Występują też elementy 'horroru' w historii jak i w sekcjach gameplayowych. Także ogólnie polecanko dla fanów anime, pikantniejszych historii i jak chce się pograć w jakiegoś relaksacza Edytowane 3 Lutego 2022 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Need for Speed Most Wanted (X360) Nigdy nie grałem w tę podobno kultową odsłonę, a w czasach PS2 Burnout i NFS Carbon (właśnie - nie ma ktoś z forumowiczów Carbona, albo któregoś Test Drive Unlimited na X360 do sprzedania?) były jedynymi ścigałkami, w które się zagrywałem. Póki co jest fajnie, ścieżka dźwiękowa jest zajebista i z przyjemnością siedzi się w menu i słucha fajnego rapu, albo ostrzejszych kawałków. Fabuła to głupoty w stylu 2Fast 2Furious tylko jeszcze bardziej cringe'owe, ale trzeba przyznać, że Mia to fajna dupeczka Model jazdy strasznie delikatny i czuły na smyrnięcia analoga - po przyzwyczajeniu sie do Forzy Horizon NFSy nie smakują już zbyt świeżo. Mam zamiar jednak przejść, bo to kawał gierkowej historii, więc znac wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 304 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Kurde miałem nadrabiać te brutal legend i inne starocie ale odpaliłem preya bo był na epicu za fryla i znowu wsiąkłem a na komputerku gdzie gra chodzi i wygląda jak życie to już w ogóle. No i ten brak loadingów czyli największa zmora konsolowego wydania Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 304 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Zacząłem wczoraj yakuze 5 (oj to będą długie godziny ) I odpaliłem też mass effecta ale dopiero dziś dłużej pogram i zdecyduje czy warto nadrabiać tego drewniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Zacząłem dziś tą Tinę z zamkiem z PsPlusa bo na Wonderland czekam prawie tak mocno jak na Elden Ring, HFW i nowe River City Girls. Ale chyba tylko dlatego że lubię uniwersum Borderlands. Przecież ta "gra" to jest to samo co osławione DLC z dwójki ale z oddzielnym zestawem trofików! Tyle że grane od nowa, ale jako dlc było fajne więc teraz też pobiegam z radością. Do czasu premiery powyżej oczekiwanych tytułów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 3 minuty temu, SebaSan1981 napisał: Przecież ta "gra" to jest to samo co osławione DLC z dwójki ale z oddzielnym zestawem trofików! Nikt nie twierdził inaczej przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Zacząłem Sekiro. Boziu jakie to jest Jestem po zdobyciu dzwonka i wdupiłem we wspomnieniach. System walki jest super. Odblokowałem postawę Hikari czy jakoś tak ale jeszcze nie mailem okazji jej sprawdzić. Walka satysfakcjonująca wszystko się spina i mega wciąga. To dopiero mój drugi soulslike. Pierwszy był nioh ale tu bardziej mi siadło. Trzeba będzie po tym nadrobić BB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 411 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Święty graal gamingu własnie wleciał z nowym patchem. Ależ będzie granko w weekend 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Assassin's Creed Liberation Remastered Fajny patent z trzema stylami rozgrywki zależnymi od rodzaju stroju jaki mamy na sobie. Każda persona ma swoje plusy i minusy oraz własne misje poboczne. Nowy Orlean wygląda przyzwoicie. Wcześniej nie miałem do czynienia z tym tytułem, ale myślę, że platynka wpadnie tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 I Aveline wygląda jak Rihanna Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Wreszcie Cyberpunk 2077. Czekałem na tego patcha cierpliwie nadrabiajac inne tytuły. I wreszcie się doczekałem Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Assassin's Creed IV Black Black[PS4Pro] Wciąż jestem w fazie Skrytobójcy. Szósta gra rozpoczęta i jak w przypadku każdej poprzedniej zawsze mam ten moment "wow" na początku, kiedy oczom ukazuje się ogrom mapy i aktywności. Grę ukończyłem na premierę na X360 i jak dla mnie to najlepsza gra serii - za klimat, widoki, głównego bohatera i mega satysfakcjonujące wojaże własnym okrętem. Teraz prawilnie na nowej/starej generacji, gdzie wszystko powyższe robi jeszcze lepsze wrażenie. Na razie mam za sobą pierwszą lokację, wstęp we współczesności oraz dotarcie do Hawany. Już wiem, że będzie to wspaniała przygoda. Edytowane 19 Lutego 2022 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Jedna z najlepszych gier siódmej generacji Aż dziwnie się to pisze w kontekście tasiemca UBIsoftu, ale ten tytuł trafił w tak wiele z punktów na mojej liście zajebistości, że nie mogę inaczej 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Bowser's Fury (w końcu) o kurla, ale sztosiwo. Więcej w dedykowanym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 No moje prawie goty poprzedniego roku. Dobra odsłona mariana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 oł yes, czas w końcu coś odpalić w tym roku i poczuć się jak zagrajmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Fantastyczny tytuł, Capcom to klasa sama w sobie, a ich gry kupować mogę w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 304 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Fajna ta główna muzyczka jest, słucham w aucie i się odpalam jak demon czasami Ale gra ogólnie słaba jak każdy dmc (oprócz tego rebootu!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 No po kilku misjach - mięsisty system walki, aż dopaminka podskakuje. Szkoda tego skakania po postaciach. Zacząłem dzisiaj też Ghost of Cuszima i trochę badziewna ta gra. Chinol porusza się jakby miał kupkę w gaciach, system walki jakiś taki bezsensowny, w ogóle gra śmierdzi ubisoftem. Oczywiście ładna gierka, ładne kolorki, ale to nie to. ALE DAM JESZCZE SZANSĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 No dobra, w końcu zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Far Cry 6 - bardzo lubię serię, choć muszę po każdej części odpoczywać. 2 była surowa i męcząca, ale miło wspominam i silnik fizyki i otoczenia - miodzio. Trójka była fajnym lunaparkiem. Przy 4 trochę było drewno, ale takie szamanistyczne wstawki i Pagan Min ratowały grę. Przy piątce było nijako, więc nawet nie przeszedłem. Jednak 6 zapowiada się na razie mega drętwo Taki udawany Just Cause, ale zapomniano poczucia humoru. Niby jest na początku dramaturgia, a potem kinder-partyzantka i nie wiem co o tym myśleć. Oby się rozkręciło i był jakiś fajny plot twist, bo na razie to strasznie nierówno... Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Assassin's Creed Rogue [PS4Pro] Pierwszy Asasyn, które nie ukończyłem przy oryginalnym podejściu w 2013 roku, więc teraz będąc na fali serii o skrytobójcach dam jej szansę. Na razie spoko. Granie Templariuszem wprowadza kilka ciekawych motywów. Na razie mam za sobą kilka godzin i to po prostu ACIII w jeszcze bardziej rozwiniętej formule. Edytowane 17 Marca 2022 przez LukeSpidey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Ile Ty tego już zaliczyłeś pod rząd? Przecież już dawno nie powinieneś mieć wnętrzności od wymiotowania kapturami i ukrytymi ostrzami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi