Wredny 9 556 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia No ten film to był crap przeokrutny, ale gierka zajebista. A w to ktoś grał? Bo ostatnio mi wyskoczyło na allegro, a jakoś zupełnie nie kojarzę gierki. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jak powiedziałem, tak zrobiłem. Zacząłem Dead Island 2, tuż po tym, jak ukończyłem część pierwszą. I czuję się jak w domu Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia (edytowane) A ja w dwa tygodnie nabiłem 18h w songs of conquest, wróciłem do Early Access po roku bo wreszcie wyszedł patch z obsługą pada i przez rok sporo rozbudowali w zawartość. Świetny klon homm3. Na fali popularności Palworld za poradą ekologów ściągnąłem dzisiaj podobno najlepszy single player klon poksow 2d ever czyli nexomon extinction Edytowane 22 stycznia przez Daffy 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Max Payne 2 skończony, więc wleciał Max Payne 3. Pogoda za oknem pod psem, więc gorące latynoskie klimaty wejdą w sam raz. 2 Cytuj
bloo 33 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Gram sobie w Power Wash Simulator - to jest niesamowite ile emocji i jak uzależniająca jest ta gra. Najpierw czlowiek się zastanawia, po co w ogóle to robi, potem jest przytłoczony rozmiarem pracy, którą trzeba wykonać, a na samym końcu zdajesz sobie sprawę, że aktywowałeś zen mode. Już zaczyna rozumieć ocb z rolnikom w FSimach. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Zacząłem (w sensie nabiłem kilka godzin) w Breath of the Wild. Narazie nie wiem jaki jest konkretny cel, ale popierdalam zwiedzam odkrywam ginę no jestem szczęśliwy A na xbonie zacząłem dodatek do Cyberka. To jest niesamowite jak bardzo uwielbiam ten świat i postaci. Aż sam się dziwię bo kiedyś jak widziałem te kolorowe dziwolągi itp to byłem zniesmaczony co ten cdp robi. Ale to było bardzo dawno temu;) Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Po MP3 wleciały po raz wtóry SLEEPING DOGS na PC. Tytuł który uwielbiam co jakiś czas przejść, żeby poobijać skośnookie pyski. 1 Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Zacząłem sobie Dino Crisis 2. Skończyłem to tylko raz miliard lat temu i miałem wtedy ból dupki że gra nie jest resident evilem z dinozaurami jak jedynka ale teraz z innym podejściem bardzo miło się pyka 4 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Czas się wybrać na wakacje, na Hawaje oczywiście: 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego W dniu 3.02.2024 o 18:58, PiotrekP napisał: Po MP3 wleciały po raz wtóry SLEEPING DOGS na PC. Tytuł który uwielbiam co jakiś czas przejść, żeby poobijać skośnookie pyski. Wyobraź sobie ze studio nigdy nie zdechlo i dalej wypuszczało by kolejne iteracje tego bangera Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 14 godzin temu, Pupcio napisał: Zacząłem sobie Dino Crisis 2. Skończyłem to tylko raz miliard lat temu i miałem wtedy ból dupki że gra nie jest resident evilem z dinozaurami jak jedynka ale teraz z innym podejściem bardzo miło się pyka Ryzykujesz cofając się na danym obszarze na respawn raptorów, żeby wbić więcej pkt combo na nowe bronie? Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Narazie nie ale zobaczymy jak to będzie później ehh widze te dinusie i mam taki ból dupy że ten capcom nie chce odkopać tej marki Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego @oFi to lanie się po mordach dalej robi robotę. Plus widoczne "obrażenia" na ciele. Graficznie już tak nie dobrze nie jest, ale te neony odbijające się w mokrych ulicach targu robią klimat. I szkoda że uchwycenie fajnego screena w trakcie bijatyki graniczy z cudem. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Alisa: Developer's Cut (PS5) Ograłem demko, wleciał pełniak. Mocno siedzi w Residencie pierwszym, 3 pierwszych Alone in the Dark i trochę też Hunting Grounds/Clock Tower. Także nostalgia uderza mocno, zajebisty czarny humor, są łamigłówki, jest strzelanie, do którego trzeba będzie się trochę przyzwyczaić. Jest potężne domostwo, z pozamykanymi drzwiami na specyficzne przedmioty. Póki co jest spoczko i nostalgicznie jak wspominałem 4 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego ATOMIC HEART (PS5) Po skończeniu RoboCopa zapragnąłem zostać w pierwszoosobowych klimatach i padło na "ruskiego Bioshocka". Faktycznie, początek przypomina trochę Infinite, a później też jest mocno klimatycznie. Póki co zajebiście mi się podoba - immersive sim typu PREY, a nawet lekko residentowo jest momentami. Uwielbiam projekty lokacji, eksplorację, wiele opcjonalnych odnóg i ukrytych pomieszczeń, a także otwieranych skrótów typu Dark Souls, dzięki którym nagle znajdujemy się tam, gdzie zaczynaliśmy. Wciąż eksploruję pierwszy kompleks badawczy, zaglądam w każdy kąt, czytam każdą notatkę i słucham każdego audiologa - fabuła jest intrygująca, co po dość naiwnych AVATARze i RoboCopie, które ostatnio kończyłem, jest zdecydowanie miłą odmianą. No i technicznie póki co bez zarzutu - pięknie wygląda i śmiga bardzo płynnie, przez co z jednej strony jest klimatycznie i immersyjnie, a z drugiej bardzo dynamicznie i nowocześnie. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Teraz, Wredny napisał: ATOMIC HEART (PS5) Po skończeniu RoboCopa zapragnąłem zostać w pierwszoosobowych klimatach i padło na "ruskiego Bioshocka". Faktycznie, początek przypomina trochę Infinite, a później też jest mocno klimatycznie. Póki co zajebiście mi się podoba - immersive sim typu PREY, a nawet lekko residentowo jest momentami. Uwielbiam projekty lokacji, eksplorację, wiele opcjonalnych odnóg i ukrytych pomieszczeń, a także otwieranych skrótów typu Dark Souls, dzięki którym nagle znajdujemy się tam, gdzie zaczynaliśmy. Wciąż eksploruję pierwszy kompleks badawczy, zaglądam w każdy kąt, czytam każdą notatkę i słucham każdego audiologa - fabuła jest intrygująca, co po dość naiwnych AVATARze i RoboCopie, które ostatnio kończyłem, jest zdecydowanie miłą odmianą. No i technicznie póki co bez zarzutu - pięknie wygląda i śmiga bardzo płynnie, przez co z jednej strony jest klimatycznie i immersyjnie, a z drugiej bardzo dynamicznie i nowocześnie. Również polecam, dobry tytuł, wiadomo czemu przeszedł bez echa, ale ogralem ostatnio i muszę to oddać, dobra gra. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Zaraz się okaże, że wszyscy grali, ale nikt się nie chwalił Spoiler Nie, ja nie grałem, ale widzę że "już można" to sprawdzę Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego (edytowane) 2 minuty temu, Plackus napisał: Zaraz się okaże, że wszyscy grali, ale nikt się nie chwalił Ukryj zawartość Nie, ja nie grałem, ale widzę że "już można" to sprawdzę Spoiler dawali w prezencie Edytowane 9 lutego przez KrYcHu_89 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Jak z feelingiem strzelania w tej grze? Bo mam dziwne przeczucie że jest drewno mocne i średnio daje satysfakcje. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 1 minutę temu, suteq napisał: Jak z feelingiem strzelania w tej grze? Bo mam dziwne przeczucie że jest drewno mocne i średnio daje satysfakcje. Samo strzelanie jest jak w Prey najgorszym elementem gry, ale już trochę lepiej niż w Prey dla mnie wypada meele combat i zabawa mocami też jest spoko zrobiona. Ogólnie większość czasu używałem meele i mocy. Dziwnie też jest zrobione poruszanie się, wymaga przyzwyczajenia, są uniki, a nie ma klasycznego sprintu, jest inaczej po prostu niż w zachodnich tytułach. No gra też ma ten swój specyficzny, radziecki styl, jest jakiś tam quasi open-world i zamknięte części fabularne, liczne całkiem dobre walki z bossami. Setting po prostu daje mocno radę. A graficznie i animacyjnie też jest świetnie. Jakby gra nie była od ruskich dałbym 8.5/10 xD. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Uncharted Lost Legacy z tego dyptyku Dziedzictwo Złodziei. Kurde ale developerzy Sony mieli opanowane to PS4, takie graficzne torpedy serwowali że do dziś wyglądają lepiej niż większość gier Ale no trzeba ps5 pro!! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Po 7 latach wróciłem do Tomb Raider 2013 (DE). Grałem wtedy tylko 4h w niego, więc zacząłem od nowa. Mocne drewno miejscami, ale gra się fajnie i pewnie przejdę wszystkie trzy części. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego W plusie extra dali Soulstice i w sumie przed tym nawet nie słyszałem o tej grze ale przeczytałem kilka pozytywnych opinii i postanowiłem sprawdzić czy faktycznie takie dobre. Gra mocno wzorowana na DMC i Bayonetta także slasher pełną gębą. Jak komuś nie przeszkadza grafika która trochę zalatuje PS3 to mamy całkiem dobrą grę z ciekawym systemem walki. Mogli by jedynie poprawić elementy platformowe i kamerę w tych sekcjach bo trochę ciężko wyczuć odlegości. Cytuj
KJL 102 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego W dniu 9.02.2024 o 18:42, KrYcHu_89 napisał: Również polecam, dobry tytuł, wiadomo czemu przeszedł bez echa, ale ogralem ostatnio i muszę to oddać, dobra gra. Gra jest do kupienia w sklepie, każdy robi co uważa i niech sam zadecyduje. Natomiast pamiętam co pisali recenzenci, co ta gra zawiera i nie mam potrzeby grania w ten tytuł. Nawet jakby był lepszy od Mass Effecta, Bioshocka, czy do czego jest on porównywany 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego A co takiego pisali, że niby zawiera? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi