Szermac 2 743 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca (edytowane) Że w HL2 słaby gunplay ? Przecież taki shotgun w Half-Life 2 to najlepszy shotgun w grach ever Edytowane 22 marca przez Szermac Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca To strzelanie napewno jest specyficzne, szczególnie z dzisiejszej perspektywy. Zresztą Gravity Gun to jedyna broń która się liczy nie wiem, mi się wydaje że to jedna z najważniejszych gier wszechczasów, a dla gatunku fps napewno 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Pistolecik to podstawowa broń, brzmi tak sobie i jest tak sobie skuteczny. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca (edytowane) Mi się najbardziej podobał w tej grze jednak klimat i takie drobne smaczki, ktorę czynią tą grę giereczke mojego życia. Peany nt. fizyki to do dzisiaj piszą jeśli chodzi o silnik source, ale mi najbardziej wbijo się w pamięć ten dziwny dzwięk gdy zabijesz kombinat. Feelsy za kazdym razem, do tego na otwartej przestrzeni dochodzi efekt echo Ostatnio nawet sie złapałem jak byłem u siebie w garażu i gdy chodziłem po nim pierwszy raz usłyszałem taki sam dzwięki jaki był w HL1 gdy chodzi się po korytarzach i jest takie specyficzne echo. Myślałem, że to echo było przesadzone do czasu gdy nie usłyszałem tego dzwieku ponownie na żywo po 20stu latach. Ci ludzie z Valve jeśli chodzi o inżynierie dźwięku w grach to wyprzedzili swoje czasy. Edytowane 23 marca przez oFi Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Miła gra natomiast może obciągnąć half life 1 a w szczególności wybitnej black mesie 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Obie gry wybitne i niejedna strzelanka może im obciągnąć. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Jak pisałem wcześniej. Doskonale rozumiem przełomowość tego tytułu. I wierzę, że można mieć do niego sentyment. Ba, niektóre elementy są imponujące nawet dziś po 20 latach od premiery. Ja jednak sentymentu nie mam, więc z całym szacunkiem do tego tytułu, odpuszczam po kilku godzinach grania Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Starcraft 2 Hearth of the Swarm. Rozumiem już skąd decyzja o wydaniu osobno każdej kampanii, one są po prostu wielkie i widać ogromne napracowanie żeby były epickie i zróżnicowane. To jest chyba RTS ostateczny Jedyne co mnie denerwuje to te misje ewolucyjne. Strata czasu Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca No świetny RTS, miło wspominam zagrywanie się w to cudo. To była jedna z pierwszych gierek którą ogrywałem w 2018 roku po złożeniu komputera. Ja właśnie zaczynam Psychonauts 2, miałem ochotę na platformówkę ale po 2h szczerze mówiąc wiele tutaj platformowania nie ma. Strasznie przegadana gra a ja mam bardzo wywalone na takie rzeczy w platformówkach Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Jak dwójka jest podobna do jedynki to raczej platformówki mało w niej. Jak na PC chcesz to podobno Hat in Time jest spoko Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Kurde to słabo bo nigdy nie grałem w jedynkę i spodziewałem się typowego platformera. Dam jeszcze szansę ale na razie lekki zawód. Gram na PS5 bo mam pudełko ale na steam też mam xd Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca To raczej średnio trafiłeś chociaż jak już odpaliłeś to dałbym szanse i tak bo gra jest genialna. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Mi jedynka tak średnio podeszła, nie podobał mi się wykręcony design. Sam gameplay był ok, ale tak jak pisałem, to bardziej przygodówka w elementami platformera. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca W dniu 23.03.2024 o 00:41, Szermac napisał: Że w HL2 słaby gunplay ? Przecież taki shotgun w Half-Life 2 to najlepszy shotgun w grach ever No może jak się nie grało w RE4 i Feara Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Zacząłem Resident evil survivor. Odpalone w celu sprawdzenia czy działa, ale mi się spodobało więc przejde całe Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Po latach odpaliłem jedną z moich gier „życia” na oleeziku bożym Ja wiem, że krótka, że korytarz, że brak craftingu i levelowania ;), że kończy się w najlepszym momencie, ale jakby podbić rozdzielczość, dodać dobry HDR to byłby jeden z ładniejszych tytułów nadal. Do tego ten klimat, plastyka, muzyka i voice acting. No jestem fanem Dla mnie bezapelacyjnie najmocniejsze 6-7/10 w historii gameningu! Spoiler THE ORDER 1886 1 1 Cytuj
triboy 973 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Wielka szkoda, że nie rozbudowali tej gry/uniwersum bardziej. Bezapelacyjnie niewykorzystany potencjał. 4 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Kupiłem PS4 z tą grą i zaraz sprzedałem xd straszne drewno już na premierę. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Ja gierkę wziąłem na premierę i do dziś mam swoje kopie na półce jak i w serduszku Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Każdy tam ma jakieś swoje ulubione drewno. z PS4 to ja bardzo lubię MediEvil. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Teraz, Ukukuki napisał: Każdy tam ma jakieś swoje ulubione drewno. z PS4 to ja bardzo lubię MediEvil. Oj ja też, ale to wiadomo przez kult z PSX, choć same drewno z czasów PS4 też się dla mnie wybroniło. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Moje najgorsze 5 godzin w tamtej genracji Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Nie no, ten Medievil to nie to samo co na PSXie, ale bez takiej tragedii. 1 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Pumpkin Jack - polecam jak ktoś ma ochotę na platformowkę w vibie 6/7 generacji i Medievil. Fajna gierka z humorkiem Spoiler Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi