maciucha 11 638 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 no ta ostatnia fifa street z 2012 roku to złoto kupiłem na premierę na PS3 i do dziś trzymam, bo nawet we wstecznej na xbonie nie dali te turnieje z kumplami w futsal Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Mi właśnie ta część nie podpasowała i szybko przestałem grać Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Ostatni SSX też tak naprawdę był spoko, może trochę przekombinowany w paru elementach ale mi dawał ogromną radochę, remaster z ogarniętymi loadingami przygarnąłbym z miejsca. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Remaster SSX3? No przyjąłbym z pocałowaniem rąsi. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 ea pewnie szykuj remaster dead space 3 xD Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Trochę w szoku jestem, że tyle osób narzeka na Paradise. Dla mnie to jedna z lepszych ścigałek zeszłej generacji obok PGR4 i Hot Pursuit (to jest ostatni Burnout). A żarty żartami ale multi w Burnoucie to jedne z moich ulubionych multi ever. 2008 rok a przeniesienie z singla do multi to "sekunda", śmiganie z kumplami, wykonywanie challengy to była BAJECZKA 3 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Ja mam nadzieję, że tutaj ten multi będzie działał tak samo. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Najlepsze jest to, że to multi dalej tak samo działa i dalej znajduje ludzi chętnych do grania. Jak to spyerdolą to mogą tego nie wydawać. Edytowane 24 lutego 2018 przez Dr.Czekolada Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Pograłem 1-2h i jeśli chodzi o kwestie techniczne to remaster zrobiony najniższym kosztem. Podbita rozdzielczość i tyle, szkoda że lepiej tego nie podrasowali + dodanie nowych ficzerów/poprawa błędów. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Jak wygląda sprawa multi, jest ta sama mechanika czyli dołączenie w sekundę do gry? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 hmm a myslalem czy nie kupic. Np w media expert + kod z maila = 119 zl Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 Chciałem kupić, ale przypomniałem sobie, że miałem dość po zrobieniu jakichś 3/4 wyścigów. Wolałem jednak zamknięte trasy poprzednich części. Grało się fajnie, ale w takiej trójce jeszcze długo po skończeniu "kampanii" odpalałem quick race, a tu nawet nie podołałem do końca. Jakoś tak otwarty teren rozmemłał według mnie tą część. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 Jakbym miał do wyboru Gravel albo Burnout to chyba wybiorę Gravel mimo że trudno dostępny na płycie. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 No już pograłem trochę na PS4 i muszę powiedzieć, że to stary dobry Burnout wraz ze wszystkimi plusami i minusami. Ilość zawartości spokojnie wystarczy na długie dni, jednak jest to zawartość mega powtarzalna. Nie wiem jak kiedyś, ale teraz jak dobiłem już do licencji A i widzę, że na kolejną muszę wygrać 40 eventów to trochę mnie mierzi. Do tego te znajdźki i rekordy na każdej ulicy. Niby sporo wszystkiego, ale to ciągle to samo i w obecnych czasach już nie robi takiego wrażenia jak wtedy, wręcz przeciwnie bym powiedział nawet, co za dużo to niezdrowo. No i co mnie trochę boli to to, że na starcie mamy dostęp do potężnych fur z dlc. Bierzemy taką i praktycznie całą grę mamy ograną. Wiadomo, można lecieć normalnie, ale pokusa jest. Mogli chociaż dać dostęp od jakiegoś momentu singla czy coś. Na szczęście dlc są dostępne już razem z grą, żadne osobne kody, dodatkowe pobieranie, itd. Nie pamiętam już też jak było na PS3, ale tutaj jadąc szybką furą mam wrażenie, że gra działa jakby na jakimś dodatkowym przyspieszeniu. Jest to mega irytujące bo za żadne skarby nie można wtedy jakoś sensownie manewrować samochodem. Wszystko tak zasuwa jakby ktoś dosłownie mi puścił grę w trybie x2. Nawet nie chce wiedzieć jak to będzie wyglądać gdy odkryje formułę.Sporo osób się zawiedzie bo nie ma tutaj żadnej fabuły, strzałek gdzie mamy jechać, itd. My decydujemy co gramy i jakie eventy. Pobili tylko tekstury, a audio mam wrażenie że jest jakieś przytłumione. Jak już pisałem, stary dobry Burnout, tyle że należy pamiętać ile czasu minęło od ostatniego razu i niektóre rozwiązania dzisiaj już męczą 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 A jak działa multi, tak jak 10 lat temu? Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 Na razie ciężko cokolwiek powiedzieć bo premiery jeszcze oficjalnie nie było i serwery puste, albo rzeczywiście nie łączyło mnie z nikim... Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 Daj znać pod koniec tygodnia. Single wiadomo, przejdzie się na spokojnie, ale jeżeli skopali system multi to się zastanowię, czy brać. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 2 godziny temu, Patricko napisał: No już pograłem trochę na PS4 i muszę powiedzieć, że to stary dobry Burnout wraz ze wszystkimi plusami i minusami. Ilość zawartości spokojnie wystarczy na długie dni, jednak jest to zawartość mega powtarzalna. Nie wiem jak kiedyś, ale teraz jak dobiłem już do licencji A i widzę, że na kolejną muszę wygrać 40 eventów to trochę mnie mierzi. Do tego te znajdźki i rekordy na każdej ulicy. Niby sporo wszystkiego, ale to ciągle to samo i w obecnych czasach już nie robi takiego wrażenia jak wtedy, wręcz przeciwnie bym powiedział nawet, co za dużo to niezdrowo. No i co mnie trochę boli to to, że na starcie mamy dostęp do potężnych fur z dlc. Bierzemy taką i praktycznie całą grę mamy ograną. Wiadomo, można lecieć normalnie, ale pokusa jest. Mogli chociaż dać dostęp od jakiegoś momentu singla czy coś. Na szczęście dlc są dostępne już razem z grą, żadne osobne kody, dodatkowe pobieranie, itd. Nie pamiętam już też jak było na PS3, ale tutaj jadąc szybką furą mam wrażenie, że gra działa jakby na jakimś dodatkowym przyspieszeniu. Jest to mega irytujące bo za żadne skarby nie można wtedy jakoś sensownie manewrować samochodem. Wszystko tak zasuwa jakby ktoś dosłownie mi puścił grę w trybie x2. Nawet nie chce wiedzieć jak to będzie wyglądać gdy odkryje formułę. Sporo osób się zawiedzie bo nie ma tutaj żadnej fabuły, strzałek gdzie mamy jechać, itd. My decydujemy co gramy i jakie eventy. Pobili tylko tekstury, a audio mam wrażenie że jest jakieś przytłumione. Jak już pisałem, stary dobry Burnout, tyle że należy pamiętać ile czasu minęło od ostatniego razu i niektóre rozwiązania dzisiaj już męczą Są jakieś tam strzałki, jak jedziesz po skrzyżowaniach i dojeżdzasz do odpowiedniej ulicy to na górze na tablicach z nazwami ulic miga ci w którą masz skręcić, tak było w oryginale na x360 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) Tragedii jakiejś nie ma ot ogra się najlepsze wyścigi w otwartym świecie poprzedniej generacji. Edytowane 14 marca 2018 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 9 minut temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał: ogra się najlepsze wyścigi w otwartym świecie poprzedniej generacji. Były lepsze w tej klasie. Najgorsze w tym remastrze jest to, że ogladając ten filmik nie wiem co jest zremasterowane a co z starej wersji. Nie dalbym za to chyba grosza. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 Pamietaj że to porównanie PC wersji , gdyby porównali to z wersji PS3/X360 zmiany byłyby bardziej widoczne. Nigdy nie ograłem wszystkich dodatków. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 15 marca 2018 Opublikowano 15 marca 2018 W dniu 13.03.2018 o 21:14, Patricko napisał: Na razie ciężko cokolwiek powiedzieć bo premiery jeszcze oficjalnie nie było i serwery puste, albo rzeczywiście nie łączyło mnie z nikim... I jak udało się coś zagrać multi, czy trzeba czekać do jutra aby cokolwiek sprawdzić? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 marca 2018 Opublikowano 15 marca 2018 W dniu 14.03.2018 o 15:52, Heviro (Fanboy BDG) napisał: Pamietaj że to porównanie PC wersji , gdyby porównali to z wersji PS3/X360 zmiany byłyby bardziej widoczne. Nigdy nie ograłem wszystkich dodatków. Grałem w BP w BCC na XO i tego remastera i różnice są małe, remaster to niestety tylko ostrzejsza wersja gry z poprzedniej generacji. Mimo wszystko brakuje mi tak zwariowanych racerów i pękło 10h...to ciągle ten sam bardzo dobry stary BP. Niestety jako remaster za 160zł to skok na kasę, nie ma nic nowego w zawartości, zostały stare błędy i niedoróbki, oprawa to tylko podbita rozdzielczość z dziwnym nasyceniem kolorów i przegiętym kontrastem (no ok. dali lepszy dym jeszcze). Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 marca 2018 Opublikowano 15 marca 2018 Ok jestem po 10h (osiągnięta licencja burnout) i multi działa tak jak powinno ,jest szybkie. Wrażenia ? Ciut leniwy remaster z niedoróbkami(gra dwa razy wywaliła mi się do menu). Zapomniałem jak piekielnie szybka jest ta gra.Miło że wszystkie dodatki są na płycie(z EA nigdy nie wiadomo) gorzej, że dostajemy do wszystkiego dostęp od razu i możemy masakrować wyścigi pojazdami z DLC. Jest to taki minimum remastera. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 marca 2018 Opublikowano 15 marca 2018 to jest rypanko w waszego pupala za wasze 160pln, a nie nawet minimum remastera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi