Skocz do zawartości

Burnout Paradise - Remastered

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I jak udało się coś zagrać multi, czy trzeba czekać do jutra aby cokolwiek sprawdzić?
Grałem dzisiaj z ludźmi przez bite 6 godzin i robiliśmy trofea, żadnych problemów czy lagów. Wcześniej grałem z randomami i jeśli chodzi o same połączenie to bez problemów.
  • Plusik 1
Opublikowano

Nie gralem w poprzednia wersje BP.

Kupilem w ME za jakies 120 zeta i jest spoko.

POtrzebowalem casualowej giery do odpalenia gdy mi moje baby pozwola :F

AKurat Crash + BP zaspokajaja moja potrzebe gry (o dziwo 2x remaster - nic dedykowanego pod ps4 ;d)

Opublikowano

Kupiłem też wczoraj i już mam ok 70% trofeów z podstawki :D praktycznie wszystko pamiętam co gdzie jest, jak jechać z użyciem skrótów itp. Na chwilę obecną znalazłem tylko jeden błąd, przy wejściu do multi pokazuje wszystkich znajomych, a nie tylko tych co mają odpaloną grę. Jakby co to zapraszajcie.

Opublikowano

Z tym to nigdy nic nie wiadomo. Od ostatniego Burnouta minęło już sporo czasu. Myślę, że jeśli ten remaster dobrze się sprzeda, to szansa na nową cześć będzie całkiem realna.

Choć przy Paradise bawiłem się przednio, to z chęcią powróciłbym do B2/B3.

Opublikowano (edytowane)

Trofke za 8 zrobie z randomami no przy remastrzerze chyba ciezko bedzie 8 osob znalezc. Chetniej pocisne wyzwania online jak te 10lat temu :) Z singla zostalo wbić licencje burnout i criterion elite :]

Dzisiaj jakieś multi? Jak tak to o której?

Edytowane przez elvis004
Opublikowano
Trofke za 8 zrobie z randomami no przy remastrzerze chyba ciezko bedzie 8 osob znalezc. Chetniej pocisne wyzwania online jak te 10lat temu  Z singla zostalo wbić licencje burnout i criterion elite :]

Dzisiaj jakieś multi? Jak tak to o której?
Tą trofke można wbić banalnie offline. Włączasz Road Rage, jeździsz aż nie będziesz miał wymagania na 14 rozwaleń, wykonujesz zadanie i jedziesz na stadion i czekasz aż się boty zjadą, bum trofka wpada.
Opublikowano

100% pucharków zrobione, teraz powoli można robić 102% w podstawce i 101% na motorach (tu już mało brakuje) :) Jakby co to zapraszajcie.

AnJ2d74.png

BTW. też macie tak, że jak wchodzicie w wybór gry online to wam pokazuje 15 zajętych pokoi z aktywnością Race? 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Hej !

Fajna gra arcade, mnóstwo funu ale jestem noobem online bo online w grach w zasadzie nie gram.

Pomoże ktoś w 2 pucharkach online ?

- za skok nad samochodem innego gracza

- za wygranie 10 konkurencji freeburn

:)

Edit: nieaktualne

Edytowane przez walker2
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Uwaga, głupie pytanie.
Jak włączyć rozwałkę na skrzyżowaniu?
edit: druga sprawa, ktoś gra może jeszcze online i chce pomóc z pucharkami?
PS. Burnout na PS3: Pierwsza platyna, 10 lat temu.

Edytowane przez zagul
Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, ale któreś dwa spusty jednocześnie podczas jazdy. L2+R2, albo L1+R1. Potem kółkiem albo iksem "bouncujesz".

btw. strasznie daremny i głupkowaty to tryb.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogrywam właśnie Bournouta na PS4 dzięki EA Access. Czy możecie mi potwierdzić, że w wersji na PS3 również jest dubbing z Jarosławem Boberkiem? Wiem, że ukazała się wersja polska, ale nie mogę znaleźć informacji czy to pełna wersja czy tylko kinowa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Square jak wyglada 100%, duzo trofikow wymaga online, ustawek itd? Zabieram sie za platyne, ale jesli sie okaze ze 100% to drugie albo i trzecie tyle co droga do platyny to raczej pass i sciagam co innego z tego ea passa