Rillas 96 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 13 minut temu, Square napisał: Technicznie rzecz biorąc to nic nie wymaga ustawek. Jakiegos grindowania albo skilla? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Nie wiem jak z ilością graczy, ale w motorkach potrzebujesz przejechać 10 mil z 8 osobowej grze i na wyspie trzeba zrobić 10 wyzwań online. Policjanci i Złodzieje to zależy od skilla, w ustawce całość wpada w kilka minut chyba. Resztę możesz zrobić offline. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Czyli w sumie dwa trofiki (10 mil i stadion) na 8 osob a reszte w duo mozna spokojnie ustawiac? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Z tego co pamiętam to tak. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 10 września 2019 Opublikowano 10 września 2019 W tej grze nie ma pościgów policyjnych ? Mam do wyboru wozy policyjne co prawda ale gdy ja jestem "Ściganym" to gonią mnie jakieś czarne auta .... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 10 września 2019 Opublikowano 10 września 2019 A to DLC Gliniarze i bandyci ? to tylko do multi i wtedy sa poscigi ? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 9 listopada 2019 Opublikowano 9 listopada 2019 Cześć, ktoś jeszcze jeździ? Może mógłby ktoś mi pomóc szybko wbić pucharki online? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Zostały mi dwa bilboardy i dwie bramki do rozwalenia. Jak niby mam dojść gdzie one są prócz jeżdżenia po całym PC? Jest jakaś stronka? Jakaś zakładka w grze, o której nie wiem? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Jest zakładka ze zbierajkami, dzięki niej będziesz wiedział w której dzielnicy czego ci brakuje. 1 Cytuj
AK-47 214 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Czy ktoś wie, czy na switchu bezie w języku polskim? BO nigdzie informacji nie mogę znależć Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Jak chcą za to dwie stówy to lepiej żeby było Chyba kogoś tam przygrzało pod kopułką z tą ceną. Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 5 marca 2023 Opublikowano 5 marca 2023 Burnout Paradise nie jest moją ulubioną odsłoną serii, ale skusiłem się na "Remaster" w wersji Switch po tym, jak zobaczyłem, że działa w 60fps i wygląda zaskakująco przyzwoicie. Jest obecnie cyfrówka w promocji i taką wersję nabyłem, bo to właśnie taka gra, którą można szybko od czasu do czasu odpalić na kilka-kilkanascie minut w formie przenośnej. Żadnych achievementów i innych pierdół, więc można skupić się po prostu na zabawie we własnym zakresie. Bardzo dobry port. Myślałem nad Remasterem na PC, ale wymaga Origina, łączenia kont i innego dziadostwa, do którego mam awersję, więc nope. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 5 marca 2023 Opublikowano 5 marca 2023 BP cudowna gra, setki godzin spędzone na Wyzwaniach. No i tryb online, który działał jak z przyszłości, a o którym można chyba obecnie jedynie pomarzyć. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 5 marca 2023 Opublikowano 5 marca 2023 Burnout P najlepsza wyścigówka czasów PS3. Pamiętam że nawet w tym uniwersum Square jest w porządku i pomógł mi wbić moją jedyną w życiu platynę. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 BP na switchu w 60fps a gta trilogy ledwo 30 Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Port portowi nierówny. Tym bardziej warto wspierać te dobre, do których ewidentnie się przyłożono. Ja tam do Switcha zachowuję dystans, ale akurat w BP fajnie się gra. Na SD pewnie wypadłby lepiej, ale nie chce mi się użerać z Originem i innymi kontami EA. Na Switchu jest to opcjonalne. Kupiłem cyfrówkę, więc kartridżem nie żongluję, to fajnie mieć grę pod ręką do odpalenia w każdej chwili, choćby na chwilę. Aczkolwiek przyznam, że nie jestem zwolennikiem tego otwartego miasta. Czasem wolałbym jakiś skrót i odpalenie konkretnego wyzwania z menu, jak w poprzednich odsłonach. Szkoda, że nie zrobią remasterów B3, BR i BD. 1 Cytuj
KJL 102 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 19 godzin temu, maciucha napisał: BP na switchu w 60fps a gta trilogy ledwo 30 W takie gry chyba najlepiej jednak gra się na dużym ekranie. Przynajmniej ja w Burnout: Paradise grałem na Xboxie One X. Tak na marginesie dodam tylko, że jest to oczywiście świetna gra. Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Jak kto woli. Dominatora chętniej przeszedłem na PSP, choć miałem wtedy wszystkie odsłony na PS2. Inne czasy, jasne, ale i tak mały ekran i rozdzielczość nie przeszkadzały w zabawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi