Homelander 2 072 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Czyli to nie jest coś tak Gran Turismo tylko coś bardziej hardcorowego? Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Gry, które wymieniłeś to tzw. simcade, celujące w symulacje, ale lżejsze. Seria AC to symulatory pod względem fizyki jazdy, opon itd., w które najlepiej gra się na kierownicy. 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Ok dzięki, to odpuszczam. Poczekam na jakąś sensowną opcję cenową na Forzę Motorsport czy nawet tego nieszczęsnego Horizona Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca (edytowane) W takich klimatach (nawet sporo bardziej w stronę arcade) to polecam serię Grid, np. ostatnie Legends, fajne do bardziej lajtowego pościgania się, tryb kariery z jakąś tam fabułą, nic wybitnego, ale całkiem przyjemne. Edytowane 28 marca przez tjery 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 3 minutes ago, tjery said: W takich klimatach (nawet bardziej w stronę arcade) to polecam serię Grid, np. ostatnie Legends, fajne do bardziej lajtowego pościgania się. Dzięki, dodaję do wishlist. Niby jest unsupported, ale wyczytałem, że przez to, że multi nie działa. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca https://www.reddit.com/r/ACCompetizione/s/kXYgxLchXK 1 Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca No i liczę na to, że doczekamy się porządnie zrobionego Nordschleife Cytuj
Luqat 967 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia No dobra. Kupiłem wersję na PS5 i zobaczymy za parę dni o co ten szum Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Szybko się uwinęli, myślałem że wakacje to jest bardziej realny okres. Chyba się skuszę, odpaliłem ostatnio Nordschelife w Forzie Motorsport i jeździło mi się dramatycznie, liczę na to że tutaj przyjemność z jazdy będzie dużo lepsza Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Jak powiedziałem tak zrobiłem - w trakcie majówki wjechało DLC z Nordschleife. Jestem zachwycony, świetną robotę odwalili z tym torem. Pewnie wrażenie jest jeszcze bardziej spotęgowane, biorąc pod uwagę, że wcześniej jeździłem po Nordschleife w Forzie. Tutaj te wszystkie nierówności, zmiany wysokości robią ogromne wrażenie, a na dodatek tarki mają porządną wysokość i trzeba się dwa razy zastanowić, którą agresywnie zaatakować, a którą ominąć Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca rozumiem, że to działa przez zewnętrzą strone jak LMF? Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września darmowe dni na xboksie to sobie pobrałem, bo już wcześniej chciałem sprawdzić, ale kurde, takiego kartonu to się nie spodziewałem xd Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września dobra, cofam to co napisałem, to po prostu okropnie kaleczące tę grę ustawienia domyślne dla pada. niesamowite, jak te asysty psują całą grę i robią z niej crapa Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Granie w AC na padzie, to jak granie na gitarze widelcem. Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Mimo wszystko, ja bym polecał przy okazji przetestować na padziku jak ktoś ciekaw. Miałem przerwe od Gt7, ACC mam za free w ps plus extra, to sobie pograłe troche. Jasne, na poważne granie bez kiery nie podchodź, ale kariere na niższym poziomie trudności, bez włączania kto wie jakich asyst grało mi się przyjemnie, można się przekonać o co to całe halo z grami bardziej symulacyjnymi. Na standardowych ustawieniach pada, tylko trzeba się troszkę przyzwyczaić. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 25 września Autor Opublikowano 25 września Ja bym powiedział że zarówno w AC, jak i ACC na padzie gra się zajebiście. Po stokroć wolę precyzję gałki w AC aniżeli tłumienie i filtrowanie inputów z FM/GT/DC/wszystko inne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi