Gość kufir Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Ale graficznie to chyba ciagle slabizna. Chodzą plotki o wersji pod next geny. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 W dniu 23.04.2021 o 15:17, Michał102 napisał: Jak trzyma 60 klatek, to szedłbym w to jak dzik na loche Ciekawe jak jest na XSX Na XSX jest stałe 60 klatek, przynajmniej przy full gridzie przy normalnej i lekko deszczowej pogodzie. Wygląda fajnie, widać że trochę gorzej niż taka FM7 (np. widok w lusterkach to porażka), ale z drugiej strony jest dynamiczny cykl dnia i nocy i deszczu więc chociaż tutaj górują nad forzą. Znakomicie się jeździ, póki co jeździłem w karierze 2 wyścigi na Zolder i baaardzo mi się podoba, online na publicu też jest ok chociaż czasami trzoda jest i niski poziom (sam jestem początkujący i dopiero uczę się tych mniej znanych torów jak Zolder właśnie). Mam nadzieje że ta wersja na next geny to ten rok jeszcze, chętnie zobaczyłbym coś bliższego pecetowej jakości i więcej niż 20 aut na torze. btw wczoraj w nocy siedziałem by pobić 2:25 na Spa, no nie jest łatwo na default setupie 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Mają tempo. Nie ma co Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Opublikowano 30 sierpnia 2021 60 fps juz było i bez patcha ale prywatne lobby fajna sprawa. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Widzę, że wjechała promka na PS Store - 57,46 zł. Z tego co wiem, upgrade do PS5 ma być za free. Warto Panowie? Pykam już w Dirta, GTS, F1 i zastanawiam się, gdzie ja jeszcze znajdę czas na Assetto Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Oczywiście że warto. To jest prawdziwy sim warty każdych pieniędzy. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 A jak wygląda sprawa z zawartością wersji podstawowej? Bo widzę, że są różne DLC za niemałe pieniądze. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Ja też się zastanawiam ale jak mam kupić parę dlc, bo podstawka będzie biedna to Cytuj
ginn 803 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 (edytowane) Dałem się skusić i pograłem dosłownie 20 minut, bo nie miałem czasu. W pierwszym wrażeniu trochę się odbiłem. Kierownica szalała, a pedał hamulca musiałem wciskać w podłogę, żeby w ogóle zareagował. Poza tym straszne mydło na ekranie i mały dystans rysowania. Siedziałem od telewizora metr i nie byłem w stanie stwierdzić, jak oznaczone były boczne tabliczki na zakrętach. Mam nadzieję, że w tym nextgenen patchu to ekran będzie ostry jak żyleta. Na tą chwilę chyba poczekam sobie do lutego. Edytowane 25 grudnia 2021 przez ginn Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 a jaką masz kierownice? Ja mając t300 musiałem zrobić update przez PC kierownicy i po tym działała ok Cytuj
ginn 803 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 (edytowane) Śmigam na Logitechu G29, grane na PS5. W sumie to na samym początku wyskoczył komunikat, żebym upewnił się, że mam najnowszą aktualizację sterownika. Czy w Logitechu też tak jest? Edytowane 25 grudnia 2021 przez ginn Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 No to na amatorze to nawet nie będę próbował bo pewnie zobaczę gówno obesrane. 1 Cytuj
gtfan 3 299 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 2 listopada 2023 przez gtfan Cytuj
ginn 803 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 Pojeździłem wczoraj trochę. Nie będę ukrywał - model jazdy i świetna kamera z kasku powodują, że w GT Sport mam wrażenie, jakbym ścigał się rysorakami po dywanie. Nie zmienia to jednak faktu, że nadal świetnie bawię się w GT Sport, ogrywając multika. Jednak nadal mam duży problem ze znalezieniem odpowiednich ustawień dla FFB. Jak to powinno być? Wszędzie na filmikach zalecają raczej wysokie ustawienia, a to niestety powoduje, że kierownica wyrywa się z rąk, co absolutnie nie ma nic wspólnego z naturalnym oporem, który doświadczasz w jeździe realnym samochodem. Chyba, że się nie znam i w wyścigach realia są zupełnie inne? Cytuj
gtfan 3 299 Opublikowano 3 stycznia 2022 Opublikowano 3 stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 2 listopada 2023 przez gtfan 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2022 Opublikowano 3 stycznia 2022 I o taką opinię nic nie robiłem. Dzięki Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 sztos! Czekam z jedną ręką na kierownicy a drugą na kutangu 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) Fajnie to wygląda. Szkoda tylko, że w lusterku nadal rozmazane gówno W ogóle, to strasznie podoba mi się ta kamera z kasku. Mogliby w GT7 w końcu wpaść na pomysł, że może warto by było rozbudować ten aspekt. Edytowane 4 lutego 2022 przez ginn Cytuj
gtfan 3 299 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) . Edytowane 2 listopada 2023 przez gtfan Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Koń zwalony i nie mogę się już doczekać, wygląda to zacnie Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Koń zwalony i nie mogę się już doczekać, wygląda to zacnie Ty pewnie będziesz wiedział, ta gra jest grywalne na padzie czy szkoda życia? Cytuj
tjery 1 269 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: 16 minut temu, Michał102 napisał: Koń zwalony i nie mogę się już doczekać, wygląda to zacnie Ty pewnie będziesz wiedział, ta gra jest grywalne na padzie czy szkoda życia? Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć, wiadomo, że da się na padzie, ale przy symulacyjnym zacięciu tej gry nie wyobrażam sobie grania bez kiery, wszystko naprawdę fajnie tu się czuje poprzez FFB. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Teraz, PiPoLiNiO napisał: 13 minut temu, Michał102 napisał: Koń zwalony i nie mogę się już doczekać, wygląda to zacnie Ty pewnie będziesz wiedział, ta gra jest grywalne na padzie czy szkoda życia? ACC jeszcze nie mam, wiec odnieść się mogę jedynie do starszego Assetto Corsa. Więc poczatkowo gra wydawala mi się kompletnie niegrywalna mając doświadczenia i przyzwyczajenia z gier typowo konsolowych, jednak jak przysiadłem na dłużej, to udało mi się to w miarę opanować. Kluczem jest tu bardzo precyzyjne i delikatne operowanie analogiem, bo gra nie ma typowych dla pada miliona filtrów i sterowanie jest przenoszone bardzo bezpośrednio. Ma to oczywiście swoje plusy, bo mamy pełną kontrolę nad samochodem, no ale trzeba to opanować i nie zniechęcać się od razu. Tak czy siak kierownica daje tu ogromną przewagę nawet nie w samych czasach, tylko w przyjemności z gry... na konsolach nie ma nic lepszego jeśli o ten aspekt chodzi. Ja nie wytrzymałem i kupiłem na olx używanego TMXa za 500 zł i gra się fantastycznie, polecam każdemu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał: 21 minut temu, Michał102 napisał: Koń zwalony i nie mogę się już doczekać, wygląda to zacnie Ty pewnie będziesz wiedział, ta gra jest grywalne na padzie czy szkoda życia? Michał to i na przysłowiowych drzwiach od stodoły pojedzie, więc na padzie tym bardziej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi