balon 5 371 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) W czasach zalewu FPS, filmowych doświadczeń czy multiplayerowych "doświadczeń", chciałbym platformówek 3d. Przecież przy obecnych mocach sprzętów, można byłoby robić otwarte platformówki 3d w jakości prawie Pixara. Niby ma być ten Spyro ale mam nadzieję, że odje bią go tak jak Crasha, a nie podbiją rozdziałkę. Tak to nie chcę. Nintendo mogłoby odświeżyć DK 3d oraz SM64 na silniku Odyssey (ale bym w to znowu grał, tym razem na Switchu). Gexem też bym nie pogardził ale tu mechanika też musiałby być mocno zmieniona. Co do kontynuacji to nowy Crash, Spyro, Rayman w 3d itp. itd. Tak wiem marzenia. Edytowane 22 lutego 2018 przez balon 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Akurat Dave z MK ma racje. Z HL no już tak słabiej, próbuj dalej cumplu pewnie się kiedyś uda. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Command & Conquer, Vigilante 8 i Mercenaries. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Duke Nukem ale nie z widokiem FPP, a TPP. Nawet mógłby być i otwarty świat. I coraz częściej myślę o tym, że przy premierze nowego God of War, dostaniemy też remastera " Ascension". Nawet bym chciał to ograć, bo na PS3 nie skończyłem. Podobno ta część się słabo sprzedała, więc w nowym Kratosie będzie coś innego (sandbox), tyle że kiedy grałem we Wstąpienie, tamta generacja już padała. Wydali tytuł na koniec, a potem zdziwieni, że mała sprzedaż, jak ludzie już siedzieli na mocniejszych maszynach. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 chciałbym remaster/nowa czesc re-volt 2 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 może nie kontynuacja ale chetnie zobaczyłbym jakąś dużą grę od Hironobu Sakaguchiego.... ostatnia duża gra to Last Story i fajnie by było dostać od niego coś wiecej niż gry na komórki. To samo tyczy się Tetsuy Mizuguchiego, którego ostatnia gra to Child of Eden ;/ aha... zapomniałem o Ridge Racerze. Niby będzie coś na Switcha, ale nie chcę kupować tej konsoli Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Zagrałbym w - Kula World 2 - Exhumed 2 - wipeout 2098 (albo 2097 - 2) a nie żadne Pure, Pulse potem w HD Remake i Omega Remaster tfu. - Ridge Racer 8 - Syphon Filter 4 Cytuj
Atos 392 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Command & Conquer Black Call of Juarez Gunslinger Shadow Man Dante's Inferno Prince of Persia Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 ghost in the shell remake albo 2 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Crash team racing, brakuje dobrych gier do kanapowego mulit na ps4. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 WARIO LAND COLLECTION KURRRRRŁAA Kimishima daje jeszcze trzy dni I ani chwili dłużej Moi wszyscy koledzy oni myślą tak samo Gdy się kładą wieczorem i gdy wstają rano 1 Cytuj
Kmiot 13 864 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 A ja bym zagrał w nowego Tombę. Mam sentyment do tego różowowłosego dzikusa pakującego świnie do wora. 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 W nic. Cenie sobie granie w oryginaly bo w nich jest zawarta cala esencja czasow kiedy powstawaly, nawet jesli mechanizmy dzisiaj wydaja sie niewygodne albo bezsensowne. Remastery kojarza mi sie z nowym Garbusem, niby jak oryginal a tak bardzo bez duszy. 1 Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 1. Seria Chrono od Square. Ale nie wiem czy dziś nie zostałoby sprofanowane nowoczesnymi standardami, więc trochę bym się bał. Zobaczymy co wyjdzie z tego remake'u FF VII. 2. Seria Legacy of Kain. Gra zakończyła się gdy wątki splotły się i była nadzieja na jakieś epickie zwieńczenie sagi. Nie wiem czemu CD uparło się na tą Larę. Zwłaszcza że Amy Hennig odeszła z ND, a aktorzy podkładający głosy pod Raziela i Kaina najmłodsi już nie są. Głos Eldera zresztą już wykorkował. Bez tych głosów saga traci bardzo dużo. 3. Seria Syphon Filter. Dość filmowe gry to były, przyjemne, z ciekawymi zwrotami akcji i wielowymiarowymi postaciami. Czemu nikt tego do dziś nie widzi? 4. Seria Tomba! No, fajnie sielski klimat, przyjemne zagadki, nawet trochę wymagająca jeśli chodzi o bycie platformówką. Wolałbym wersję 2d niż 3d. 5. Seria Blood. Szkoda Caleba, taki antybohater z jajami i wisielczym poczuciem humoru. Gra naprawdę miała krwawy klimat, te jęki podpalanych kapłanów, no poezja normalnie. 6. Seria Neverhood. Nie wiem czy by komuś się chciało znowu tyle plasteliny zużyć, ale Klayman był jedyny w swoim rodzaju. 7. Seria Time Splitters. Do dziś jedne z najlepszych fps-ów w historii. 8. Seria Bloody Roar. Bo nie ma to jak zamienić się w królika i pocisnąć jakieś customowe combo spośród 3000 dziwacznych wariacji 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 13 minut temu, Mendrek napisał: 6. Seria Neverhood. Nie wiem czy by komuś się chciało znowu tyle plasteliny zużyć, ale Klayman był jedyny w swoim rodzaju. No chciało im się i ta gra nazywa się Armikrog. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Mam wrażenie, że gdzieś już podawałem taką listę, ale spróbuje jeszcze raz: 10. Project Gotham Racing 9. Pikmin 8. Motorstorm 7. Wave Race 6. Conker 5. Wario Land 4. Paper Mario z systemem RPG 3. Star Wars KotOR 2. Splinter Cell 1. Mother/Earthbound 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Chciałbym zobaczyć w nowej odsłonie ten ekran ładowania. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Remake Project I.G.I w nowoczesnej oprawie ale ze starymi zasadami? jeszcze jak Cytuj
Yamaneko22 3 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Vagrant Story i Tactics Ogre Ogólnie to chciałbym, żeby Yasumi Matsuno znowu zaczął tworzyć i by nie były to gierki na komórki... Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 23 lutego 2018 Autor Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) Oj pograłbym w nowe Vigilante... Tak w ogóle, to brakuje takich zwariowanych wyścigów, na PSX to było eldorado pod tym względem (Rogue Trip, Vigilante, CTR, Twisted metal...) Edytowane 23 lutego 2018 przez Shagohad Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Ale to było fajne. I jeszcze Heart of Darkness zagrałbym, ten chory klimat był super. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Widze wiekszosc ma sentyment do starych platformowek.Nawet tych mniej znanych.Milo wspominam jeszcze Toy Story 2 z psxa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi