SlimShady 3 438 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Grał ktoś w Vigilante Arcade na 360? To jest remake, remaster czy jakieś dziwne połączenie jedynki z dwójką? Niby robili to ci sami ludzie, ale recenzje nie zachecaja choć nie wiem czy to kwestia jakości czy po prostu tego, ze pewne gatunki zaczely umierać i ludzie stracili zainteresowanie. Co do tematu to : Syphon Filter, bo w zasadzie nikt już nie robi takich gier i mysle, ze można ta luke wypelnic. Dino Crysis- temat dinazaurow jest pomijany w grach, a jak widać po ostatnim Jurassic Park(sukces kasowy, przeciętny film) i Horizon(które w pewien sposob liznelo temat) można do tego z powodzeniem wrocic i jeszcze na tym zarobić. To nie musi być gra dla 5 osób. Max Payne 4- ale przy obecnym Rockstar Games to czyste S-F Alan Wake 2 -łudzę się, ze pod projektem P7 nie ukrywa się sieciowy stolec, tylko kontynuacja pisarza(może być nawet multiplatforma, czuje ze na ps3 jedynka by osiagnela sukces Pełnoprawny Soldier of Fortune(nie gierka z gazetki jak Payback)- raczej nierealne w dzisiejszej grafice Powrót do Red Faction- z destrukcja otoczenia, która roz.(pipi)i wszechświat, ale to chyba za dużo roboty i za mało pieniędzy do zarobienia żeby ktoś się za to wziął. Silent Hill- Remake 1/2 albo jeszcze lepiej nową odsłonę. W ostateczności cos, co jest duchowym nastepca(pod innym tytułem i bez odniesien). Rimejki MGS-ów na Fox Engine. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 23 lutego 2018 Autor Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) Red Faction było na X360 i PS3. O ile "Red faction: Guearilla" przeszedłem z bananem na ustach, tak "Armageddon" już mi kompletnie nie podeszło. "Soldier of Fortune" na Dreamcasta to było Edytowane 23 lutego 2018 przez Shagohad Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Godzinę temu, Rozi napisał: Ale to było fajne. I jeszcze Heart of Darkness zagrałbym, ten chory klimat był super. Powiem Tobie, że mam HoD na PSX i na kineskopowym TV 15 cali nie zestarzało się to tak bardzo. No ale masz rację wykręcony klimat i extra gierka. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Godzinę temu, Shagohad napisał: Red Faction było na X360 i PS3. O ile "Red faction: Guearilla" przeszedłem z bananem na ustach, tak "Armageddon" już mi kompletnie nie podeszło. "Soldier of Fortune" na Dreamcasta to było Ja uważam tylko pierwsze Red Faction, to dopiero była gra. Dwójka w ogóle mnie nie ruszyła, przeszedłem i chwile potem zapomniałem o co tam w ogóle chodziło. A pamiętacie takiego FPS-a jak Kingpin? Słynne, galeretowate postacie, no i ten klimat. 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 coś co zgrabnie połączy cyberpunk kopanie, eksploracje i strzelanie z "Oni" od bungie. Co to była za giera Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) Apropo starszych strzelanek - GOTY było Shogo: Mobile Armor Division mechy, klimacik, ajajaj, szkoda, że takie krótkie było z tego co pamiętam. Poza strzelankowo, to zayebiste wyścigi pamiętam z komputerka - Motorhead. Muzyka dvpę urywała. Edytowane 23 lutego 2018 przez alienator Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 23 lutego 2018 Autor Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) 20 godzin temu, u55r napisał: Zagrałbym w - Kula World 2 Pamiętam, jak katowałem demo na PSX, które miałem dołączone do konsoli. Myślę, że mógłby to być niezły indyk, gdyby powstało. Edytowane 23 lutego 2018 przez Shagohad Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Sporo tego by było.. Klasyczne RPGi jak Eye of the Beholder, Pool of Radiance, Realms of Arkania. Freespace 2 do huja pana !! Darklands. Ogólnie coś odmiennego od AAA guwien action adventure które zdominowały rynek. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 moonstone onimusha mr nutz soccer kid rygar tenchu klonoa okami viewtiful joe Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Kunio Kun Nekketsu Soccer League w dopasionej rozdzielczości i 2D, multum drużyn, super strzałów, rozwijanie teamów, trenowanie zawodnikow, mistrzostwa okraszone fabułą, kanapowy co-op. Blagam powiedzcie, że cos takiego istnieje, bo niemożliwe, zeby najlepsza piłka na swiecie byla ostatnio na pegasusie. 2 Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) SYPHON FILTER!!! Z rozmachem równym dwójce. No i oczywiście Driver. Ostatnia część mi bardzo przypasowała. Edytowane 23 lutego 2018 przez [InSaNe] Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 (edytowane) Brothers in Arms historia Matta Bakera i 101 dywizji powietrzno-desantowej nie została jeszcze dokończona. Wciąż czekam na kontynuacje, chcę zobaczyć kontrofensywę Niemiec w Lesie Ardeńskim i oblężenie Bostogne Edytowane 23 lutego 2018 przez asax 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Viewtiful Joe, Stars Wars Rogue Squadron, Blood, Wario Land, Max Payne i jakis brutalny fps cos na wzor Soldier of Fortune:) 2 Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Zagrałbym w jakieś demka:) Dzisiaj grę trza kupić, najlepiej jeszcze w wersji early access. Wiele razy naciąłem się na crapa, no ale już zapłaciłem i mam przypięte do konta (głównie Steam). Za czasów pleja zbierało się gazetki i często w demówki grało się dłużej niż w pełniaki Tutaj mój pierwszy numer PSM, okładki, to były kopie wersji UK. Już nie mówię o zbieraniu gazetki z płytami blu-ray, ale dziś na takim PlayStation Store PS4, jest może z 15 demówek. Od 2013 roku. 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Ale masz tak ze czesto teraz wychodza bety. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 19 godzin temu, Canaris napisał: Ogólnie coś odmiennego od AAA guwien action adventure które zdominowały rynek. no, jest tego sporo od kkw, na switcha i ps4 Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 Wiadomo że Vigilante 8. Ile razy mam powtarzać że chcę Vigilante 8?! Ale nikt mnie nie słucha, wszyscy są zajęci swoimi sprawami. No i Dino Crisis. Vigilante na X360 to był remake jedynki. Grałem w demo i było całkiem przyjemne. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Opublikowano 24 lutego 2018 4 godziny temu, grzybiarz napisał: Zagrałbym w jakieś demka:) Dzisiaj grę trza kupić, najlepiej jeszcze w wersji early access. Wiele razy naciąłem się na crapa, no ale już zapłaciłem i mam przypięte do konta (głównie Steam). Za czasów pleja zbierało się gazetki i często w demówki grało się dłużej niż w pełniaki Tutaj mój pierwszy numer PSM, okładki, to były kopie wersji UK. Już nie mówię o zbieraniu gazetki z płytami blu-ray, ale dziś na takim PlayStation Store PS4, jest może z 15 demówek. Od 2013 roku. Ile razy prosiłem rodziców, żeby mi to kupowali, ale nigdzie w kioskach w okolicy nie było, to nawet nie zliczę . Uroki mieszkania na wsi. Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 Spoko, w Krk też trzeba było trochę poszukać. Nie mówiąc o tym, że na tamte czasy 30 zł (czy ile tam było) za "gazetę" to nie było mało. ontopic : jakaś porządna, nowa część Tenchu. Nie pogardziłbym też kolejnym The Getaway (choć wiem, że to czysta fantazja na ten moment, szczególnie patrząc na to, co stało się z niedoszłym sequelem na PS3). Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 Chciałbym zobaczyć nową grę z uniwersum Matrix. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 Prince Of Persia na poziomie "trylogii", Burnouta, SSX, Fifa Street, coopowego hack'n'slasha w uniwersum LOTR, NFS:U3, Tenchu, Streets Of Rage. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 bioshock 4 (tylko rapture) dead space 4 w klimatach 1/2 części pgr5 burnouta pełnoprawnego crasha, banjo i conkera nowe battletoads w 2D resident evil 2 remake ssx w stylu trójeczki nie tego syfu z x360/ps3 fight nighta i def jam! dino crysis the thing 2 to była dobra gierka i te rozkminy kto jest zarażony... 1 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 Zdecydowanie Tenchu, Legend od Mana w oprawie 4k, coolboarders, Vigilante 8 bądź Mgsa jedynkę z mechanika z piateczki. Vagrant Story i oczywiście pięknie zremasterowane i nie pocięte jak w oryginale (druga płyta) Xenogears. Tak Xeno zdecydowanie to jest to co kupiłbym w ciemno z miejsca. Ważne aby muzyka została niezmieniona. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 25 lutego 2018 Opublikowano 25 lutego 2018 Buzz, albo niech przywrócą serwer na ps3 tiaaa, już to widzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi