Skocz do zawartości

Gra/seria którą lubiłeś i czekasz na jej reaktywację

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grał ktoś w Vigilante Arcade na 360? To jest remake, remaster czy jakieś dziwne połączenie jedynki z dwójką?

Niby robili to ci sami ludzie, ale recenzje nie zachecaja choć nie wiem czy to kwestia jakości czy po prostu tego, ze pewne gatunki zaczely umierać i ludzie stracili zainteresowanie.

Co do tematu to :

Syphon Filter, bo w zasadzie nikt już nie robi takich gier i mysle, ze można ta luke wypelnic.

Dino Crysis- temat dinazaurow jest pomijany w grach, a jak widać po ostatnim Jurassic Park(sukces kasowy, przeciętny film) i Horizon(które w pewien sposob liznelo temat) można do tego z powodzeniem wrocic i jeszcze na tym zarobić. To nie musi być gra dla 5 osób.

Max Payne 4- ale przy obecnym Rockstar Games to czyste S-F

Alan Wake 2 -łudzę się, ze pod projektem P7 nie ukrywa się sieciowy stolec, tylko kontynuacja pisarza(może być nawet multiplatforma, czuje ze na ps3 jedynka  by osiagnela sukces

Pełnoprawny Soldier of Fortune(nie gierka z gazetki jak Payback)- raczej nierealne w dzisiejszej grafice

Powrót do Red Faction- z destrukcja otoczenia, która roz.(pipi)i wszechświat, ale to chyba za dużo roboty i za mało  pieniędzy do zarobienia żeby ktoś się za to wziął.

Silent Hill- Remake 1/2 albo jeszcze lepiej nową odsłonę. W ostateczności cos, co jest duchowym nastepca(pod innym tytułem i bez odniesien).

Rimejki MGS-ów na Fox Engine.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Red Faction było na X360 i PS3. O ile "Red faction: Guearilla" przeszedłem z bananem na ustach, tak "Armageddon" już mi kompletnie nie podeszło.

"Soldier of Fortune" na Dreamcasta to było :banderas:

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Ale to było fajne.

I jeszcze Heart of Darkness zagrałbym, ten chory klimat był super.

Powiem Tobie, że mam HoD na PSX i na kineskopowym TV 15 cali nie zestarzało się to tak bardzo. No ale masz rację wykręcony klimat i extra gierka.

Opublikowano
Godzinę temu, Shagohad napisał:

Red Faction było na X360 i PS3. O ile "Red faction: Guearilla" przeszedłem z bananem na ustach, tak "Armageddon" już mi kompletnie nie podeszło.

"Soldier of Fortune" na Dreamcasta to było :banderas:

Ja uważam tylko pierwsze Red Faction, to dopiero była gra. Dwójka w ogóle mnie nie ruszyła, przeszedłem i chwile potem zapomniałem o co tam w ogóle chodziło.

A pamiętacie takiego FPS-a jak Kingpin? Słynne, galeretowate postacie, no i ten klimat.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Apropo starszych strzelanek - GOTY było Shogo: Mobile Armor Division :fsg: mechy, klimacik, ajajaj, szkoda, że takie krótkie było z tego co pamiętam.

Poza strzelankowo, to zayebiste wyścigi pamiętam z komputerka - Motorhead. Muzyka dvpę urywała.

Edytowane przez alienator
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, u55r napisał:

Zagrałbym w 

- Kula World 2

Pamiętam, jak katowałem demo na PSX, które miałem dołączone do konsoli. Myślę, że mógłby to być niezły indyk, gdyby powstało.

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Sporo tego by było.. 

Klasyczne RPGi jak Eye of the Beholder, Pool of Radiance, Realms of Arkania.

Freespace 2 do huja pana !! 

Darklands.

Ogólnie coś odmiennego od AAA guwien action adventure które zdominowały rynek. 

Opublikowano

Kunio Kun Nekketsu Soccer League w dopasionej rozdzielczości i 2D, multum drużyn, super strzałów, rozwijanie teamów, trenowanie zawodnikow, mistrzostwa okraszone fabułą, kanapowy co-op. Blagam powiedzcie, że cos takiego istnieje, bo niemożliwe, zeby najlepsza piłka na swiecie byla ostatnio na pegasusie.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Brothers in Arms 

historia Matta Bakera i 101 dywizji powietrzno-desantowej nie została jeszcze dokończona. Wciąż czekam na kontynuacje, chcę zobaczyć kontrofensywę Niemiec w Lesie Ardeńskim i oblężenie Bostogne

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Opublikowano

Viewtiful Joe, Stars Wars Rogue Squadron, Blood, Wario Land, Max Payne i jakis brutalny fps cos na wzor Soldier of Fortune:)

• Plusik 2
Opublikowano

Zagrałbym w jakieś demka:)  Dzisiaj grę trza kupić, najlepiej jeszcze w wersji early access. Wiele razy naciąłem się na crapa, no ale już zapłaciłem i mam przypięte do konta (głównie Steam).

Za czasów pleja zbierało się gazetki i często w demówki grało się dłużej niż w pełniaki

eeee.jpg

Tutaj mój pierwszy numer PSM, okładki, to były kopie wersji UK. 

Już nie mówię o zbieraniu gazetki z płytami blu-ray, ale dziś na takim PlayStation Store PS4, jest może z 15 demówek. Od 2013 roku.

• Plusik 1
Opublikowano
19 godzin temu, Canaris napisał:

Ogólnie coś odmiennego od AAA guwien action adventure które zdominowały rynek. 

no, jest tego sporo od kkw, na switcha i ps4

Opublikowano

Wiadomo że Vigilante 8. Ile razy mam powtarzać że chcę Vigilante 8?! Ale nikt mnie nie słucha, wszyscy są zajęci swoimi sprawami. No i Dino Crisis.

Vigilante na X360 to był remake jedynki. Grałem w demo i było całkiem przyjemne.

Opublikowano
4 godziny temu, grzybiarz napisał:

Zagrałbym w jakieś demka:)  Dzisiaj grę trza kupić, najlepiej jeszcze w wersji early access. Wiele razy naciąłem się na crapa, no ale już zapłaciłem i mam przypięte do konta (głównie Steam).

Za czasów pleja zbierało się gazetki i często w demówki grało się dłużej niż w pełniaki

eeee.jpg

Tutaj mój pierwszy numer PSM, okładki, to były kopie wersji UK. 

Już nie mówię o zbieraniu gazetki z płytami blu-ray, ale dziś na takim PlayStation Store PS4, jest może z 15 demówek. Od 2013 roku.

Ile razy prosiłem rodziców, żeby mi to kupowali, ale nigdzie w kioskach w okolicy nie było, to nawet nie zliczę :frog:. Uroki mieszkania na wsi.

Opublikowano

Spoko, w Krk też trzeba było trochę poszukać. Nie mówiąc o tym, że na tamte czasy 30 zł (czy ile tam było) za "gazetę" to nie było mało. 

ontopic : jakaś porządna, nowa część Tenchu. Nie pogardziłbym też kolejnym The Getaway (choć wiem, że to czysta fantazja na ten moment, szczególnie patrząc na to, co stało się z niedoszłym sequelem na PS3). 

Opublikowano

bioshock 4 (tylko rapture)

dead space 4 w klimatach 1/2 części

pgr5

burnouta

pełnoprawnego crasha, banjo i conkera

nowe battletoads w 2D

resident evil 2 remake

ssx w stylu trójeczki nie tego syfu z x360/ps3

fight nighta i def jam!

dino crysis

the thing 2 

to była dobra gierka i te rozkminy kto jest zarażony...

• Plusik 1
Opublikowano

Zdecydowanie Tenchu, Legend od Mana w oprawie 4k, coolboarders, Vigilante 8 bądź Mgsa jedynkę z mechanika z piateczki.

Vagrant Story i oczywiście pięknie zremasterowane i nie pocięte jak w oryginale (druga płyta) Xenogears. Tak Xeno zdecydowanie to jest to co kupiłbym w ciemno z miejsca. Ważne aby muzyka została niezmieniona.