Skocz do zawartości

Ciekawe miejsca na kawalerski

Featured Replies

Opublikowano

Ale jak to bedzie wypad na 1 noc to i w sopocie wam starczy atrakcji. Nie sadze zebyscie po powrocie o 4 dalej gazowali w hotelu skoro rano powrot do domu. Ale jesli faktycznie jeszcze dacie rade to chyba domek lepiej. A najlepiej Praga (z tych dwoch opcji).

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 11,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja jednak polece ci te Prage. Jak ogarniesz hostel gdzies blizej centrum to masz wszystko co potrzeba do kawalerskiego w promieniu 2km, moze nawet mniej. O kluby nie musisz sie martwic, wchodzicie pat

• Ja polecam z mojej strony laserowy paintball, najlepsza zabawa jaką miałem na kawalerskim. Gościu który to organizował nawet tydzień przed sam pojechał zbadac teren. Wszyscy oceniali 10/10 tak spedzon

• Kaszuby pod domek ideolo, do tego na wixę do Trójmiasta i git.

Opublikowano
  • Autor

Pisałem w pierwszym poście, że 2 noce. Chcemy trochę więcej czasu spędzić razem, żebyśmy też nie odczuli tego jako klasyczną imprezę, a coś więcej :ohboy:

Opublikowano

Wydawalo mi sie, ze bylo dwa dni napisane.

Opublikowano

Jasna sprawa , apartament , pare kurew , alko i bedzie dobrze . Dupy troche droższe niz w polandi za to wybór i jakość zdecydowanie lepsza .

I zapomniałbym żadnego plastiku przy sobie nie trzymajcie , tylko żywe korony . Pozwolili uniknąć niemiłych niespodzianek rano.

Opublikowano
11 minut temu, krupek napisał:

Kur.wy na kawalerskim, tak nisko upaść...

No dla gosci nie dla pana mlodego przeciez c'nie?

Opublikowano
10 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Kupek tak sie bawią dorośli .

Mentalne wieśniaki i niedojdy chyba.

Opublikowano

strzelnica >>>> paintball

jesli pan mlody nigdy nioe strzelal, to perspektywa pona(pipi)iania z .44 albo deagla w zdjecia swoich ex/kierasow jest w sam raz zeby sie odstresowac jak i nabrac alpha moodu przed noca ;)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

kurfy?

No to zawsze była impreza marzeń,

jak się miało 12 lat i myślało się o 18tce.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to nic. Nawet sklepu firmowego MIxa nie ma.

Opublikowano

Do lasu na paintball, a potem do domków na wutkę i kiełbasę z grilla. Najlepszy wieczór kawalerski, bez kobiet.

PS To prawda.

Opublikowano

Dokładnie, wyjscie rano  na kacu  przed domek i ten widok placów zabaw z lat 80tych,  10-krotnei malowanych farbą, i  stoliki metalowe scalone ze stołkami.

Opublikowano

Ja akurat byłem w takich: 

IMG_1207.jpg

Kochana Jura <3

Opublikowano
9 godzin temu, areka napisał:

Nawet prostytutek nie ma?

Pójdziesz do któregoś klubu to i za darmo Ci jakaś da jak się dobrze zakręcisz.

Też byłem na podobnych domkach na kawalerskim u brata, chlanie, grill przez 2 dni. Co odważniejsi to na kajaki poszli na kacu i też było fajnie.

Opublikowano

Troche restrykcyjnie w regulaminie, dzwoń bo czasami w żadnym wypadku się nie zgadzają na kawalerskie.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, milan napisał:

Troche restrykcyjnie w regulaminie, dzwoń bo czasami w żadnym wypadku się nie zgadzają na kawalerskie.

aa dobra uwaga. Regulaminu nie czytałem ale może jakbyśmy wzięli całość i coś dorzucili to trochę by przymknęli oko na regulamin.