Skocz do zawartości

PRO8L3M - Ground Zero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj o 20 wystartowal preorder, oczywiscie serwery padly i nikt nie mogl zamowic, wiec wszystko rozeszlo sie przez noc. Mi sie udalo zamowic chyba na ostatnia chwile dzisiaj o 5 rano przed robota, pozniej wszedlem sprawdzic okolo 9 i juz byl soldout. Panowie tym razem szukali inspiracji w techno i trance z lat 90tych - napisac, ze sie nie moge doczekac to jak nie na pisac nic, nie moge znalezc czegos odpowiedniego.

85605656256146226957.jpg

• Plusik 3
Opublikowano
Cytat

Ground Zero Mixtape to surowy materiał, który powstał na bazie inspiracji breakcore, techno i trance z przełomu lat 90 i 2000. Na płycie 22 numery i 5 skitów. Nakład preorderu to 8000 płyt, wszystko poszło w kilkanaście godzin, dziękujemy Wam za zaufanie.

Po 5 dniach nieopłacone zamówienia zostaną anulowane i nieduża ilość płyt pojawi się z powrotem na sklepie, damy cynk. Wszyscy, którzy nie załapali się na wersję preorder, będą mogli także nabyć CD w dniu premiery.

• Plusik 1
Opublikowano

ja się już przyzwyczaiłem do tych dresiarsko sebkowych głosów, które kiedyś mi bardzo przeszkadzały i wreszcię mogę słuchać czegoś więcej niż molly

Opublikowano
W dniu 2.03.2018 o 18:55, Soban napisał:

Bilecik na koncert w WWA kupiony. Zobaczymy o co te całe jaranko.

(pipi) przegapilem, a z wielka checia poszedlbym na nich, bo odkąd

W dniu 2.03.2018 o 13:00, Lucek napisał:

ja się już przyzwyczaiłem do tych dresiarsko sebkowych głosów, które kiedyś mi bardzo przeszkadzały i wreszcię mogę słuchać czegoś więcej niż molly

to słucha się ich bardzo dobrze.

a nowy kawalek rozje,bal mnie na male kawaleczki 

Opublikowano

Co do koncertow to widzialem ich tylko raz na Hip Hop Kempie w 2015 roku o ile dobrze pamietam i byl gnoj totalny - Stowe zagrali chyba z 3 razy i publika szalala caly czas na maksymalnych obrotach, wiem ze pojawiali sie na Kempie pozniej, czy tez moze na innych festiwalach, ale na ostatnich edycjach w Czechach to dostali chyba juz glowna scene, co z pewnoscia robilo robote, ale to nie to samo co koncert w hangarze, gdzie gorycz wiszaca w powietrzu i scisk wcale mi nie przeszkadzaly, a w recz przecwinie - byl to brudny, udergroundowy klimat, tak charakterystyczny dla duetu i w takich warunkach sluchalo sie ich naprawde elegancko. 

Gość Rozi
Opublikowano

Przeczekałem ten hajp na nich, posłuchałem sobie ostatnio wszystkiego i kurwa to jest dobry szajs. Art Brut z tymi samplami z polskiej muzyki, no nie powiem, rozdupcyło mnie na atomy. Taki polski rap mogę słuchać. Flary masakra, jeszcze ten genialny klip.

Gość ragus
Opublikowano

spodziewałem się edgy posta a tu jakie zaskoczenie

alonzo-mourning-heat-upset-then-realizat

Opublikowano
9 godzin temu, 44bronx napisał:

Łojezu strasznie dużo tych tracków, nie lubię długich płyt :E

jak to na mixtapach