Lucek 4 417 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Po pierwszym odsłuchu miałem mieszane uczucia i w sumie nadal uważam, że nie ma takiego (pipi)nięcia jak ground zero, przynajmniej jeśli chodzi o bity. Jest kilka megaprzyjemnych kawałków (Monza, 112, Jak Disney), słucha się tego bardzo dobrze, ale bardziej siadał mi klimat GZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Mi jeszcze To nie był film i Rotterdam siadły, Interpol też bardzo dobry, ale zdecydowanie klimat jest inny. Nie buja z automatu tak jak GZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Chyba słuchamy innych płyt Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No mi płyta dobrze siadła. W połowie lutego pan Wojtuś, teraz Problem. Elegancko rok się rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 11 minut temu, _Be_ napisał: Chyba słuchamy innych płyt Ground Zero = pigułowe numery do czarnych dresów i bmw, co zresztą nie jest dziwne, biorąc pod uwagę o co są oparte Widmo = bardziej spokojne, nawet bym powiedział, że refleksyjne klimaty ¯\_(ツ)_/¯ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 2 minuty temu, Lucek napisał: Ground Zero = pigułowe numery do czarnych dresów i bmw, co zresztą nie jest dziwne, biorąc pod uwagę o co są oparte Widmo = bardziej spokojne, nawet bym powiedział, że refleksyjne klimaty ¯\_(ツ)_/¯ Ja pisałem do kruka Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Masz jakiś pro8l3m? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Chyba mamy kł0p0t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 crash test najlepszy kawałek z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 nom, 112 jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Są lepsze i słabsze, ale ogólnie każdy trzyma poziom. Fajna płyta, lecz zupełnie inny klimat. Szkoda, że bilety na koncerty już wyprzedane. Bo te są cudowne. No nic, mam nadzieję, że latem będzie jeszcze okazja. Najlepiej w klubie plażowym. Fajne dup.eczki, świetna muza, zimny browar i randomowo poznani ludzie, którzy proponują ci m o l l y Edytowane 8 Marca 2019 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Je,bać wszystko co mówiłem - po koncercie i posłuchaniu tego jeszcze więcej mam absolutną wkrętę i nie mogę przestać słuchać. Zaje,bisty album. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) W dniu 8.03.2019 o 22:57, Kosmos napisał: randomowo poznani ludzie, którzy proponują ci m o l l y XDDD 90% przypadkow to dzieciaki laduja sie mefedronem myslac ze to mdma, po czym w ogole nie ogarniaja o czym nawija oskar przypomne akcje z koncertu (oskar)"-Chcielibyscie zyc w takim swiecie?" (pytanie po "2040") naladowana dopalaczami 300 osobowa horda jednoglosnie -TAAAK!!! wiec no, jak masz ochote wyladowac na oiomie, to daj sie czestowac dalej na imprezach techno nie ma tak pocpanej wiary, co na koncertach hip hopowych. Edytowane 11 Marca 2019 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 no branie narkotyków od przypadkowych ludzi poznanych na koncercie hiphopowym to taki średni pomysł bym powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 raz można bo pierwszy raz nie uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 no, a za drugim razem to juz pelna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 8 godzin temu, Najtmer napisał: XDDD 90% przypadkow to dzieciaki laduja sie mefedronem myslac ze to mdma, po czym w ogole nie ogarniaja o czym nawija oskar przypomne akcje z koncertu (oskar)"-Chcielibyscie zyc w takim swiecie?" (pytanie po "2040") naladowana dopalaczami 300 osobowa horda jednoglosnie -TAAAK!!! wiec no, jak masz ochote wyladowac na oiomie, to daj sie czestowac dalej na imprezach techno nie ma tak pocpanej wiary, co na koncertach hip hopowych. Jak czytałem o tej akcji to byłem autentycznie zażenowany, aż mi było za nich wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) widzialem to z bliska, stalem w cieniu na backstageu. oskar powtorzyl pytanie, bo pomyslal ze wiara nie zrozumiala pytania. zawtorowali mu niekumacja. w tym momencie zszedl ze sceny na minute, stanal w kacie obok mnie z mina mowiaca wszystko. wiara nie kuma o czym on rapuje. zrobilo mi sie go zal wtedy. Edytowane 11 Marca 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Zaskoczenia w sumie brak, przecież ich typowy fanbase to bananowi licealiści, względnie studenciaki, które posmakowały "życia" po wyprowadzce, coś tam wypili, coś tam wciągnęli i znajo życie NOCNE. Jak to na wykopie piszą, Oskarki i Julki. Ale żeby być fair, to powiem, że takie akcje jak opisana wyżej mogłyby się przytrafić pewnie na koncertach większości raperów. Ostatnio z tyłu tramwaju usłyszałem początek "Jak Disney", właśnie taka parka stereotypowa xd. Całe szczęście szybko wyłączyli (wybitnie mnie ten kawałek męczy swoją drogą, skipuję przy odsłuchu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 coz, pokolenie pogubione w cynizmie ciezko lapie swoje odbicie w lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Nie biorę narkotyków, nigdzie nie napisałem, że skorzystałem W dniu 11.03.2019 o 18:28, kotlet_schabowy napisał: Ostatnio z tyłu tramwaju usłyszałem początek "Jak Disney", właśnie taka parka stereotypowa xd. Całe szczęście szybko wyłączyli (wybitnie mnie ten kawałek męczy swoją drogą, skipuję przy odsłuchu). Chyba najsłabszy z płyty. Zaniepokoiłem się o całość, jak wyszedł jako drugi singiel. Edytowane 13 Marca 2019 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 od wczoraj katuje art brut, ale sztos :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi