Soban 4 043 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Gówno obesrane. Można robić dobrego autotune jak np. Kanye na 808 albo takie chujostwo jak wyżej. Psychofani w komentach oczywiście już bronią wizji artystycznej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Mi się chyba pro8l3m przejadł. Do Ground Zero włącznie się jeszcze jarałem, ale obecnie to mi uszy więdną już słuchając tej czerstwej nawijki wypierdalającego się z bitu oskara w kólko o tym samym. Bity za to nadal świetne od Steeza i chętnie bym go widział w duecie z jakimś lepszym raperem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Ależ ta nowa płyta jest okrutnym, przehypowanym balasem Nie pamiętam tak słabego polskiego albumu rapowego. Ani jedna piosenka nawet trochę mi nie siadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Nicea jako tako jest znośna, reszta (chyba 22 kawałki) to taki cringe, że szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 jeszcze ta limitka za 1111zł z jednym dodatkowym kawałkiem i gownianym etui wydrukowanym na drukarce 3d Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 No tą limitką hypowali ten album jakby to miał być jakiś kamień milowy polskiego rapu. Chociaż pomysł z dodawaniem telefonu był całkiem ciekawy i zajawkowy. No, ale jak widać, lepiej skupić się na muzyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Produkcyjnie jest git, bo steez zawsze dowozi fajne bity, ale no oskar to jest pierdolony antytalent i grafoman, owszem unikatowa ma nawijke, ale to taki one trick pony i na tym można pociągnąć 1 max 2 płyty, a nie długą karierę, bo słuchanie 23 kawałków ciągiem tego dukacza to zakrawa pod guantanamo. Wisienką na torcie jest nowość w postaci jego prób śpiewania xD Ground zero to był ich peak i potem już tylko spadamy coraz niżej. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Soban 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 ART BRUT są zajebiste z wplecionymi, starymi hiciorami. No, a tutaj, ten śpiew, to jest morderstwo na słuchaczach. Najciekawsze chyba skity, ale trzeba by było, to pociągnąć dalej, może zrobić jakąś tematyczną epkę typu 7 grzechów głównych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 No oba art bruty mogę słuchać na rypicie godzinami, ale mnie już inne ich albumy średnio podchodzą, a co dopiero ten balas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi