Skocz do zawartości

PRO8L3M - Ground Zero

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się chyba pro8l3m przejadł. Do Ground Zero włącznie się jeszcze jarałem, ale obecnie to mi uszy więdną już słuchając tej czerstwej nawijki wypierdalającego się z bitu oskara w kólko o tym samym. Bity za to nadal świetne od Steeza i chętnie bym go widział w duecie z jakimś lepszym raperem.

• Plusik 5
  • 2 lata później...
Opublikowano

Ależ ta nowa płyta jest okrutnym, przehypowanym balasem :gachigasm: Nie pamiętam tak słabego polskiego albumu rapowego. Ani jedna piosenka nawet trochę mi nie siadła.

Opublikowano

No tą limitką hypowali ten album jakby to miał być jakiś kamień milowy polskiego rapu. Chociaż pomysł z dodawaniem telefonu był całkiem ciekawy i zajawkowy. No, ale jak widać, lepiej skupić się na muzyce.

Opublikowano (edytowane)

Produkcyjnie jest git, bo steez zawsze dowozi fajne bity, ale no oskar to jest  pierdolony antytalent i grafoman, owszem unikatowa ma nawijke, ale to taki one trick pony i na tym można pociągnąć 1 max 2 płyty, a nie długą karierę, bo słuchanie 23 kawałków ciągiem tego dukacza to zakrawa pod guantanamo. Wisienką na torcie jest nowość w postaci jego prób śpiewania xD

Ground zero to był ich peak i potem już tylko spadamy coraz niżej.

Edytowane przez Soban
  • This 1
Opublikowano

ART BRUT są zajebiste z wplecionymi, starymi hiciorami. No, a tutaj, ten śpiew, to jest morderstwo na słuchaczach. Najciekawsze chyba skity, ale trzeba by było, to pociągnąć dalej, może zrobić jakąś tematyczną epkę typu 7 grzechów głównych.