Skocz do zawartości

100 milionów bitcoinów

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

Przygotowane pampersy? Ja pyerdole już nic nie dokupuje xd chłosta na wykresach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że jesteś N O C O I N E R E M?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jedź orzech do tej kanady, popracujesz i nie będziesz musiał zawracać sobie głowy głupotami.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Xd ok kupiłem ripple za 1000zl na promocji, jak całe te kryptowaluty (pipi)ną możecie ze mnie toczyć bekę. Obecnie mam 2000zl w ripple zamrożone, przy kursie 0,44$ zacznę być na plusie. Już nic więcej nie dokupuje chyba ze będzie jeszcze polowe tańszy do końca miesiąca 

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Wątpię by to (pipi)nelo w tym roku na cyce, będzie jeszcze jeden balonik nadmuchany i potem niech się dzieje wola nieba. Ale to myśle ze będzie ogolnoswiatowy krach, taka powtórka z 2008 roku tylko, ze gorzej. Może jakaś wojna czy inny konflikt dużych państw, jak teraz giełdy wyglądają i kruszce? To musi (pipi)nąć.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano
2 godziny temu, Orzeszek napisał:

Wątpię by to (pipi)nelo w tym roku na cyce, będzie jeszcze jeden balonik nadmuchany i potem niech się dzieje wola nieba. Ale to myśle ze będzie ogolnoswiatowy krach, taka powtórka z 2008 roku tylko, ze gorzej. Może jakaś wojna czy inny konflikt dużych państw, jak teraz giełdy wyglądają i kruszce? To musi (pipi)nąć.

tak tak xd

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Dużo kasy nie inwestuje, jak bym oszczędności życia w to wpakował to pewnie już bym był dawno obesrany, a tak to pffffff, jedno ps4 pro 2tb 500 mln edition mniej. Nawet jak bym miał teraz 10000 zł do wydania to bym 1zł nie inwestował, a ze od pół roku dokupuje systematycznie i uśredniam cenę, no to już niech leży jeść nie woła.

https://goo.gl/images/bSJ64V

troche taki upośledzony reggie z nintendo

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Krypto tak spadło na mordę że na coincap patrze moze raz w tygodniu xd aczkolwiek nie sprzedam moich coinów bo wolę zostać z cyfrowym badziewiem do końca niż spieniężać na takiej stracie. W perspektywie 3-4 lat widze jednak większe prawdopodobieństwo kolejnej bańki niż tego, że spadnie wszystko do 0.

• 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano
W dniu 9.08.2018 o 09:40, Orzeszek napisał:

Xd ok kupiłem ripple za 1000zl na promocji, jak całe te kryptowaluty (pipi)ną możecie ze mnie toczyć bekę. Obecnie mam 2000zl w ripple zamrożone, przy kursie 0,44$ zacznę być na plusie. Już nic więcej nie dokupuje chyba ze będzie jeszcze polowe tańszy do końca miesiąca 

No siema :)