Skocz do zawartości

100 milionów bitcoinów

Featured Replies

Opublikowano

Jak zawsze, ładować po korek i wsiadać do pociągu, bo to ostatni przystanek przed odjazdem na północ xd. 

Swoją drogą nie wiem z czego bym się bardziej cieszył, z wyje,bania się całego tego krypto na cyce czy z bankrutującej Nvidii z tego powodu. Ale jeszcze święta przed nami. Rok temu chyba zaczynał się szał pi,zdy w tym temacie i nie pękło to aż do nowego roku. Ciekawe jak będzie teraz. 

• Odpowiedzi 845
  • Wyświetleń 114,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

w końcu się za to wzięli, bo już mi dupa pękała gdy czytałem jak konsolomaniaki wyciągają hajsy za nic nie robienie.    inwestorzy ku.rwa się znaleźli 

• Ja tam dokupiłem 1 sztukę ethera na tych zjazdach kupuj jak się krew leje

• ogólnie to trochę brzmi jak w ogóle w to nie wchodź   ja w sumie od początku roku już wyje,bane na krypto i życie jest dużo spokojniejesze

Opublikowano

j-jeszcze trochę i...

Opublikowano

Dokladnie rok temu za miesiac w grudniu 20k. Tyle ze bc wtedy caly czas rosl. Teraz albo spadki albo boczny. Pewnie jakies rekiny finansjery zrobia hajp i pospekuluja a potem podloga i redukcja krypto do 20 na swiecie.

Opublikowano

Głupi ma zawsze szczęście, przyfarciłem, wczoraj xrp wyprzedałem z zerowym zarobkiem, wstałem w nocy się odlać a tu po 41centow :banderas: jestem do przodu 120 coinow i jeszcze dokupiłem.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ok bakkt przerzucony na styczeń, ja się zawijam na te chwile z krypto i czekam na dobre ceny jak xrp po 0,26centa

Opublikowano

Ktoś z was korzystał ze smart-contractów? 

Albo u kogoś są wykorzystywane w robocie? Miałbym parę pytań.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

było 3500$

Opublikowano

:dunno:

do lutego bitcoin zamrożony chyba, ze będzie trzęsienie ziemi. Ja dokupiłem xrp na promocji.

Opublikowano

Jak chcecie sobie porownac to tak wygladaly kursy rok temu.

Zapisalem sobie wtedy zeby wiedziec ile zarobilem milionow :yao:

hsT6sObg.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że jesteś N O C O I N E R E M ?

Opublikowano

Oh boy. Coraz bardziej mnie zadziwia ten Bearableguy123, skubany ładnie trafia w zielone i inne newsy z wyprzedzeniem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

McAfee tak mowi a ja mu wierze.

Opublikowano

Te swieta beda G R U B E.

Opublikowano

XD

90% kolejny bull trap

10% nowa bańka

1) guwno theter nie ma pokrycia w dolarach i drukują go sobie jak chcą kurs praktycznie nie drgnął

2) bitcoin niewydolny, kurs leci w góre

3) wyprowadzanie kasy klientów przez bitfinex kurs nie dgrnał

4) hack na najpopularniejszą giełde i pod(pipi)enie 7000 bitcoinów kurs nie dyga

manipulacja i obstawiam, że to yebnie do poziomu poniżej 3000$.

pozdrawiam.

Opublikowano

No bez kitu xD. Tez tam katem oka sledzilem newsy w krypto i wlasnie: za(pipi)anie 7000BTC, tether nie ma juz pokrycia i jakies walki tam przechodza w bitfineksie... kurs idzie do gory. Fuck logic. 

Opublikowano

no już wyparowało 20mld dolarów  w 6h z rynku :reggie: 

Opublikowano

Za kazdym razem jak widze ten temat na glownej to czytam "100 milionow orzeszkow". Nie potrafie tego wytlumaczyc.