Opublikowano 19 listopada 20186 l Jak zawsze, ładować po korek i wsiadać do pociągu, bo to ostatni przystanek przed odjazdem na północ xd. Swoją drogą nie wiem z czego bym się bardziej cieszył, z wyje,bania się całego tego krypto na cyce czy z bankrutującej Nvidii z tego powodu. Ale jeszcze święta przed nami. Rok temu chyba zaczynał się szał pi,zdy w tym temacie i nie pękło to aż do nowego roku. Ciekawe jak będzie teraz.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Dokladnie rok temu za miesiac w grudniu 20k. Tyle ze bc wtedy caly czas rosl. Teraz albo spadki albo boczny. Pewnie jakies rekiny finansjery zrobia hajp i pospekuluja a potem podloga i redukcja krypto do 20 na swiecie.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Głupi ma zawsze szczęście, przyfarciłem, wczoraj xrp wyprzedałem z zerowym zarobkiem, wstałem w nocy się odlać a tu po 41centow jestem do przodu 120 coinow i jeszcze dokupiłem. Edytowane 20 listopada 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 20 listopada 20186 l Ok bakkt przerzucony na styczeń, ja się zawijam na te chwile z krypto i czekam na dobre ceny jak xrp po 0,26centa
Opublikowano 21 listopada 20186 l Ktoś z was korzystał ze smart-contractów? Albo u kogoś są wykorzystywane w robocie? Miałbym parę pytań.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l do lutego bitcoin zamrożony chyba, ze będzie trzęsienie ziemi. Ja dokupiłem xrp na promocji.
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Jak chcecie sobie porownac to tak wygladaly kursy rok temu. Zapisalem sobie wtedy zeby wiedziec ile zarobilem milionow
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Oh boy. Coraz bardziej mnie zadziwia ten Bearableguy123, skubany ładnie trafia w zielone i inne newsy z wyprzedzeniem.
Opublikowano 12 maja 20195 l XD 90% kolejny bull trap 10% nowa bańka 1) guwno theter nie ma pokrycia w dolarach i drukują go sobie jak chcą kurs praktycznie nie drgnął 2) bitcoin niewydolny, kurs leci w góre 3) wyprowadzanie kasy klientów przez bitfinex kurs nie dgrnał 4) hack na najpopularniejszą giełde i pod(pipi)enie 7000 bitcoinów kurs nie dyga manipulacja i obstawiam, że to yebnie do poziomu poniżej 3000$. pozdrawiam.
Opublikowano 12 maja 20195 l No bez kitu xD. Tez tam katem oka sledzilem newsy w krypto i wlasnie: za(pipi)anie 7000BTC, tether nie ma juz pokrycia i jakies walki tam przechodza w bitfineksie... kurs idzie do gory. Fuck logic.
Opublikowano 13 maja 20195 l Za kazdym razem jak widze ten temat na glownej to czytam "100 milionow orzeszkow". Nie potrafie tego wytlumaczyc.